İkv dizi
Re: İkv dizi
Animasyon olur ama dizi tutmaz çünkü bu hikâye kalitesinde dizi yapmak zor.
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yorum için teşekkürler.Emeğinize sağlık gerçekten Nerull onay verirse bu konuda paylaşırsanız sevinirim.Serinplay yazdı: ↑20 Eki 2017 14:48 6 dakikalık bir çizgi film yaptım ancak paylaşmakta kararsızım.Sebebi kalitesiz olması değil biraz içeriği konusunda şüpheliyim.Çünkü hınzır bir senaryosu var ve forumda paylaşmaya uygun mudur bilemiyorum.Küfür veya çıplaklık yok.Yinede sormam lazım.%90'ı bitti son düzeltmelerini yapmam lazım sonra Nerull üstada sormayı düşünüyorum.İzin verirse forumda paylaşırım olmazsa sadece Youtube'a atarım.
![]()
En son Winterfell tarafından 20 Eki 2017 15:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
Türkiye'de bu işi profesyonel düzeyde bilen kimsenin olmadığına emin olabilirsin. Dizi için 3 Boyutlu unsurlar kullanmak gerekecek ki Türkiye'de bu işi becerebilen yok.Winterfell yazdı: ↑20 Eki 2017 15:52 HaklısınFakat animasyon için de aynı şey geçerli değil midir ? Dizi tabii ki daha meşakkatli olacaktır ama bir yorumda belirttiğim gibi işini bilen birine yaptırmak gerek.

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Metrelerce yeşil perde demek bence
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Televizyonu genellikle izlemeyen biriyim. Türk dizilerinin kalitesini biliyoruz hepimiz. Böyle bir şey yapılacaksa internet üzerinden yayınlanması gerekir. Animasyon tarzı da olur. Hiç fark etmez. Ancak bu biraz meşakkatli bir iş. Dileğim bir kitap olarak çıkması. Oyun, bir kitap haline dönüştürülse daha güzel olur.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
L&M, Behzat Ç, İşler Güçler, Kardeş Payı,46:Yok Olan vb kaliteli yapımları izlemeyen;”böhöhöhöyt” diye bağıran, ayakkabı boyasıyla koca bir tek kaş yapıp önüne geleni tokatlayan, zengin kavgalarını seven, sapıkça aile içi ilişkileri izlemeyi seven ve daha sayamadığım bir çok beş para etmez yapımlara önem veren izleyici kitlesine İKV’nin dizisini ya da filmini mi izleteceksin? Buna gerçekten inanıyor musun?
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
Evet,dediğim gibi ben keşke olsa diyorum varsayım yapıyorum yaniMOTUN yazdı: ↑20 Eki 2017 16:47Türkiye'de bu işi profesyonel düzeyde bilen kimsenin olmadığına emin olabilirsin. Dizi için 3 Boyutlu unsurlar kullanmak gerekecek ki Türkiye'de bu işi becerebilen yok.Winterfell yazdı: ↑20 Eki 2017 15:52 HaklısınFakat animasyon için de aynı şey geçerli değil midir ? Dizi tabii ki daha meşakkatli olacaktır ama bir yorumda belirttiğim gibi işini bilen birine yaptırmak gerek.
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
Hayır öyle demiyorum.Fakat bu ülkede sen ben görmüyoruz ama yabancı internet dizilerini izleyen o kadar çok kişi varki (ki bende bunlardan birisiyim) acaba bi düşün neden izliyorlar ? Bu saydıklarından dolayı işte.Ayrıca izleyecek olan insanlar illa saydığın dizileri izleyen insanlar mı olacak ? Oyuncuları düşün,eski bırakan oyuncuları düşün.Unutma ! Bu oyun ilk çıktığı zamanlar Türkiye genelinde çok fazla oyuncuya hitap ediyordu.Birşeyden eminim ki o da insanlar ilginç dikkat çekici şeyler izlemeyi severler eğer kaliteli yapım yaparsan neden izlenmesin ?CHAPPIE yazdı: ↑20 Eki 2017 17:25 L&M, Behzat Ç, İşler Güçler, Kardeş Payı,46:Yok Olan vb kaliteli yapımları izlemeyen;”böhöhöhöyt” diye bağıran, ayakkabı boyasıyla koca bir tek kaş yapıp önüne geleni tokatlayan, zengin kavgalarını seven, sapıkça aile içi ilişkileri izlemeyi seven ve daha sayamadığım bir çok beş para etmez yapımlara önem veren izleyici kitlesine İKV’nin dizisini ya da filmini mi izleteceksin? Buna gerçekten inanıyor musun?