Test Oyuncuları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Test Oyuncuları

Mesaj gönderen movie »

Hızlı destekte açmış olduğum konuya olumlu bir cevap verilmediği için ve dahi özel mesaj yoluyla verilen cevap da tatmin edici olmadığı için konuyu buraya açıyorum. Zaten AFRASİYAB'ın kendisi de bu konuya cevap yetkisinin olmadığını belirtmiştir. Bu yüzden konuya Nerull'un veya Gorgar'ın cevap vermesini bekliyorum çünkü biz oyuncular için bu önemli bir durum.
Sorum şu:
Eskiden Test oyuncuları vardı gelecek bölgeyi test ediyorlardı bu birim kaldırıldı mı? Hali hazırda test oyuncusu var mı ?

Bu soruyu niye soruyorum. Çünkü geçmişte bu test oyuncuları yeni bölgeyi herkesten önce gördüğü için, hangi materyallerin ve madenlerin değerli olacağı bilgisini ediniyorlardı ve bunu haksız bir kazanç olarak kullanıyorlardı. İlgili materyalleri daha önceden stok ederek hatta arkadaşlarına da söyleyerek görevlerini suistimal ediyorlardı.

Bu problem için bir önleminiz var mı? Ben böyle bir şeyin tekrar olmasını kesinlikle istemiyorum hiçbir oyuncunun isteyeceğini de zannetmiyorum.

Umarım rahatlatıcı bir açıklama yapılır.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Test Oyuncuları

Mesaj gönderen KraToSs »

Orti test de yer alıyordu sanırım bir kaç ar geden birileri de vardı game masterlar görev alabilir diye düşünüyorum en fazla
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: Test Oyuncuları

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam arkadaşlar;

Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Yeni gelecek olan bölge hakkındaki bilgileri geliştirici ekip dışarısında hiçbir kişi elde edemez, dolayısıyla da çıkarları doğrultusunda kullanamaz, içiniz rahat olsun. Test konusunda da gerekli açıklamayı burada yaptım, farklı bir yetkili de gelse yapacağı açıklama değişmeyecektir. :relaxed: Konunun daha fazla uzamamasını rica ediyorum, kimsenin hakkının yenmeyeceğinden şüpheniz olmasın.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön