Kurt Loncasından Duyurular ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Kurt Loncasından Duyurular ...

Mesaj gönderen kurtreis »

hasretsuskun yazdı:lan sen kimsin bana adi herif diye konusuyorsun benim yazdıklarım da küfür war mı lan ş..... benim alllah tan başka kimseden korkum oldunu kim söledi bizim buralarda genelde adamı s..... haberin olsun her tarafta adamım diye gezme şunu kabul etkii bizm yaptıklarımız sizin loncanın fazla zorua gidiyor hane akap da biz ismeti kestik diyorsunuz ya sizi #@!? kimler di realx loncasıydı.... beni loncadan attırmaya gücün yetermi sen kimsin ki bizim loncamızdaki kişilerin üstünde bi yere gelmeye çalışıyon bizim lonca kimin ne oldunu çok iyi bilir bak sana diyorum ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın o da bana dokunmaz eğer sen yürekliyse beni tılsımda gezdirme tamam mı hadi yol sen bu oyunda millete abi çekerken biz bu oyunu oynaydıkk ATEŞ OLSAN DÜŞTÜĞÜN KADAR YER YAKARSIN... Sen önce kanıtlayamadınız iftiyyı nasıl kanıtlarız diye düşün sonra gel beni tılsıma sığdırma

Realxonlly
şimdi ben deli tepem attı lan hadiini bileceksin sen çıkacaksın benim dost larımı köpek yerine koyucaksın beni yalancı yerine koyucaksın sonrada adam gibi muamele mi görüceğini sandın sen kimsin bana yalancı diyceksin sen kimsin dostlarımı köpek yerine koyucaksın sizin oralarda adamı .s......... yazmıssın başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış nedense böyle kabadayılar klavye başında peyda oluyor ben reel hayatta hiç böyleleriyle karşılaşmıyorum

İsmet konusunu açtın iyide ettin sizin lonca olduğunuzu bile çoğu bilmiyorken biz Lodos Kaleyi 1 saatleğine işgal etme planı yapıyorduk lonca oalrak kenardan çekip ismeti öldürme planı demiyorum kaleyi komple alıp ismeti kalenin ortasındakesicektik 1 saat kadar kaleyi elimizde tutucaktık ben bu planları yaparken çok sevdiğim kardeşim Aziz'in ricası üstüne Real loncasıda bu baskına katıldı planın inceliklerini buradan anlatmıycam sor başkanına yada aziz e anlatsın sana daha sonradan AKAB. kuruldu bende kendi faaliyetimi pakt a mal etmek istedim birlik sağlamlaşması için ama çok güzel hazırlanan bu planın üstüne siz gidip kenardan çekip kestiniz planın hiç bir deeri kalmadı ki bunu Aziz ede söyledim daha da gitmedim ismete filan sen ismet kestinizde bi iş başardınız sandın biz ufak işler peşinde koşmadık bunları sen bilmessin daha çömessin sanırım ama üstlerin iyi bilir ...

Ben bu oyunda hiç kimseye abi çekmedim hepiniz iyi bilirsiniz abi çektiğim adamlarada hala abi derim bizde saygı böyledir dünümüz neyse bugünümüzde odur ben yokken bu oyunu oynuyormuş işte ne kadar ahmak oluğunun en basit örneğide bu işte Tılsım açıldıktan 1 ay sonra ben oyuna başladım daha öncesi yok sen ne kadar eski başladın yada olsun ki ilk bu oyuna başlayan sen ol bu seni adam mı yapğmış aksine bi b.... olamamışsın

İftiradan bahsediyorsun küfür iftirasında bulundun diyorsun şurada 1 tane real loncası çıksın desin ki sen bizi küfürle suçladın bir foto koysun bende silim charlarımı bırakim oyunu ama buna yapacak hiç kimse yok ben kimseye küfür ettiniz neden ettiniz demedim malum konuda bunuda hepiniz iyi biliyorsunuz sen kendi yaptığın iftiranın altından kalkmassan özür diliycekmisin benden

Ben Ateş deilim ama düştüğüm yeri iyi yakarım bize ilk düşman olan deilsiniz sonda olmuycaksınız neler yapabiliceğimi çok iyi görüceksin bundan sorna Real Loncası içinde beklli şahıslar haricinde dost tanımam düşman bilirim bundan sorna görelin elmi yaman bey mi yaman ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Murat abi boşver onun ip bağla demesiyle ne biz köpek oluyoruz
nede sana yalancı demesiyle sen yalancı oluyorsun
canını sıktığına sinirlendiğine değmez kim ne derse desin
it ürür kervan yürür diye boşa konuşmamış atalarımız ;)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hasretsuskun »

lan ne olduğu bellisiz malukat biz plan kurmayız direk gider yaparız ve 10 dk da kalenin içine kadar girer keyfimize bakarız sana diyorum ateş olsan düştüğün yer i yakarsın o da bana dokunmaz.... haddimi bildirsene bana oyunda gel bana haddimi bildir ah klavye delikanlısıda deyilim adres verdim o sahibi olduklarına yerse gelirsin bakarız klavye delikanlımısıyım... laf değiştikce değişiyo orada küfür ettinizmi deyip klandan konusan kimdi serdar la boşunamı atıştınız bize kafa tutuyordun bakın diyorum sizde o yürek varsa beni tılsıma sığdırmassınız millete de bidaha iftira atmn ki oyunda azıcık yüzünüz olsun... it ürür kervan yürür demi bağlıyacam sizi yürüyemeyeceksiniz.... BENİ BU SUNUCUYA GİRDİRMEYECEK KADAR BÜYÜDÜNMÜ SEN .... EY GİDİ REİS... ateş olsan nereyi yakabilirsin...

Realxonlyy
hasrethakan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hasrethakan »

Görecez elmi yaman bey mi ... Hiç biriniz elinden geleni ardına koymasın...

Realxbaranefe Realxaperion Realxaragonit
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Forum Kuralları :
viewtopic.php?f=52&t=18

Forum Kuralları
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön