Alkol ve sigara kullanmayan biriyim ancak buna içilir be!
Mizah bir kenara o kemanın içerisinde bir yıkım var. Sanki yeni bölgede etraf normalinden daha da tahrip olmuş, yanan yerler mevcut gibi hissediyorum.
O kemanın sesi, bana bunları çağrıştırdı.
Alkol ve sigara kullanmayan biriyim ancak buna içilir be!
Mizah bir kenara o kemanın içerisinde bir yıkım var. Sanki yeni bölgede etraf normalinden daha da tahrip olmuş, yanan yerler mevcut gibi hissediyorum.
O kemanın sesi, bana bunları çağrıştırdı.
14 saniyesi ile tribe girdim Gerçekten iç titreden bir kesik tamamını dinlersek bir 70lik deviririz gibi oyuna tekrar başlamayı aklımın ucundan geçirmiyordum ama başlatırsa işte bu adam başlatacak sanırım Eline yüreğine sağlık Emre Yücelen.
YemeLik yazdı: ↑07 Eki 2017 04:44
Of of of aman Allahım adam her sefer dahada üstüne koyuyor gerçi hol müzikleri beklentimin altındaydı ama bunlar bir harika dostum gerçekten laf olsun diye demiyorum çok beğendim.Müziğide dinleyince artık 59 levellerin geleceğine eminim galiba milleti tribe sokup level kastıracaklar ehehe.
Lv kasarken artık hüzünden bu müzik olur
Lvl kasamam bu parçayla ilk geldiği zaman hangi bölgedeyse bitene kadar beklerim etraf önce dumanlanır sonra yola devam.
Dinleyince geçmişte yaptığımız bütün hatalar gözümün önünden geçer gibi oldu gaffarı öldürmemiz falan. İnsanı geçmişe götüren bir müzik ellerini sağlık Emre Yücelen.