Müzikler
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Müzikler
Bu konuyu hızlı destekte belirttim okumayanlar olmuş olabilir. İsteğim yeni gelen güncelleme ile birlikte arka plan müziklerine döngü eklenmesi fena olmaz mı? Talebimi ilettim ancak yeterli miktarda istek gelmesi halinde yapılacağını düşünüyorum. Tek sıkıntı bu değil oyun için de ama bu güzel müziklerin başa dönmemesi bir eksiklik değil mi sizce de
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Re: Müzikler
%100 destekliyorum. Ritmen mükemmel müziklere sahip bir oyunumuz var. Malum atmosferi de güzel. Müzikler de aşırı gaza getirici. Senaryo ile beraber çok da güzel harmanlanır. Eh daha ne olsun? Sana bu konuda katılıyorum. 
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bende destekliyorum dilerseniz benim adıma da desteğe mail atabilirsiniz sorun olmaz 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Güzel fikir desteklenmesi lazım
- SINGER
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Ailem
İyi fikir bende destekliyorum 
Bir tane oyunda görmüştüm oyun içi istenilen oyun müziği seçilebiliniyordu mesela gaffar atarken stu yolundaki istanbulda bu gece dinlemek için bile çoğu kez stulu gittiğim olmuştur önemli olan oyunla birlikte oyunun kendisi çalması o müziği 
Bu konuda kesinlikle destek veririm, mesela holde telefonda emre yücelenin şarkısı çalmaya başlıyor , 2 adım atıyosun duruyor, başladıysa çalsın dinleyelim güzelce, illaki orada durmak gerekiyor bu mantık yanlış.
Mantıklı bir konu beklentilerimiz zaten yüksek dahada yüksek olursa bu sefer gelecek genişlemeden memnun kalmayacağız.