Merhaba,
Sizlerin de bildiği gibi, Dünya üzerinde kötü emeller için uğraşan insanlar bitmez.Hiç kimsenin “kötü bir insan” olarak nitelendirilmek istemediği gibi yine de Dünya üzerinde kötü insanların var olması çok garip değil mi? Fakat kaçırdıkları bir şey var. İstanbul Kıyamet Vakti, bizim oluşturmuş olduğumuz kurallar çerçevesinde yönetilen bir oyun. İstanbul Kıyamet Vakti Destek Ekibi olarak bu tarz; oyuncuları kandırmaya yönelik fake nick açan, üyelik bilgilerinizi isteyen kullanıcıları en ağır şekilde cezalandırıyoruz.Bu cezalandırmanın ağırlığı, ilgili kullanıcının İKV dünyasından süresiz bir şekilde uzaklaştırılmasına kadar gidebiliyor.Sizden ricamız şudur;
Bu tarz hırsızlık girişimlerinde bulunan kullanıcıları bizlere oyun içerisinden şikayet etmeniz veya ekran görüntüsü ile bilikte İletişim/Destek Formu > Oyuncu hata kullanımı birimine şikayette bulunmanızdır.Gerekli incelemelerin sonucunda ilgili kullanıcının ceza alması kaçınılmazdır.
Diğer bir konuya gelecek olursak;
Bizler, bu tarz hırsızlık girişimlerine karşı her zaman tedbirli olmanız gerektiğini, hırsızlık olayının gerçekleşmesi neticesinde ise tarafınıza herhangi bir destek sağlayamadığımızı, yani tüm sorumluluğun sizlere ait olduğunu belirtmiştik. Sizler bunu zaten iyi biliyorsunuz.Tabii ki bu tarz, oyuncuları kandırmaya yönelen veya hırsızlığa girişimde bulunan oyuncuların önlenmesi adına geliştirilebilecek sistemleri İletşim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler birmine ileterek, önerilerinizin değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz.
Daha dikkatli olmanız dileğiyle, iyi eğlenceler.
isminde oynamalar yaparak hırsızlık E.Ö
Re: isminde oynamalar yaparak hırsızlık E.Ö
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Seni çok iyi anlıyorum.Çift karakterle sığınak ve migrat bölgelerine girerken akıllının birisi diğer karakterimin adına sahte karakter açıp bana pm atmıştı. Aynı şey başıma iki üç kez gelmişti.Çoğu kişinin bildiği CHAPPİE isimli savaşçımla gezerken beni taklit eden birisini görmüştüm.İşin garip tarafı o karakter dizili ve rütbeli.İsmini IIıCHAPPİEııI şeklinde yapmıştı.Kendisiyle iki üç kez konuştum isim değiştirmesi konusunda fakat her seferinde beni tehdit edip isim değiştirmeyeğini söyledi.En son konuşmada utanmadan isim değiştirmek için akçe istedi! Bu tür olayların önüne geçmek için daha önceden bir öneride bulundum fakat kimse önerime değer vermemişti. Dükkana "Karakter İsim Telif Hakkı" adında 4995 akçeye (fiyat değişebilir) satılan bir ürün getirilmesi.Bunu aldığımız zaman belirleyeceğimiz hesaplar bir iki hesap dışında (bu değişebilir) kimse o isme benzer karakter açamayacak.Mesela ana karakterimizin adı CHAPPİE başka birisi gidip ıCHAPPİEı,IICHAPPİEII vb isimle karakter açamayacak.Ha bu ürün hesaptaki bütün karakterler için olacak.Ek olarak "Karakter İsim Telif Hakkı Artırma" adında 995 akçelik bir ürün gelebilir. Bu da bizim belirleyeceğimiz bir hesap bizim karakterlerimizin isminde bir karakter açma hakkına sahip olabilir.Kimse bu öneriye burun kıvırmasın mis gibi bir öneri.Hem sahte karakterlerin önüne geçebiliriz hem de Sobee biraz daha para kazanır.
Dostum örnek verdiğin oyunlarda zaten I gibi Ğ gibi Ü gibi vb karakterler kullanılamıyor, yani senin nickini istesede benzeri harfle değiştirip açamıyor zaten, İKV de Türkçe karakterler olduğu için biraz bu durumu alt yapı oluyor aslında, ama ne yaparsan yap bunun önüne geçilmez ki kardeşim benim Lahza olan nickimi adam Lahıza olarak açıp bütün loncayı yoklamıştı mesela, bunda harf benzerliğide yok mesela araya harf eklemiş adam, yani bunun çözümü yok oyuncuların kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olması lazım.HatayxDeViL yazdı: ↑20 Eki 2017 05:13 bkz:knight yada silkroad lol gibi oyunlarda aynı algoritma içerisinde isim açamassın çoğu mobil oyunda var aslındaaslında sorun arkadaşlara ekleyip bakmak değil beni bıktıran 20 kere engelliyorum yinede adam bi harfle yolunu buluyor
yani şifre bilgi vermek değil mesele kendilerini akıllı zannetmeleri. saçma değil bence sizin fikrinize saygım sonsuz buda benim fikrim. mesela şöyle bir örnekte veriyim sizin isminizin bir harfi farklı bir karakter açarak hırsızlık yaptığını sonra ismi hırsıza çıkıyor ve bu durumdan sizde etkileniyorsunuz sonuçta isimler bir harf farkla benzer
bunun gibi nice örnekler verebilirim
![]()
- HatayxDeViL
- İskele Babası

tabiki herzaman kötüler olucak ben sadece görüşümü bildirmek istedim bundan sonra ss alıp size ileticez cevabınız için teşekkürlerTiberSeptim yazdı: ↑20 Eki 2017 10:40 Merhaba,
Sizlerin de bildiği gibi, Dünya üzerinde kötü emeller için uğraşan insanlar bitmez.Hiç kimsenin “kötü bir insan” olarak nitelendirilmek istemediği gibi yine de Dünya üzerinde kötü insanların var olması çok garip değil mi? Fakat kaçırdıkları bir şey var. İstanbul Kıyamet Vakti, bizim oluşturmuş olduğumuz kurallar çerçevesinde yönetilen bir oyun. İstanbul Kıyamet Vakti Destek Ekibi olarak bu tarz; oyuncuları kandırmaya yönelik fake nick açan, üyelik bilgilerinizi isteyen kullanıcıları en ağır şekilde cezalandırıyoruz.Bu cezalandırmanın ağırlığı, ilgili kullanıcının İKV dünyasından süresiz bir şekilde uzaklaştırılmasına kadar gidebiliyor.Sizden ricamız şudur;
Bu tarz hırsızlık girişimlerinde bulunan kullanıcıları bizlere oyun içerisinden şikayet etmeniz veya ekran görüntüsü ile bilikte İletişim/Destek Formu > Oyuncu hata kullanımı birimine şikayette bulunmanızdır.Gerekli incelemelerin sonucunda ilgili kullanıcının ceza alması kaçınılmazdır.
Diğer bir konuya gelecek olursak;
Bizler, bu tarz hırsızlık girişimlerine karşı her zaman tedbirli olmanız gerektiğini, hırsızlık olayının gerçekleşmesi neticesinde ise tarafınıza herhangi bir destek sağlayamadığımızı, yani tüm sorumluluğun sizlere ait olduğunu belirtmiştik. Sizler bunu zaten iyi biliyorsunuz.Tabii ki bu tarz, oyuncuları kandırmaya yönelen veya hırsızlığa girişimde bulunan oyuncuların önlenmesi adına geliştirilebilecek sistemleri İletşim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler birmine ileterek, önerilerinizin değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz.
Daha dikkatli olmanız dileğiyle, iyi eğlenceler.
- HatayxDeViL
- İskele Babası

benim yaşadıklarımı yaşamış ve iyiniyetli çözüm üretmişsiniz. bir okadar yazamadıklarımı yazmıssınız malesef durum böyle elimizden birşey gelmiyor. dün tılsım satıcaktık arkadaşımın ismi Narss görüştüğü kişinin adını unuttum arkadaşım tılsımı ver dediğimde ver dedi tabi söyleden yine o kendini akıllı sanan şahıs Narsss isminde açarak tılsımı ver yazdı özeldenCHAPPIE yazdı: ↑20 Eki 2017 11:13 Seni çok iyi anlıyorum.Çift karakterle sığınak ve migrat bölgelerine girerken akıllının birisi diğer karakterimin adına sahte karakter açıp bana pm atmıştı. Aynı şey başıma iki üç kez gelmişti.Çoğu kişinin bildiği CHAPPİE isimli savaşçımla gezerken beni taklit eden birisini görmüştüm.İşin garip tarafı o karakter dizili ve rütbeli.İsmini IIıCHAPPİEııI şeklinde yapmıştı.Kendisiyle iki üç kez konuştum isim değiştirmesi konusunda fakat her seferinde beni tehdit edip isim değiştirmeyeğini söyledi.En son konuşmada utanmadan isim değiştirmek için akçe istedi! Bu tür olayların önüne geçmek için daha önceden bir öneride bulundum fakat kimse önerime değer vermemişti. Dükkana "Karakter İsim Telif Hakkı" adında 4995 akçeye (fiyat değişebilir) satılan bir ürün getirilmesi.Bunu aldığımız zaman belirleyeceğimiz hesaplar bir iki hesap dışında (bu değişebilir) kimse o isme benzer karakter açamayacak.Mesela ana karakterimizin adı CHAPPİE başka birisi gidip ıCHAPPİEı,IICHAPPİEII vb isimle karakter açamayacak.Ha bu ürün hesaptaki bütün karakterler için olacak.Ek olarak "Karakter İsim Telif Hakkı Artırma" adında 995 akçelik bir ürün gelebilir. Bu da bizim belirleyeceğimiz bir hesap bizim karakterlerimizin isminde bir karakter açma hakkına sahip olabilir.Kimse bu öneriye burun kıvırmasın mis gibi bir öneri.Hem sahte karakterlerin önüne geçebiliriz hem de Sobee biraz daha para kazanır.
- HatayxDeViL
- İskele Babası

dediğine katılıyorum kardeşim türçe karakterler bu işi bozuyor ben yinede fikir ve görüşlerimi yazmak istedim bundan sonra desteğe bildiricez artık bizim yapıcaklarımız sınırlıLahza yazdı: ↑20 Eki 2017 11:48Dostum örnek verdiğin oyunlarda zaten I gibi Ğ gibi Ü gibi vb karakterler kullanılamıyor, yani senin nickini istesede benzeri harfle değiştirip açamıyor zaten, İKV de Türkçe karakterler olduğu için biraz bu durumu alt yapı oluyor aslında, ama ne yaparsan yap bunun önüne geçilmez ki kardeşim benim Lahza olan nickimi adam Lahıza olarak açıp bütün loncayı yoklamıştı mesela, bunda harf benzerliğide yok mesela araya harf eklemiş adam, yani bunun çözümü yok oyuncuların kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olması lazım.HatayxDeViL yazdı: ↑20 Eki 2017 05:13 bkz:knight yada silkroad lol gibi oyunlarda aynı algoritma içerisinde isim açamassın çoğu mobil oyunda var aslındaaslında sorun arkadaşlara ekleyip bakmak değil beni bıktıran 20 kere engelliyorum yinede adam bi harfle yolunu buluyor
yani şifre bilgi vermek değil mesele kendilerini akıllı zannetmeleri. saçma değil bence sizin fikrinize saygım sonsuz buda benim fikrim. mesela şöyle bir örnekte veriyim sizin isminizin bir harfi farklı bir karakter açarak hırsızlık yaptığını sonra ismi hırsıza çıkıyor ve bu durumdan sizde etkileniyorsunuz sonuçta isimler bir harf farkla benzer
bunun gibi nice örnekler verebilirim
![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Bir zamanlar biz de mağdurduk bu durumdan. Kimi lonca arkadaşım, LethieN'in de dediği yaptılar ve refaha kavuştular. Lonca olarak da böyle rahatsız davranışlara mağdur kalınca, WP, Skype, Discord... gibi uygulamalardan iletişim kurmaya daha da özen gösterdik.