REHBER'den çok bir zamanların YÖNETİCİ sistemi geri gelmeli. Eskiden her sunucuda YÖNETİCİ vardı. Klan ve bölge kanallarından küfür eden, taciz eden adam dolu. Belki bir GM gelirse müdahale ediliyor o da nadir bir durum.qarizma1313 yazdı: ↑08 Eki 2017 10:00 Genişleme Paketinden Önce Biraz Reklam Yapsınlar Playersiz Genişleme Bi İşe Yaramaz Önce Oyuncu Çekin REHBER Ekibi Tekrar Kurulmalı Birazda Reklam ile oyun iyi hale gelebilir Televizyon Reklamı Demiyoruz Ki Youtubede Facebookta Biraz Reklam Yeterli Olur Bence Güncellemeyi Sabırsızlıkla Bekliyoruz![]()
![]()
Emre Yücelen on numara...
-
birgaripoyuncu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Emre Yücelen on numara...
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
- SINGER
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ailem
Muhteşem bir parça olmuş 
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Çok tehlikeli bir güncellemeyle karşı karşıyayiz bence 
Müziği duyunca kafamda hemen iki senaryo canlandı ..
Mesela Karaköy bölgesini düşünelim.. ilk defa karşıya geçiyoruz tamamen yanan bölgede hiç bir canlı belirtisi yok sokaklar bomboş ve kıyametin getirdiği yıkıma bir kez daha hüzünlenerek şahit oluyoruz.
İkinci olarak ise o kadar görev yaptık bu yaptığımız görevlerde bence korkunç hatalar yapmış olabiliriz belki de yaptığımız bir hatayı yeni bölgede öğreneceğiz.
Tabi çok alakasız bir şey de olabilir ama kurcalamak, herşeyin altında birşey aramak İKV oyuncularının ruhunda var
Mesela Karaköy bölgesini düşünelim.. ilk defa karşıya geçiyoruz tamamen yanan bölgede hiç bir canlı belirtisi yok sokaklar bomboş ve kıyametin getirdiği yıkıma bir kez daha hüzünlenerek şahit oluyoruz.
İkinci olarak ise o kadar görev yaptık bu yaptığımız görevlerde bence korkunç hatalar yapmış olabiliriz belki de yaptığımız bir hatayı yeni bölgede öğreneceğiz.
Tabi çok alakasız bir şey de olabilir ama kurcalamak, herşeyin altında birşey aramak İKV oyuncularının ruhunda var
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Winter Is Coming
Akrep ve örümcek beklemeyin.Boyanma sırası cinler ve fareadamlarda.
Barış seni sprey boya ile boyamak istiyorum karşim
En son Delpize tarafından 08 Eki 2017 14:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntı hatası düzeltildi
Sebep: Alıntı hatası düzeltildi
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Academy Of War
Herkesin beklentisini karşılayacak bir güncelleme geliyor gibi. Sabırsızlıkla bekliyoruz (:
Sonuna kadar okudum dediklerinde küçük bir ihtimalde olsa doğruluk payı olabilir. O zaman diye adlandırdığın tiktak sesi müziğin en güzel başladığı yer.madmuh yazdı: ↑08 Eki 2017 09:52 Merhabalar,
Herkes güzelliğinden bahsetmiş. Ben farklı yaklaşıp müzikle ilgili bir deneyim yada bilgi sahibi olmasamda, paylaşılan videoya göre bir yorum yaptım.
Hızlı şekilde çalınan bir piano örneğini çemberlitaşta görmüştük.
Yaylı enstrüman haricinde birde arada saat efekti var. Sayıyor düzenli olarak. Bu müzik bence köprünün devamı dediğimiz kısma ait.
Ve sinema deneyimlerime güvenerek şunu söyleyeyim.
Bu şekilde çok net ve güçlü yay orkestrası sinemalarda nerdeyse %100 o ana kadar filmde kimsenin şahit olmadığı bilinmeyen ve aşırı devasa bir uzay gemisidir, yaratıktır, yeni bir dünyadır veya çaresiz kalınan bir savaştır.
Tahminimce böyle. Doğru iddiam yoktur kalp kırıcı yorum atmayalım lütfen.
Sevgilerle
Videonun orjinalini görmeye fırsatım olmadı. Youtube paylaşımı yapan arkadaş sayesinde duydum. Çt de x e devam ederken mezarlık kısmındada yağmur sesi eşliğinde çok hüzünlü bir müzik var. Bir grub bölgesinin labirent veya koridor olmayan kısmıda olabilir düşünüldüğünde. Ama bence açık haritada sivri ada tarzı biryer. Sivri adada piano çok kullanılmış. Sahil dalgalar efektleri vs vs. Bekleyip göreceğiz. Teşekkürler okuduğun içinSeven yazdı: ↑09 Eki 2017 09:01Sonuna kadar okudum dediklerinde küçük bir ihtimalde olsa doğruluk payı olabilir. O zaman diye adlandırdığın tiktak sesi müziğin en güzel başladığı yer.madmuh yazdı: ↑08 Eki 2017 09:52 Merhabalar,
Herkes güzelliğinden bahsetmiş. Ben farklı yaklaşıp müzikle ilgili bir deneyim yada bilgi sahibi olmasamda, paylaşılan videoya göre bir yorum yaptım.
Hızlı şekilde çalınan bir piano örneğini çemberlitaşta görmüştük.
Yaylı enstrüman haricinde birde arada saat efekti var. Sayıyor düzenli olarak. Bu müzik bence köprünün devamı dediğimiz kısma ait.
Ve sinema deneyimlerime güvenerek şunu söyleyeyim.
Bu şekilde çok net ve güçlü yay orkestrası sinemalarda nerdeyse %100 o ana kadar filmde kimsenin şahit olmadığı bilinmeyen ve aşırı devasa bir uzay gemisidir, yaratıktır, yeni bir dünyadır veya çaresiz kalınan bir savaştır.
Tahminimce böyle. Doğru iddiam yoktur kalp kırıcı yorum atmayalım lütfen.
Sevgilerle
Jotem-MEHMETTI