G.R.C Afişindeki Şifreler Çözüldü!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: G.R.C Afişindeki Şifreler Çözüldü!

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Lonca Bölgesi olursa Loncasız arkadaşlar illa bir loncaya mı girmek zorunda kalıcaklar onu geçtim loncasız dolaşıp gezmek isteyen üstü başı full olan bir sürü 49.seviye kişiler var bence Lonca bölgesi değil biz Teşkilattan ayrıldık Gel G.R.C’ye rahat et diyor
Kullanıcı avatarı
poros001
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen poros001 »

[DEV]ORTİ BUGÜN YERALTINDAYDİ AKREPLERİN ORDA YONCANIN ORLARDAYDİ
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Lonca puanı ile ilgili bir gelişme olabilir, yıllardır deli gibi lonca puanı kasan insanlar var belki de bekledikleri gün, bir ihtimal tabii.
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Uyuamıyorum paronayak oldum heralde ✋ :yum:
birgaripoyuncu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen birgaripoyuncu »

Lahza yazdı: 11 Eki 2017 00:18 Lonca puanı ile ilgili bir gelişme olabilir, yıllardır deli gibi lonca puanı kasan insanlar var belki de bekledikleri gün, bir ihtimal tabii.
+1 Yeni eşyalar için belirleyici bir unsur olabilir.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Bu arada Galata köprüsünde ki patlama 14 Nisan'da oldu. 14'ü ters çevirip 1941 diye mi yazdılar acaba. :D Artık nereden ne çıkacağını şaşırdım.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

2010 yılı bu şirketin kurulma yılı. Oyunda gerçek zamanlı ilerliyoruz. Yani yakın zamanda kurulmuş bir şirketten bahsediyoruz. Fakat bu senenin oyuna o sene gelen güncellemelerle bir alakası olmadığına garanti verebilirim. 25 Aralık 1956 kıyametin başlangıcı. 1941 yılında doğanlar kıyamette 15 yaşından büyük oluyordu. Aklı dengesi yerinde olanlar ibaresi oyun evreninde erg dolayısı ile aklını yitirmiş insanlar olduğu için konmuş olmalı.

Gelelim Galata Rats Club'e. Analdığımız kadarıyla bu şirket GRC'ye ait. Hikayeden de bildiğimiz kadarıyla Galata Köprüsü'ndeki süikast sonrası insanlar ve fareadamlar birbirine düşmüştü ve bir kısım fareadam Karaköy'e geçmişti. Galata Rats Club' ın da bu fareadamlar tarafından kurulan bir kulüp olduğu bariz olmasa da belli oluyor.

Ben "Paylaşım" vurgusunun bu noktada bir anlamı olduğunu düşünüyorum. Şöyle düşünebilirsiniz. Oyun evrenimizde fareadamlar ikincil ırk muamelesi görüyor. Irkçılığa uğruyor ve insan yerine koyulmuyorlar. Zamanında siyahilerin gördüğü gibi. Ve insanlar ile fareadamlar güçlerini birleştirme kararı aldıkları bir buluşmada süikast düzenleniyor ve insanların bir kısmı bu suikasti fareadamların gerçekleştirdiğini düşünüp onlara saldırıyor. Game of Thrones'u izleyenler bilir, kuzeyde yabanıl bir halk var ve bu halk insanlar tarafından hor görülüyor ve birbirlerine düşmanlar. Fakat düşmanın ortak olduğunu gördüklerinde birleşiyorlar. Ben de paylaşım vurgusunun bu perspektiften ilerleyebileceğini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

turkoxHAMSTER yazdı: 11 Eki 2017 00:36 2010 yılı bu şirketin kurulma yılı. Oyunda gerçek zamanlı ilerliyoruz. Yani yakın zamanda kurulmuş bir şirketten bahsediyoruz. Fakat bu senenin oyuna o sene gelen güncellemelerle bir alakası olmadığına garanti verebilirim. 25 Aralık 1956 kıyametin başlangıcı. 1941 yılında doğanlar kıyamette 15 yaşından büyük oluyordu. Aklı dengesi yerinde olanlar ibaresi oyun evreninde erg dolayısı ile aklını yitirmiş insanlar olduğu için konmuş olmalı.

Gelelim Galata Rats Club'e. Analdığımız kadarıyla bu şirket GRC'ye ait. Hikayeden de bildiğimiz kadarıyla Galata Köprüsü'ndeki süikast sonrası insanlar ve fareadamlar birbirine düşmüştü ve bir kısım fareadam Karaköy'e geçmişti. Galata Rats Club' ın da bu fareadamlar tarafından kurulan bir kulüp olduğu bariz olmasa da belli oluyor.

Ben "Paylaşım" vurgusunun bu noktada bir anlamı olduğunu düşünüyorum. Şöyle düşünebilirsiniz. Oyun evrenimizde fareadamlar ikincil ırk muamelesi görüyor. Irkçılığa uğruyor ve insan yerine koyulmuyorlar. Zamanında siyahilerin gördüğü gibi. Ve insanlar ile fareadamlar güçlerini birleştirme kararı aldıkları bir buluşmada süikast düzenleniyor ve insanların bir kısmı bu suikasti fareadamların gerçekleştirdiğini düşünüp onlara saldırıyor. Game of Thrones'u izleyenler bilir, kuzeyde yabanıl bir halk var ve bu halk insanlar tarafından hor görülüyor ve birbirlerine düşmanlar. Fakat düşmanın ortak olduğunu gördüklerinde birleşiyorlar. Ben de paylaşım vurgusunun bu perspektiften ilerleyebileceğini düşünüyorum.
"Güvence ve şöhret için."

Demesinin sebebi ne olabilir sizce?
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Resmi gördükten sonra Google'da G.R.C Sigortayı arayan bir ben değilim, değil mi ? :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön