Merhabalar,
Yer altı güncellemesi gelene kadar günlük oyun güncellemeri 30 dk. başlayarak, dakikada bir uyarılarla bizlere hatırlatılıyordu. Bu nazik davranışın tekrar aktifleştirilmesi dileği ile. . .
GÜNCELLEMELER HK.
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
GÜNCELLEMELER HK.
K i Y a M e T C e L L a D i
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: GÜNCELLEMELER HK.
Hiç gerek yokki oyunun ortasında güncelleme olmuo ki=)
Mrb Dostum artık oyunda günlük bakım yapılmıyor bilginize...
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
gece yapılyıro devir dayım oldu sabaha karşı
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Beyazköşkte oyunda kaldığım her gece 22:00 sularında oyundan düşüyoruz. girdiğimde herkes düştüğünü söylüyor. açıkçası ben günlük güncelleme yapılıyor sanıyordum. Dediğiniz gibi ise konu umarım silinir.
iyi eğlenceler,bol pençeler
iyi eğlenceler,bol pençeler
K i Y a M e T C e L L a D i
vt düzeltiyorum eskiden 17.30 dao luyordu sımdı bu saat sabah karşılara cekildi sanırım o saatlerde onlıne sayısı cok az yanı gereksız birşey duyurlması 
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Merhaba
Sunucu günlük bakımları saat 06:30'da gerçekleşiyor.
Sunucu günlük bakımları saat 06:30'da gerçekleşiyor.
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım zamanın bu konuda 100 lerce başlık açtık. 30 dakadan geri sayım başladığında oyun kasılmaya lag oluşmaya başlıyor. Ayrıca 30 dakak boyunca sayması mantıksız. HEr 5 dakada bir kere geçilse yeter. Birde artık sadece sabah günceleme oluyor o yüzden sorun yok benceKiYaMeTCeLLaDi yazdı:Merhabalar,
Yer altı güncellemesi gelene kadar günlük oyun güncellemeri 30 dk. başlayarak, dakikada bir uyarılarla bizlere hatırlatılıyordu. Bu nazik davranışın tekrar aktifleştirilmesi dileği ile. . .
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....