Facebooktaki Paylaşım
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Facebooktaki Paylaşım
Paylaşımın İKV ile ilgili olup olmadığını hala anlamadım
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Yine bir gizem çay molasında bir bakayım dedim gerçekten yorgunluğumu aldı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
74 Ruhu is loading %75... Köprüyü aşarak karşıya varacağız. Zira böyle bir afiş Tangriss kapısından çıktığımızda karşımıza çıkacağını düşünmüyorum.
En son Retaliation tarafından 10 Eki 2017 17:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Tarihçesini veyahut bölgelerini bu kadar çok beğendiğim bir oyunun artık gerektiği kadar ilgi göreceğine inanmak istiyorum, bu yüzden bu bölgenin gelmesi ve devamında yeniliklerin artmasını diliyorum. 
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Academy Of War
Afiş Galata diyor Karaköy beklentim Ateşleniyor
Tamam işte diğer sayfalara düşmesi sabitten kalkması demek oluyor zatenBayTerapi yazdı: ↑10 Eki 2017 16:05Sabitten kalkmadı ilk önce bende öyle düşünmüştüm ama arkadaş bilgilendirmişti beni diğer sayfalara bakarsan bulabilirsin.yumurtakafa yazdı: ↑10 Eki 2017 16:03 Gorgarın'da konusu sabitten kaldırılmış yeni bir haber veya bir teaser videosu gelebilir gibi ve gelecek olan yer karaköy gibi gözüküyor.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Afişte yazan kargo şirketini internette bulamadım bulan varsa linki bırakabilir. Bence EM'deki Cin Sigorta olayına benzer bir şey bu. Nerull'un sponsorluk vs. demesi sadece bir ipucu.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Olabilir.birgaripoyuncu yazdı: ↑10 Eki 2017 17:51 Afişte yazan kargo şirketini internette bulamadım bulan varsa linki bırakabilir. Bence EM'deki Cin Sigorta olayına benzer bir şey bu. Nerull'un sponsorluk vs. demesi sadece bir ipucu.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Afiş oyun içersine de yerleştirilmiş. Fakat tabelaya değil, bankacının karşısındaki tünelden geçince duvarda yer alıyor.. ve kesinlikle gelecek olan güncelleme ile alakadar