Forum Sizin gibilerin eline düşerse iyi bir forum olmaz Adam Gibi Terbiyeni TakıN.. :ugeek:ProLiFeXkAbUs yazdı:geRçek HayatınDa başaRılar Hakan, kaRdeşim, Sayende ikv biR hıRsızdan kuRTuLdu.. Belki kimse biLmiyoR ama buRdan söyLeyeyim.. Dmxx Den 50 m çaLmışTıR bu şeref yoksunu.. Neyse böLesi daha iyi oLdu.. İyi foRumLar..
Asterix(Hakan)
Re: Asterix(Hakan)

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ardşlar artık Asterixx Diye bi car yok tur carı sildim Tüm itemleri dagıtmışdım Alanla helalı hoş olsun
Ha burdaan dostlarıma Slemalr Onlar kendilerini biilrler Kendenize iyi bakın Grşz mek üzere
kardesim bende veda ettim oyuna artık çekilmez halde saten ama charları silmedim saten evde pek girmiyordum çünkü pcyi kasıordu bu sefer kökten kaldırdım ikvyi pcden

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Kardeş Sen kimsisen artık oyuniçin deövüşmek laf kavgası yapmak istemiyorum Dmxx Bnaaa Hırsız dedi ben ondan bişiey alamdgım halde o adm ne kad item verdim Allah billir
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
bende bıraktım oyunu ama charları silmedim biraz daha beklersem belki itemlerimi en sevdigim kankama verebilirim yada kökten silerim yada hiç silmem unutur giderim . sizede tavsiyem arkdaslar oyunun artık tatı tuzu kalmamıs 

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
hakan böyle selamsız sabahsız niye kayboldun olum bi ara oyuna gir bi konuşalım ama giremezsende hakkım sana helal olsun delikanlı adamsın kendinin kıymetini bil
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Sagol Halilimm Msnemi Ekle oyunu Setupu fln yok giremem Zaten carda Yok orda Knşzruz Halilim
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
İkv çöl oldu gittti 

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid