Afiş Tahminlerimiz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Afiş Tahminlerimiz

Mesaj gönderen makmeden »

Son yayınlanan sigorta reklamıyla çoğumuz heyecan içindeyiz. Oyunun en eskilerinden olan biriyim. Bırakmış ve rafa kaldırmış olmama rağmen bugün görünce şaşırdım. İKV'nin özellikle Nerull'un en sevdiği şeydir şifrelerle oyuncuyu cezbedip heyecanlandırmak.

Afişte "rats" yazısını zaten hepimiz görüyoruz. Bu fare adamlarla alakalı bir izlenim uyandırdı herkeste. Doğru olabilir fakat daha ilerisinde? Sadece fare adamlar mı cidden tek ipucu? Tabii ki değil. Bundan aylar önce verilen bir ipucu vardı. Herkesin şuan unuttuğu ve arka plana attığı "Perihan Hanım"

Şimdi Perihan Hanım ve Fare adamlar diyince benim aklıma köprü geliyor. Perihan hanımın öldüğü köprü. Ne olmuştu? Fare adam klanları arasında huzursuzluk çıktı. Kim bu fare adam klanları? Neci bunlar ve kaç tane klan var? Perihan hanımın yanında yaralanan Ziya bey ve Galata klanı liderini unutmayıp akabinde Perihan'ın yanında can veren Gizit klanı liderini unutmayalım. Bulduk!

Galata ve Gizit klanları!

Büyük ihtimal 2 ye ayrılmış düşman 2 fare adam klanı arasında kalıyoruz. Galata köprümüz ve Karaköy e kavuşuyoruz. İdris ahhh İdris! Geldi gemi. Beklenen gemi geldi İdriscuğum. Tahminim İdris'in oradan giriş yapılacağı şeklinde. Ziya bey, klan liderleri bu senaryoda Perihan'ın yanında olurlar mı? Bu cevabı zor bir soru tabii ki. Agah bey gerçek bir hain mi? Neden o gün gitmedi? O patlamanın arkasında Agah mı var? Bunlarında cevabını belki gelecek ipuçlarından çıkarabiliriz.

Hepinize iyi forumlar.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Afiş Tahminlerimiz

Mesaj gönderen Sufizm »

Eyvallah güzel yazı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Çok güzel mantık yürütüyorsunuz tebrik ederim, sizler kadar hakim olmak isterdim şu örgüye, ben gidip biraz oyun hikayesi okuyayım bari :)
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Lahza yazdı: 11 Eki 2017 00:03 Çok güzel mantık yürütüyorsunuz tebrik ederim, sizler kadar hakim olmak isterdim şu örgüye, ben gidip biraz oyun hikayesi okuyayım bari :)
Bende tam olarak hakim değilim yarım yamalak üstünden geçmiştim.
kedi
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

nerull "o gemi bir gün mutlaka gelecek" tarzında facebookta paylaşım yapmıştı dediğiniz gibi balıkçının ordan giriş yapılabilir.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Nerull idris boşa durmuyor demişti. 😊
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

İnşallah İdris'in oradan giriş yapılması şeklinde değilde, köprünün devamına yürüyerek ilerleme şeklinde olur ve Eminönü bölgesi de böylece canlanmış olur. Tabi oraya eklenti yapmak mümkün müdür bilmiyorum ama malesef bende ''sağ tıkla giriş'' yapılacağı kanaatindeyim :(

Eğer tıkla giriş yap şeklinde olacaksa da oraya ruh taşı koyulmasın millet Eminönünden biraz yürüsün de geçsin :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

vahdet yazdı: 11 Eki 2017 03:46 İnşallah İdris'in oradan giriş yapılması şeklinde değilde, köprünün devamına yürüyerek ilerleme şeklinde olur ve Eminönü bölgesi de böylece canlanmış olur. Tabi oraya eklenti yapmak mümkün müdür bilmiyorum ama malesef bende ''sağ tıkla giriş'' yapılacağı kanaatindeyim :(

Eğer tıkla giriş yap şeklinde olacaksa da oraya ruh taşı koyulmasın millet Eminönünden biraz yürüsün de geçsin :)

Ve tabiki de geçene kadar o köprüde savaşmak. :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

vahdet yazdı: 11 Eki 2017 03:46 İnşallah İdris'in oradan giriş yapılması şeklinde değilde, köprünün devamına yürüyerek ilerleme şeklinde olur ve Eminönü bölgesi de böylece canlanmış olur. Tabi oraya eklenti yapmak mümkün müdür bilmiyorum ama malesef bende ''sağ tıkla giriş'' yapılacağı kanaatindeyim :(

Üstat hele bir gelsin de karşıya yüzeriz gerekirse. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Beklenen gemiyi bilmemde mor duman ve aradan sızan ışığı görebiliyoruz...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön