Şifacılarda yakın saldırı yeteneğinin olmaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Şifacılarda yakın saldırı yeteneğinin olmaması

Mesaj gönderen movie »

Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünç :') Yeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Re: Şifacılarda yakın saldırı yeteneğinin olmaması

Mesaj gönderen 92Gner »

Katiliyorum ruh döven elbiseler anlam kazanır 😊
Kullanıcı avatarı
jupiterli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen jupiterli »

movie yazdı: 14 Eki 2017 18:58 Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünç :') Yeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
O zaman oyundaki favori sınıf olur asit ile büyücu kovala yakına gel max moda geç patir patir kes bence Üzgünüm ama biraz mantıksız :/
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

jupiterli yazdı: 14 Eki 2017 19:33
movie yazdı: 14 Eki 2017 18:58 Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünç :') Yeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
O zaman oyundaki favori sınıf olur asit ile büyücu kovala yakına gel max moda geç patir patir kes bence Üzgünüm ama biraz mantıksız :/
Onun da kolayı var. Savaş esnasında item değiştirmek kadar saçma bir şey yok. Savaş esnasında item değiştirmeyi engellerler olur biter zaten öyle olması lazım. Şifacı zehir itemleri giyiyor zehir yeteneğini kullanıyor, kendini şifalarken şifa itemlerini giyiyor. Oh ne ala dünya >:)
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

Şifacılarda yakın saldırı yeteneği cümlesi bile başlı başına bi mantıksızlık zaten. Böyle bişey hem gereksiz hemde çok saçma.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Savaşçılara da uzaktan çifte ile vurması için bir yetenek eklesinler dostum çifte ile tek atamıyorlar yetenek olursa tek atarlar onlada güzel olur bence.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Tüm sınıflardan üstün bir sınıf olabilir bahsettiğin öneri ile şifacılar.Dengeleri bozacağını düşünüyorum.
Belki şöyle olabilir:Gazap yeteneğini açınca iyileştirme yeteneklerini kullanamıyoruz gibisinden , bu yetenekler için ayrı "ana" bir yetenek -gazap gibi- yaratılıp , bu şekilde kullanıma açılabilir.Bahsettiğin yetenekler ile özellikle zehirleme ve çağrı iş yapar, kaçan rakibi kendine çekmek/yavaşlatmak için.Bir de iyileştirme yeteneği kullanırsa ölmeyen bir karakter ile karşı karşıya kalırız
Mesela bu yeteneği kullanan şifacılar asit/zehir/iyileştirme çemberi vb. yetenekleri kullanamama gibi durumları olabilir dengeleri düzeltmek için ama çok uzak bir öneri bu :slightly_smiling_face:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 14 Eki 2017 20:13 Savaşçılara da uzaktan çifte ile vurması için bir yetenek eklesinler dostum çifte ile tek atamıyorlar yetenek olursa tek atarlar onlada güzel olur bence.
+1

Bi o eksikti onlarda olsun demi haklısınız :blush: :blush: :blush:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Bence ruh döven set bile fazla şifacılara.yeteneği de olursa savaşçının bir vasfı kalmaz
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Şifacı olmak zor iş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön