Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
Elimizdekilerin çöp olmasını istemiyosaniz niye güncelleme istiyonuz ne getirsin adamlar 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Re: yeni 59 lvl
zaman çok geçti kardeşim büyük ihtimal olucak yeni başlayan arakadaşlar bence silahlara basmasinlar
HAKİMİYET YANLIZ ALLAHINDIR
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Börteçin
Silahları basmayan kişiler karakterini geliştirip bir sonraki bölgeye geçmelerinin zor olduğunu düşünüyorum eğer bir grup bölgesi gelirse
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
BEYİNLER YANIP KÜL OLMADAN GELSEDE GÜNCELLEME KURTULSAK
YemeLik yazdı: ↑11 Eki 2017 01:08 Arkadaşlar hepinize merhaba
Biraz hikayem yalancı çobanın hikayesine döndü ama bana bilgi veren kişi beni trollediğini itiraf etti.Yani forumda daha önce saatteki tangris üzerinden verdiğim bilgilerin doğru olmadığını herkese bildiririm başta.
Önce zaten bende "Perihan Hanım" dan hareketle oyunun karaköy üzerinden ilerleyeceğini düşünüyordum hatta konuma şurdan ulaşabilrsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=140761
Üstüne üstelik nerullun açıkca twitterda "İdris boşa beklemiyor." demesi bunlar bize hep karaköyü işaret ediyordu.
Galiba twiti kaldırmış bulamıyorum.
Yani son afiş olayınıda düşünürsek afiş hakkında detaylı bilgiye sahip degilim ama alt tarafda açıkca galata klanı deniyor.Bende artık karar hakkımı karaköyden yana kullanıyorum.Bu kadar sene sonrada levellerin geleceğini düşünüyorum ayrıca.
Fakat etkinlik salonunda çalan "meran" adlı müziğin oyunda bir yerde çalmıyor olması,tangriss geçidinin saklı ırkların koruması meranlar hakkındada bir şey olacağını gösterir gibi bekleyelim bakalım.
İyi forumlar.

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
La kardeş seviye kasmayı özledim ne gbsi ya
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Sen o kadar emek ver, düşür veya üret. Na... Sanmam. Yönetim bakar bir çaresine.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bıçak Sırtı kılıcın bir üst seviyesi nasıl olurdu acaba çok merak ettim.Retaliation yazdı: ↑16 Eki 2017 17:08 Sen o kadar emek ver, düşür veya üret. Na... Sanmam. Yönetim bakar bir çaresine.![]()
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
İsmi bilmem de cismi var kafamda. Palaya benzer upuzun bir şey olurdu herhalde.