Oyunda En büyük şansınız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunda En büyük şansınız ?

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Retaliation yazdı: 07 Eki 2017 11:57 Şu sıralar oyunda yapacak bir şeyim kalmadığından ötürü ara verdiğim günlüğümde şuradaki linkten ulaşarak 4 Şubat tarihli gönderilerimi okursanız, oyundaki en bereketli günümü görebilirsiniz. :)
Hayattaki bütün şansını o gün kullanmışsın. :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

MeLankoLkBanyemS yazdı: 08 Eki 2017 21:23
Retaliation yazdı: 07 Eki 2017 11:57 Şu sıralar oyunda yapacak bir şeyim kalmadığından ötürü ara verdiğim günlüğümde şuradaki linkten ulaşarak 4 Şubat tarihli gönderilerimi okursanız, oyundaki en bereketli günümü görebilirsiniz. :)
İnan öyle oldu. Ocak-Mart ayları, kazanç konusunda en parlak günlerimi yaşadım. Sınav vesilesi ile ara vermesem büyük şeyler olabilirdi. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

ahsu6344 yazdı: 08 Eki 2017 21:10
yun1010 yazdı: 07 Eki 2017 23:18
ahsu6344 yazdı: 07 Eki 2017 21:21 migrata gidip 1300 madalyadan sonra nucleus yüzük düşürmek ooooo derece şanslıyım.
Bence konuyu açan iyi şans diye düşünmüştür. Herkes öyle yanıtladı çünkü 😂 seninki intihar sebebi 😂
yok halen düşüremeyenler var 2 yıldır söyleyen var :grinning: :) :grin: digerlerine göre şanlıyım biraz :heart_eyes: :blush: :upside_down_face:
Benim halen yok 😄 4 el üst üste Cevriye Sultan Cevriye Sultan yüzük aldığımı hatırlıyorum 😅
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Retaliation yazdı: 08 Eki 2017 21:50
MeLankoLkBanyemS yazdı: 08 Eki 2017 21:23
İnan öyle oldu. Ocak-Mart ayları, kazanç konusunda en parlak günlerimi yaşadım. Sınav vesilesi ile ara vermesem büyük şeyler olabilirdi. :)
Oyunda beni yerlerin dibine sokan şey de okul zaten :) Ara vermeler olmasaydı belki de senin dediğin gibi büyük şeyler olabilirdi :D (OLMADI)
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Gbm x ten tüm karakterlerime ayni cantada 3 er tane ayakkabi atmışti gaffar 3 asa birden atmıştı 1 ay once :)
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

92Gner yazdı: 08 Eki 2017 22:21 Gbm x ten tüm karakterlerime ayni cantada 3 er tane ayakkabi atmışti gaffar 3 asa birden atmıştı 1 ay once :)
Buraya iyi şeyler yazsam da içimden pek iyi şeyler geçirmedim bilgin olsun 😤.
Hayırlı olsun
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

yun1010 yazdı: 08 Eki 2017 22:29
92Gner yazdı: 08 Eki 2017 22:21 Gbm x ten tüm karakterlerime ayni cantada 3 er tane ayakkabi atmışti gaffar 3 asa birden atmıştı 1 ay once :)
Hayırlı olsun

Inanmama gibi birsey varsa kuklaciya girip Menderes savaşcimi ve Bentley sifacimi dizerken benimle olan Magecian adlı oktay kardeşime sorabilirsin ve darkxfearless adem ve YaKaRıMBiLiRSiN asil chari olan kemal kardeşlerimize sorabilirsin dostum
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

92Gner yazdı: 09 Eki 2017 00:34
yun1010 yazdı: 08 Eki 2017 22:29
Hayırlı olsun

Inanmama gibi birsey varsa kuklaciya girip Menderes savaşcimi ve Bentley sifacimi dizerken benimle olan Magecian adlı oktay kardeşime sorabilirsin ve darkxfearless adem ve YaKaRıMBiLiRSiN asil chari olan kemal kardeşlerimize sorabilirsin dostum
Hayıflanma diyelim 😄
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Hocam napıyorsunuz :) gizli gizli içinizde yaşasaydınız bunu şimdi okuyan arkadaşlar :) yani
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

2,3 saatte 7 ganoderma çekmek rekorum sanırım hayatımda hiç 2 den fazla çekememiştim yada hep 1 3.hal maden çekerdim :D bıçak ayak bıçak kılıç basmıştım aptallık etmiştim sanırım baya patladı çünkü
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön