Bi fotoğrafını çekip upload edermisin?
Facebooktaki Paylaşım
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Facebooktaki Paylaşım
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Sohbete bittim
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Bu daha önceden burada yoktu.
1941 den önce doğacak yaşıcak akli dengesi yerinde olcak bide sigorta yapılmasına evet dicek
Gerçek bir şirket olamaz zaten de bakalım altından ne çıkacak
Gerçek bir şirket olamaz zaten de bakalım altından ne çıkacak
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bende akli dengemizi sarsacak bi güncelleme gelecek
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bence hiç kurcalamaya gerek yok aylardır adamlardan güncelleme için net bir tarih istiyoruz adamlar da verdi daha da uzatmadan eksiklikleri tamamlamaya çalışın.
İyi forumlar
İyi forumlar
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Denildiği gibi 'Kurgu' olan bir şirket bunun doğru olup olmadığını araştırma yoluna düşmeyin.
Galata ve fareleri birleştirdiğim zaman benim aklımda 'Eminönü' bölgesinde onlarca kılıkta olan fare adam türevlerinden yaratıklarla tekrar karşılaşacağımız fikri beliriyor.Galata köprüsü ile alakalı oyun hikayesinde patlatıldığı vs. konusunda bazı şeyler geçtiğini söylemiştiniz 'Perihan' ipucu'su da bununla alakalı idi zaten.
Afişte 'Paylaşım' kelimesi üzerinde yoğunlaşılmış ve ek olarak bir tarih atılmış bize/size düşen yine bu 2 şey üzerinde yoğunlaşmak/beklemek. Neyse bir afiş üzerinde fazla kafa yoracak değilim her zaman ki gibi bekleyeceğiz.
Oyunu çoğu zaman eleştirsem bile (kendimce gördüğüm durumlar sonucu) bende en az sizin kadar yeni bir güncelleme/genişleme haberi almanın merakı içerisindeyim. Ki bu gelecek güncelleme/genişleme olayının bu kadar uzun ve sancılı bir sürece yayılması konusunda huysuzum biraz. Söyleyeceklerim bu kadar tartışma ortamı yaratmazsınız umarım iletim üzerinden.
Sevgilerle.
Galata ve fareleri birleştirdiğim zaman benim aklımda 'Eminönü' bölgesinde onlarca kılıkta olan fare adam türevlerinden yaratıklarla tekrar karşılaşacağımız fikri beliriyor.Galata köprüsü ile alakalı oyun hikayesinde patlatıldığı vs. konusunda bazı şeyler geçtiğini söylemiştiniz 'Perihan' ipucu'su da bununla alakalı idi zaten.
Afişte 'Paylaşım' kelimesi üzerinde yoğunlaşılmış ve ek olarak bir tarih atılmış bize/size düşen yine bu 2 şey üzerinde yoğunlaşmak/beklemek. Neyse bir afiş üzerinde fazla kafa yoracak değilim her zaman ki gibi bekleyeceğiz.
Oyunu çoğu zaman eleştirsem bile (kendimce gördüğüm durumlar sonucu) bende en az sizin kadar yeni bir güncelleme/genişleme haberi almanın merakı içerisindeyim. Ki bu gelecek güncelleme/genişleme olayının bu kadar uzun ve sancılı bir sürece yayılması konusunda huysuzum biraz. Söyleyeceklerim bu kadar tartışma ortamı yaratmazsınız umarım iletim üzerinden.
Sevgilerle.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \