Şu ana kadar gördüğüm en mantıklı tahmin ama ben aynı zamanda emre yücelenin paylaştığı müzikteki tiktak seslerinden hareketle karaköyün ceşitli yerlerinde holün sonundaki saatten olucağını ve kisless ve şehri tarhass'ın grup bölgesinden ziyade yeraltındaki meran şehri gibi olucağını yani ayrı değilde karaköy bölgesinin icindeki başka bir bölge seklinde olucağını düşünüyorumturkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Eki 2017 20:23 Daha önce de bir çok konuda bahsettiğimiz üzere oyunun senaryosu 2 temel üzerinden ilerliyor. Biri Arzuhalci ile çıktığımız çekirdek senaryo ki burada Eskiler'in insanlıkla olan ilişkilerini büyük ölçüde aydınlığa kavuşturduk ve en son Tangrissler sayesinde Gezgin Şehir'e geçmek için son bir adımımız kaldı. Karakterimiz de yorgun ve erge maruz kalmış bir şekilde Gezgin Şehrin anahtarını birleştirmeye çalışıyordu.
Hikayenin diğer çatalı ise daha çok Işık ve Yasemin ile ilerlediğimiz fareadamlar. Benim tahminim gelecek olan Karaköy bölgesinde bu iki temel kısım birleşecek ve Gezgin Şehire giriş anahtarımızı bu bölgede elde edeceğiz. O yüzden gelecek olan bölgenin bir ana açık bölge: Karaköy ve ilerleyen zamanlarda Grup Bölgesi (Gezgin Şehir) şeklinde olacağını düşünüyorum.
Facebooktaki Paylaşım
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Facebooktaki Paylaşım
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
- SINGER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
Şu afiş bile herkezi heyecanlandırdı
Heyecan dorukta
Heyecan dorukta
Bu arada Teaser'in 11-16 tarihleri arasında(11 ve 16'da dahil) yayınlanacağını düşünüyorum. Tamamen sezgisel bir tahmin. 
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018

Kesin fare adamlarla ilgili. Baksaniza logoda bile fare var
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Paylaşılan tek bir müzikten konsept çıkarımı yapmak bence yanlış olur. Örneğin oyun dosyalarında "Meran" adlı soundtracki dinlerseniz tınıların Mısırvari tınılar olduğunu ve Sstanss şehri için yapıldığını görürsünüz. Fakat bu soundtrack oyuna Meteor Bölgesi ile birlikte eklenmişti. Yani Sstanss (Meran Şehri) oyuna eklenmeden önceki güncellemede. Demek istediğimi anlamışsınızdır muhtemelen.ALeMiNLoRDu yazdı: ↑10 Eki 2017 20:50 Şu ana kadar gördüğüm en mantıklı tahmin ama ben aynı zamanda emre yücelenin paylaştığı müzikteki tiktak seslerinden hareketle karaköyün ceşitli yerlerinde holün sonundaki saatten olucağını ve kisless ve şehri tarhass'ın grup bölgesinden ziyade yeraltındaki meran şehri gibi olucağını yani ayrı değilde karaköy bölgesinin icindeki başka bir bölge seklinde olucağını düşünüyorum
En son turkoxHAMSTER tarafından 10 Eki 2017 21:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bence oyunun son bölümü olacak. Oyunun son görevi bitince emekliye ayrılacağız. Eski görevleri hatırlarsınız aklı dengemizi de yitirmek üzereydik. Oyunun geleceğini düşünüp parçaları birlestirirsek hüzünlü ve kahramanlık ile dolu bir son bizi bekliyor gibi.
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Pek öyle düşünmüyorum . Sonuçta bir kitaptan alıntı değil ki sonu olsun . Belki yeni gelecek olan bölgede yeni hikaye yazılmaya başlar .Oyun bu film veya dizi değil .
DrBuLuT«Eminönü»

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aşağıda Emre Yücelen'in 1 saat önce paylaştığı gönderi var.
"Oooo İKV'ciler !!!" böyle bir gönderi için böyle bir tepkinin verilmesi olağan değil. Bu gönderi kesinlikle güncelleme ile alakalı. Sanki güncelleme ile ilgili bir ipucu verilmiş de Emre Yücelen ondan böyle bir tepki veriyor gibi. Çok çok yakın olduğunu düşünüyorum artık. Her an yeni genişleme paketinin Teaser'i gelebilir. Hatta şu an düşününce tek bölge de değil de birden fazla bölge dahi olabileceğini düşünmeye başladım.
Bunun yanı sıra bu resimde görmemiz gereken bir ayrıntı mutlaka var ama henüz yakalayamadık bence. Gerek yazılar, gerek çizim bir şeyler anlatmak istiyor ama ne? Bunun üzerine biraz kafa yormamız gerektiğini düşünüyorum.
- Paylaşım neden çift tırnak içerisine alınmış? Bir şey mi anlatmaya çalışıyor?
- En üstte neden 2010 tarihi yazıyor?
- Sigortanın yeni güncelleme ile ne alakası olabilir?

"Oooo İKV'ciler !!!" böyle bir gönderi için böyle bir tepkinin verilmesi olağan değil. Bu gönderi kesinlikle güncelleme ile alakalı. Sanki güncelleme ile ilgili bir ipucu verilmiş de Emre Yücelen ondan böyle bir tepki veriyor gibi. Çok çok yakın olduğunu düşünüyorum artık. Her an yeni genişleme paketinin Teaser'i gelebilir. Hatta şu an düşününce tek bölge de değil de birden fazla bölge dahi olabileceğini düşünmeye başladım.
Bunun yanı sıra bu resimde görmemiz gereken bir ayrıntı mutlaka var ama henüz yakalayamadık bence. Gerek yazılar, gerek çizim bir şeyler anlatmak istiyor ama ne? Bunun üzerine biraz kafa yormamız gerektiğini düşünüyorum.
- Paylaşım neden çift tırnak içerisine alınmış? Bir şey mi anlatmaya çalışıyor?
- En üstte neden 2010 tarihi yazıyor?
- Sigortanın yeni güncelleme ile ne alakası olabilir?

En son NaudiR tarafından 10 Eki 2017 21:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bunu da gördüm artık tamamiyle birşeylerin döndüğünü düşünüyorum, bilgilendirdiğin için teşekkürler.NaudiR yazdı: ↑10 Eki 2017 21:35 Aşağıda Emre Yücelen'in 1 saat önce paylaştığı gönderi var.
![]()
kedi