**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
ontaja bak bu resimler ijkv dosyalarındadır sati ve tarihid ile üstündedir en başta kendi ağızınla yazdın bu çarlar benim ben açtım aktarım için diye
yalacı belli
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
NihtKiss yazdı:ontaja bak bu resimler ijkv dosyalarındadır sati ve tarihid ile üstündedir en başta kendi ağızınla yazdın bu çarlar benim ben açtım aktarım için diyeyalacı belli
Diyor ya veled diye sana millet
Neyse lonca sayfasını kirletmeyelim tolun ve karika ( bu ikisi dürüst bana göre ) nın sayfasını, son kez yazayım diyorum Titxmeyra nın diğer çarı Titxasena dır ikisi de aynı üyeliktedir, ve oyun prg gereği aynı hesabın iki çarı aynı anda açılamaz, isterseniz foto sun ekleyim, Titxırmak ın diğer çarları Titxgökçen ve Titxtuana dır, aynı hesapta olduklarından
oyunda aynı anda göremezsiniz, fakat resimde görünen çarlar tamamen montaj yada oyun hatası olan donmalardır,
Titxmeyra ırmak arkadaşımızın oyuna ara vermesinden dolayı şifre kendisinde olduğundan itemlerini ödünç almak
üzere aktarım için çift oturum yapmış, ama embesillik zor anlamak zor embesillere...
Ro w lar biz her ne kadar milliyetçi ve muhafazakar olsakta kişisel hak ve özgürlüklere saygımız var ve ormandaki
odunların bile haklarına saygılıyız, sizlerin dandik bir sayfasını kapattırmak bizi mutlu etmez o yüzden içiniz rahat olsun.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Nightkiss ve deli sizin için özel bir konu açtım buradan devam edin:
viewtopic.php?f=32&t=11881&p=112411#p112411
viewtopic.php?f=32&t=11881&p=112411#p112411
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Lonca sayfasını kapatmaya çalıştıkları ne kadar açık değil mi 
Suskunluğunu korumayarak lonca sayfamıza zarar veriyorsun.İmzana göre konuş...Burada bizi zorla konuşturuyorsun...Artık ciddiye al o kadar insanı!
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
katakuli yazdı:Suskunluğunu korumayarak lonca sayfamıza zarar veriyorsun.İmzana göre konuş...Burada bizi zorla konuşturuyorsun...Artık ciddiye al o kadar insanı!
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIĞINI AYNEN İADE EDİYORUM, ADIMIN GEÇTİĞİ HERHANGİ BİR KONU AÇMA HAK VE SELAHİYETİNİZ BULUNMAMAKTADIR, UMARIM BİR DAHAKİ SEFERE BÖYLE BİR TERBİYESİZLİK YAPMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜR
ONA GÖRE HAREKET EDERSİNİZ.
Melankolik yazdı:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------NihtKiss yazdı:o zaman meyra sen tam bi küfürbazsın![]()
artı karşı koyan 2 çar vardı ve sonra sında ise smyra asla size dalmadıyalana gerek yok tamammı
delikurt kanıtsız konuşmayın dmişya illa koyacaz. o küfürler ne öle ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Titxmeyra yazdı:Kapa çeneni bebe bak sahibin senin yazı yazmanı istemiyormuş foruma öyle yazmışNihtKiss yazdı:o zaman meyra sen tam bi küfürbazsın![]()
artı karşı koyan 2 çar vardı ve sonra sında ise smyra asla size dalmadıyalana gerek yok tamammı
delikurt kanıtsız konuşmayın dmişya illa koyacaz. o küfürler ne öle ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Titxtuana yazdı:1. fotoğrafa dikkatli bakın 2 ayrı hesap içindeki 4 çar görünüyor düzenbazların foyası orda çıkıyor ortayaNihtKiss yazdı:işte bayan olarak tanıdığınız tit leri erkek olduğuna ispat eden fotolar bi bayan erkek gibi konuşup böle küfürler edemez.
yazık tek başıma 3 tit birden pert ediyrum bu ... bebesi deli gelmiş bana gördüğüm yerde kesiyorum diyor cevap ver la bu küfürler ne .. çocuğu sinirlerimi bozuyon sabah sabah.
sen degel delii her türlü ws ye ...
Sahtekarlar montaj yapmış meyra ve asena, evrimin aynı hesabında gökçen ve ırmak benim aynı hesabımda
imkansız aynı anda aynı hesabın iki çarını bir ara da oynatmak hileciler sizi---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NihtKiss yazdı:ontaja bak bu resimler ijkv dosyalarındadır sati ve tarihid ile üstündedir en başta kendi ağızınla yazdın bu çarlar benim ben açtım aktarım için diyeyalacı belli
-------------------------------------------------------------------------------------------------------Titxdelikurt yazdı:NihtKiss yazdı:ontaja bak bu resimler ijkv dosyalarındadır sati ve tarihid ile üstündedir en başta kendi ağızınla yazdın bu çarlar benim ben açtım aktarım için diyeyalacı belli
Diyor ya veled diye sana milletHala anlayamıyorsun biraz daha büyüyünce anlayacaksın.
Neyse lonca sayfasını kirletmeyelim tolun ve karika ( bu ikisi dürüst bana göre ) nın sayfasını, son kez yazayım diyorum Titxmeyra nın diğer çarı Titxasena dır ikisi de aynı üyeliktedir, ve oyun prg gereği aynı hesabın iki çarı aynı anda açılamaz, isterseniz foto sun ekleyim, Titxırmak ın diğer çarları Titxgökçen ve Titxtuana dır, aynı hesapta olduklarından
oyunda aynı anda göremezsiniz, fakat resimde görünen çarlar tamamen montaj yada oyun hatası olan donmalardır,
Titxmeyra ırmak arkadaşımızın oyuna ara vermesinden dolayı şifre kendisinde olduğundan itemlerini ödünç almak
üzere aktarım için çift oturum yapmış, ama embesillik zor anlamak zor embesillere...
Ro w lar biz her ne kadar milliyetçi ve muhafazakar olsakta kişisel hak ve özgürlüklere saygımız var ve ormandaki
odunların bile haklarına saygılıyız, sizlerin dandik bir sayfasını kapattırmak bizi mutlu etmez o yüzden içiniz rahat olsun.
Buradan devam edin tartışmanıza.
Lonca sayfamızı kirletmeyin bir daha
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

Baska tartısıcak yeR kalmadımı anLamadm qitti
HErkes konu acma hakkına sahiptir ... Row loncası sayfasında böle seyleR nie tartısılıo
HErkes konu acma hakkına sahiptir ... Row loncası sayfasında böle seyleR nie tartısılıo
ORHANBEY yazdı:Lonca sayfasını kapatmaya çalıştıkları ne kadar açık değil mi
GueNT
Anlamıyorlar Musti
Tek ricamız şuraya birşey yazmaman...Aranızdaki mevzudan bize ne! :lol:
katakuli yazdı:Anlamıyorlar MustiTek ricamız şuraya birşey yazmaman...Aranızdaki mevzudan bize ne! :lol:
aynn
GueNT
Yaz gelip gelmemesi sorun değil...Acayip canım sıkılıyor oyunda, sinir küpü oluyorum
Böyle zamanlarda ara vermek iyidir,artık o ara ne kadar olur bilmem