TESLA KANGAL AYI YENİLİK
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: TESLA KANGAL AYI YENİLİK
Yıldırım 1 3 ürettim, denedim ve hızlı desteğe sordum. Teslanın hasarı büyücünün elektrik etkisinden farklı olduğu için 3 kat etki olmaması ile tılsımın etki etmediği söylendi. Yani ya 3 kat vuracaksın yada 2 büyü elek atacaksın. Motorin ve centi keserken 30 k 'nın üzerinde vuruyordum elek 3 ile birlikte.
Büyücü tesla küresi için mantıklı geldi ama ötekiler için arkadaşın belirtmiş olduğu gibi.
İlerliyen zamanlarda belki güzel bir güncelleme görebiliriz yardımcılar üzerinde.
Geliştirilebilir bir düşünce ben de yardımcıların daha etkin olması taraftarıyım.ahsu6344 yazdı: ↑17 Eki 2017 22:01 Bir önerim olacak da olabilir mi sizce?
Tesla:tesla küresinden cıkan elektirik diger birbirine yakın akrep fare vb. etkilemesi hasar vermesi ve belirli bir alanda etkili olması.
ve tesladan cıkan elektirik etkisinin akrep fare vb.. üzerinde 6 saniye kalması ve bize verilen yıldırım 1 3 daha iyi işlevsel hale gelmesi![]()
savasçılar da AYI:bu yetenek ise 5 puan 1 ayı 10 puan da 2 ayı 15 puanda 3 AYI kopya ayıyı aktif getirme yani 15 puan veren bi savascı 3 tane ayı salıyor
KANGAL:şifacılar kangalı dönüştürülerek ŞAMAN KANGAL diger yardımıcıların AYI ve TESLA nın canın gücünü cekse ve bunu şifaya aktarsa5 puanda %20,10 puanda %50, 15 puan da ayı ve teslayı kendi kontrolüne alan bi şifacı
![]()
Ayıya ek bir özellik getirmeye gerek yok zaten kanatıyor. Belki 2 ve 3 kanatma etkisi bırakma getirilebilir. Tabi kudret tüketme olayı düzenlenmeli.
Kangal ise zehir etkisi bırakabilir. Aynı zamanda %10 ihtimalle 3 sn boyunca rakibin bacakları tutup hareket edemez konuma sokabilir.
Everything is about math just math
- Boribars
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Tesla örneği gerçekten güzel olmuş. Kangal çok ütopik. Ayı nın 3 olması gereksiz zaten yeterince güçlü. Cüssesi abartılı olabilir ayının yavru ayı 5 yetişkin ayı 10 gelimiş ayı 15 ağzından duman efekti filan çıksa
Kangal içinde aynısı geçerli olabilir 
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Eminonu sunucusundaki lodoş savascilar def acip ayi salip kaciyordu karsisindaki savascinin kudreti bitene kadar.Bu oneri onlarin isine gelir sonucta klanlar arasi denge şart.

- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Börteçin
3 ayı hımm ofansif savaşçı ve büyücü arkadaşları oyundan soğutalım ve biz baş başa kalalımın öneri olarak ortaya çıkmış halidir bu
Tesla küresi elektrik attığı için çevresindekilere de hasar verebilir bir miktar ve elek 1-3 tılsımını daha işlevsel bi şekilde kullanmaya ön ayak olabilir.Diğer fikirlerin ise büyücü ve ofansifleri oyundan soğutmak olur sadece
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tu Veni Adme
Tabi osuruk atsın kangal falan can yenilensin tabi. Gerek yok böyle şeylere. Ayının biraz hızı arttırılsın kafi.
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Börteçin
Zaten şuan ki durumda kanatma ile diğer yardımcılara nazaran yüksek hasar vermekte ki kudret çalmasını saymıyorum bile.Hızı da arttırılırsa sonuçlar ne olur senceinquisitor yazdı: ↑18 Eki 2017 15:17 Tabi osuruk atsın kangal falan can yenilensin tabi. Gerek yok böyle şeylere. Ayının biraz hızı arttırılsın kafi.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Parlementxx yazdı: ↑18 Eki 2017 09:04Eminonu sunucusundaki lodoş savascilar def acip ayi salip kaciyordu karsisindaki savascinin kudreti bitene kadar.Bu oneri onlarin isine gelir sonucta klanlar arasi denge şart.
Tesla kangal ayı çıktıktan sonra o simgenin yerine yardımcının skill i gelse skill kullansak yardımcıya daha mantıklı Örneğin Tesla gözcüsü skille basıldığında rakibi sersemletir veya yerine sabitler gibi