Az önce MEGAX Team uyelerı hırsız dıyordunuz.Veya hırsızlara yardım edıyorsunuz demıssınız.
Hırsız ise bu kısıler uzak dur ki 1 daha zararı dokunmasın.
Kanıtla ki burada gerçekten ıftıra diz boyu dur.
Ama siz kelimelerınıze kişilerı karalama çabasında olduğunuz ıcın ne kanıt gösterebılırsınız nede her hangı 1 sey.
Lutfen oyunun oyun olduğunu öğrenın.
Delıkanlıx Loncası
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Delıkanlıx Loncası
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
HAHAHHAHAHAHA bu kız mıdır nedir beni çok güldürdü arkadaşlar.Sen ne iftirasından söz ediyorsun hanfendi.Seni iyi kandırmıslar anlasılan.Vay anasını meranın kaç yıllık profosyonel hırsızlarını bu kişilik tanımıyor.Üstelik loncalarına girmiş yaa.Dikkat et kardeşim yakında soyulup loncadan defedilebilirsin.Haajhahahahahahahha maloswki.Manyahhhhh çarların gitcek manyahhh DELİKANLILARIN ALAYI HIRSIZ ULEYN.DELİKANLILIGINIZ MERANA İSE MERAN SİZİ ......... ANLADINIZ ONU SİZDelikanlixsifaci yazdı:Az önce MEGAX Team uyelerı hırsız dıyordunuz.Veya hırsızlara yardım edıyorsunuz demıssınız.
Ama siz kelimelerınıze kişilerı karalama çabasında olduğunuz ıcın ne kanıt gösterebılırsınız nede her hangı 1 sey.
KONUYU AÇAN ARKADASA TEŞEKKÜRLER ... BU LONCAYA GİREN SAĞLAM ÇIKMAZ BENDEN SÖYLEMESİ ... BU HIRSIZ KURUCULAR HIRSIZZZZZZZZZ....
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: :arrow: Bizim planlarımızı Ketçap ile lodvert DelikanlıX loncasına uygulayacaktır... 
Loncayı kurup annesini ağlatmak..
Komplex in yaptığı gibi
Loncayı kurmadı ama annesini ağlatmıştı hatırlarsanız 
bnm sölediğim şeyleri örnek almışlardır
Gerçek loncayı biz Barışla kuruoduk..
Adı bile hazırdı
şu 2 dangalk yüsünden kuramadık..
Biz birlik istioduk.. xD
salla çok hayat çok boş...

Merana Gelcem Geldiğim günde Neye uğradığınızı şaşırcaksınız...
:arrow:
Kas Beyinli bazı arkadaşlarmıza ne yapcakalrımı tyahmin bile edemeyecksiniz
10 -Haziran-2010 u bekleyin.
Loncayı kurup annesini ağlatmak..
Komplex in yaptığı gibi
bnm sölediğim şeyleri örnek almışlardır
Gerçek loncayı biz Barışla kuruoduk..
Adı bile hazırdı
şu 2 dangalk yüsünden kuramadık..
Biz birlik istioduk.. xD
salla çok hayat çok boş...
Merana Gelcem Geldiğim günde Neye uğradığınızı şaşırcaksınız...
:arrow:
Kas Beyinli bazı arkadaşlarmıza ne yapcakalrımı tyahmin bile edemeyecksiniz
10 -Haziran-2010 u bekleyin.
Allha aşkına akrdeşim o loncada hırsız olan salca ve ketçaptan başak hırsız yok onalrınd ahrısız oldukalrını ztn herkes bilio yani bşy kanıtlıyamamış oldun xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
-
- FareAdam Düşmanı
htamamen kaitlyom :mrgreen:FuNdaa yazdı:Allha aşkına akrdeşim o loncada hırsız olan salca ve ketçaptan başak hırsız yok onalrınd ahrısız oldukalrını ztn herkes bilio yani bşy kanıtlıyamamış oldun xD
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
AZ Önce Birisi Yazmıstı Forum gereği yayından kaldırılmıs bende cevap yazdığım ıcın benım açtığım gibi görunmus alakası yoktur saygılar
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
Bu Gune kadar Sınırsız şekilde çarlarınız çalındığı forumlarda (eski) Görunuyor.1 Çaldırırsın derlerki yazık olmus.Break yazdı:HAHAHHAHAHAHA bu kız mıdır nedir beni çok güldürdü arkadaşlar.Sen ne iftirasından söz ediyorsun hanfendi.Seni iyi kandırmıslar anlasılan.Vay anasını meranın kaç yıllık profosyonel hırsızlarını bu kişilik tanımıyor.Üstelik loncalarına girmiş yaa.Dikkat et kardeşim yakında soyulup loncadan defedilebilirsin.Haajhahahahahahahha maloswki.Manyahhhhh çarların gitcek manyahhh DELİKANLILARIN ALAYI HIRSIZ ULEYN.DELİKANLILIGINIZ MERANA İSE MERAN SİZİ ......... ANLADINIZ ONU SİZDelikanlixsifaci yazdı:Az önce MEGAX Team uyelerı hırsız dıyordunuz.Veya hırsızlara yardım edıyorsunuz demıssınız.
Lutfen oyunun oyun olduğunu öğrenın
Break - Breakxcasper
.
KONUYU AÇAN ARKADASA TEŞEKKÜRLER ... BU LONCAYA GİREN SAĞLAM ÇIKMAZ BENDEN SÖYLEMESİ ... BU HIRSIZ KURUCULAR HIRSIZZZZZZZZZ....
2.Çaldırırsın hadi yıne guvendığın kısıler çalmıstır.
3.4.5 Çaldırdığın zaman beynınle sorunun olduğu kurgusu kafanı kurcalamaya başlar normal ınsanlarda.
Sende 1 seyler olmuyorsa ya aklınla sorunun var yada sen gerçekten emek verıp ıtem dızdığın çarları çaldırmakta hakkı olan 1 ınsansın.Kanıt ortada buyrun...
Nasıl döneyim bu oyuna ?
Gitti elimden bin parça .. Karakterimi kaybettim ağlıyorum bir daha ..
AGAHBEYPESETMEZ :
Yeni AGAHBEYPESETMEZ degil ESKİ ! AGAHBEYPESETMEZ .
BU 2.
Yine döndüm oyuna oyunda bir kere ağzımdan küfür duyan yoktur "AGAHBEYPESETMEZ" ile ama o artık chaLındı o etse biiLe ben degilim ben "Nagazaki é
BU 3.
ARKADŞAIMIN CHARINI DA ÇALMIŞ ADI EMRE
ŞİMDİ OYUNDA İTEMLERİMİ ALMIŞ HAKKINI HELAL ET ŞİFREYİ VERİYORUM DİYO .
NAS BİŞE YA.
İNŞALLAH DOĞRU ŞİFREDİR .BAKICAM
AMA BANA BİR YARDIM HİÇBİŞEYİM YOK
BU 4
Charım en güvendiğim kankam tarafından çalındı.Şifremi değiştirdi.Ve saatlerdir oyunda herhangi bir charıma girmesini bekledim /f şeklinde yazdım yok o da girmemiş .
Kesinlikle ondan alışveriş yapmayın ! BEN AGAHBEYPESETMEZ / İSTANBULTEAMONE / XBURAK / FEDAVİYYEXAGAH
Ben daha çok onun olmadığını düşünüyorum , o değil gibi bir konuşma stili vardı ..
Onunkinide birisi çalmışsa hepsinin Allah cezasını versin !
Emek hırsızları , emeksiz bir şeye sahip olmak dinimizde varmı ?
Oyun diye küçümsemeyin .Burda hırsızlık yapan gerçekte de yapar.
YApanların hepsinin Allah cezasını versin tek kelimeyle onu söylüyorum.
Bu günlerde oyuna dönmek istiyordum .4 aylık bir süredir oyunda değildim .
Bu olay İKV'de bana son noktayı koydurdu ..
Sadece dikkat edin sizin de canınız yanmasın diyorum !
Ve unutmayın aylar bu emek hırsızlarının oyunu katledmiş olarak bir oyunla zevk yerine üzüntü verecek bir oyunla karşılacaksınız.
Bundan eminim .Sadece sölüyorum , ALLAHınızdan bulun ....
Merhabalar..Break yazdı:HAHAHHAHAHAHA bu kız mıdır nedir beni çok güldürdü arkadaşlar.Sen ne iftirasından söz ediyorsun hanfendi.Seni iyi kandırmıslar anlasılan.Vay anasını meranın kaç yıllık profosyonel hırsızlarını bu kişilik tanımıyor.Üstelik loncalarına girmiş yaa.Dikkat et kardeşim yakında soyulup loncadan defedilebilirsin.Haajhahahahahahahha maloswki.Manyahhhhh çarların gitcek manyahhh DELİKANLILARIN ALAYI HIRSIZ ULEYN.DELİKANLILIGINIZ MERANA İSE MERAN SİZİ ......... ANLADINIZ ONU SİZDelikanlixsifaci yazdı:Az önce MEGAX Team uyelerı hırsız dıyordunuz.Veya hırsızlara yardım edıyorsunuz demıssınız.
Loncayı ilk kurduğumuzda her türlü eleştiriye ve takdire açık olduğumuzu belirtmiştik. Kaldıki loncamızın saydam bir yapıda olduğunu söylemiş ve kurucu üyeler arasında Mustafa (Salça) Ersen (Şava) nın da olduğunu söylemiştik. Ve her kurulan loncaya olduğu gibi loncamıza da bu tür atıfların olacağını zaten biliyorduk. Sözün kısası herkes bu loncaya kendi isteği ile katılmış olup kimse herhangi bir zorlamayla loncaya alınmamıştır. Alımlarda lonca üyesi olacak adaylara gerekli tüm kurallar ve uyarılar yapılmakta ve anlatılmaktadır. Bu tarz atıflarda bulunan arkadaşlarımızada kötü de olsa eleştirdiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Saygılarımla...
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)