Şifacılarda yakın saldırı yeteneğinin olmaması
Şifacılarda yakın saldırı yeteneğinin olmaması
Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünç
Yeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
Everything is about math just math
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Re: Şifacılarda yakın saldırı yeteneğinin olmaması
Katiliyorum ruh döven elbiseler anlam kazanır 
O zaman oyundaki favori sınıf olur asit ile büyücu kovala yakına gel max moda geç patir patir kes bence Üzgünüm ama biraz mantıksızmovie yazdı: ↑14 Eki 2017 18:58 Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünçYeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
Onun da kolayı var. Savaş esnasında item değiştirmek kadar saçma bir şey yok. Savaş esnasında item değiştirmeyi engellerler olur biter zaten öyle olması lazım. Şifacı zehir itemleri giyiyor zehir yeteneğini kullanıyor, kendini şifalarken şifa itemlerini giyiyor. Oh ne ala dünyajupiterli yazdı: ↑14 Eki 2017 19:33O zaman oyundaki favori sınıf olur asit ile büyücu kovala yakına gel max moda geç patir patir kes bence Üzgünüm ama biraz mantıksızmovie yazdı: ↑14 Eki 2017 18:58 Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünçYeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
![]()
Everything is about math just math
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: B E Y
Şifacılarda yakın saldırı yeteneği cümlesi bile başlı başına bi mantıksızlık zaten. Böyle bişey hem gereksiz hemde çok saçma.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Savaşçılara da uzaktan çifte ile vurması için bir yetenek eklesinler dostum çifte ile tek atamıyorlar yetenek olursa tek atarlar onlada güzel olur bence.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tüm sınıflardan üstün bir sınıf olabilir bahsettiğin öneri ile şifacılar.Dengeleri bozacağını düşünüyorum.
Belki şöyle olabilir:Gazap yeteneğini açınca iyileştirme yeteneklerini kullanamıyoruz gibisinden , bu yetenekler için ayrı "ana" bir yetenek -gazap gibi- yaratılıp , bu şekilde kullanıma açılabilir.Bahsettiğin yetenekler ile özellikle zehirleme ve çağrı iş yapar, kaçan rakibi kendine çekmek/yavaşlatmak için.Bir de iyileştirme yeteneği kullanırsa ölmeyen bir karakter ile karşı karşıya kalırız
Mesela bu yeteneği kullanan şifacılar asit/zehir/iyileştirme çemberi vb. yetenekleri kullanamama gibi durumları olabilir dengeleri düzeltmek için ama çok uzak bir öneri bu
Belki şöyle olabilir:Gazap yeteneğini açınca iyileştirme yeteneklerini kullanamıyoruz gibisinden , bu yetenekler için ayrı "ana" bir yetenek -gazap gibi- yaratılıp , bu şekilde kullanıma açılabilir.Bahsettiğin yetenekler ile özellikle zehirleme ve çağrı iş yapar, kaçan rakibi kendine çekmek/yavaşlatmak için.Bir de iyileştirme yeteneği kullanırsa ölmeyen bir karakter ile karşı karşıya kalırız
Mesela bu yeteneği kullanan şifacılar asit/zehir/iyileştirme çemberi vb. yetenekleri kullanamama gibi durumları olabilir dengeleri düzeltmek için ama çok uzak bir öneri bu

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
+1
Bi o eksikti onlarda olsun demi haklısınız
Bence ruh döven set bile fazla şifacılara.yeteneği de olursa savaşçının bir vasfı kalmazmovie yazdı: ↑14 Eki 2017 18:58 Şifacılar hem yakın hem uzak saldırıda kullanılabilen bir sınıf olmasına rağmen yakın saldırı yeteneğinin bulunmaması bana göre çok mantıksız. Al eline asayı 2 saniyede bir vur. Çok gülünçYeni yetenekler gelecekse, şifacı için 1 adet yakın saldırı yeteneği olmalıdır.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Şifacı olmak zor iş