YENİ OYUNCU
YENİ OYUNCU
Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır oyunu oynamıyordum bugün yeni paketlerinde geleceğini duyunca en baştan başlayıp bir hesap kurmaya karar verdim oyun içi en kalabalık server hangisi veya yardım edecek arkadaşlar varmı ? dükkanda arttırıcılar gördüm başlarken hepsini almak faydalı olurmu yardımcı olursanız sevinirim
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: YENİ OYUNCU
Beyazköşk / Eminönü sunucuları iş görür vaziyette. 
Şuan için Çemberlitaş Paketi senin için iyi olacaktır playstore.com üzerinden satılan.İçerisinde bulunan Lonca Lisansı ile arttırıcılı loncalara girip , maden kasarak yada bölgelerden eksiklerini hızla tamamlayabilirsin lonca ürünleri sayesinde.
İşin biraz zor ama şansın bol olsun
Şuan için Çemberlitaş Paketi senin için iyi olacaktır playstore.com üzerinden satılan.İçerisinde bulunan Lonca Lisansı ile arttırıcılı loncalara girip , maden kasarak yada bölgelerden eksiklerini hızla tamamlayabilirsin lonca ürünleri sayesinde.
İşin biraz zor ama şansın bol olsun

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Eminönü en kalabalık sunucuGalahar yazdı: ↑15 Eki 2017 13:59 Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır oyunu oynamıyordum bugün yeni paketlerinde geleceğini duyunca en baştan başlayıp bir hesap kurmaya karar verdim oyun içi en kalabalık server hangisi veya yardım edecek arkadaşlar varmı ? dükkanda arttırıcılar gördüm başlarken hepsini almak faydalı olurmu yardımcı olursanız sevinirim
Büyücü açacaksan silahtarı 49 yapmani tavsiye ederim böylece kıyamet asa üretirken çt kutu almana gerek kalmaz madenci 23 sarraf 23 olabilir böylece eminönünde madende çekersin
Artticilari 49 yapana kadar almana gerek yok
Edit eğer paran varsa çemberlitaş kutu alırsan hem xp fazla gelir hemde uretim toplama puanlarini sıfırlayabilirsin istediğin vakit ayrıca sınırsız sürede çemberlitaş bölgesinde yağma arttırıcında olur
En son ALeMiNLoRDu tarafından 15 Eki 2017 14:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Eminönü'nde başlamanı öneririm daha sonra beğenmez isen tek tek tüm sunuculara da bakabilirsin. Artırıcılara gerek yok şimdilik. 49. seviyeye ulaştın mı bazılarını alabilirsin. Cebinde fazladan paran varsa Plus Pakete bakmanı öneririm hızlıca 49. seviyeye ulaşabilirsin. Ayrıca sınıflar arasında karar veremiyorsan şimdilik ilk karakterini Büyücü açmanı öneririm, leveling üzerinde kolay bir sınıftır. 
İhtiyacım olan şey konuşma programı kullanan yardımcı olacak bir lonca açıkcası yoksa oyunun hikayesini seviyorum görev yapmak zor gelmez
Para sıkıntım yok zaman sıkıntım var sadece akşamları boş olabiliyorum birtek tek derdim yeni paket gelmeden eski oyunculara yetişip yeni paketle eğlenceli zamanlar geçirebilmekRAMPER205 yazdı: ↑15 Eki 2017 14:04 Eminönü'nde başlamanı öneririm daha sonra beğenmez isen tek tek tüm sunuculara da bakabilirsin. Artırıcılara gerek yok şimdilik. 49. seviyeye ulaştın mı bazılarını alabilirsin. Cebinde fazladan paran varsa Plus Pakete bakmanı öneririm hızlıca 49. seviyeye ulaşabilirsin. Ayrıca sınıflar arasında karar veremiyorsan şimdilik ilk karakterini Büyücü açmanı öneririm, leveling üzerinde kolay bir sınıftır.![]()
Öncelikle merhaba hoş geldiniz aramıza tekrardan.
Eminönü sunucusunda başlarsanız eğer yardımcı olabilirim imzadaki isimlerden ulaşabilirsiniz. Öncelikle size bir kaç önerim olacaktır oyuna daha kutu akçe v.s çekmeden önce çok daha mantıklı yapılması gereken şeyler var. Özel mesaj atıcam bakınız.
Eminönü sunucusunda başlarsanız eğer yardımcı olabilirim imzadaki isimlerden ulaşabilirsiniz. Öncelikle size bir kaç önerim olacaktır oyuna daha kutu akçe v.s çekmeden önce çok daha mantıklı yapılması gereken şeyler var. Özel mesaj atıcam bakınız.
Üzerini gelen tamamlamak istiyorsan tek sınıf şifacı. Büyücü hızlı kasar ama iş grup bölgelerine gelirse bir hayli zor item düşüyor onun için şifacı öneriyorum. Zor kasılır ama item kolay düşer.
Çemberlitaş kutu alman ilk başta hertürlü işini görecektir.Galahar yazdı: ↑15 Eki 2017 13:59 Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır oyunu oynamıyordum bugün yeni paketlerinde geleceğini duyunca en baştan başlayıp bir hesap kurmaya karar verdim oyun içi en kalabalık server hangisi veya yardım edecek arkadaşlar varmı ? dükkanda arttırıcılar gördüm başlarken hepsini almak faydalı olurmu yardımcı olursanız sevinirim
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU