Yapacak bir şey bulamayınca foruma giriyorum. Galiba o da günün yarısına denk geliyor.
Aslında şimdi fark ettim de yapacak bir şey bulamayınca her yerdeki hesaplarıma giriş yapıyorum. Artık hangisinde ilgi çekici bir şey çıkarsa.
saat başı foruma bakmak
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Re: saat başı foruma bakmak
Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olun
sunucular Tenhalıktan arınsın

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Hem forumda hem oyunda aktifimDarkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 00:35 Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olunsunucular Tenhalıktan arınsın
![]()
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Yalnız değilsiniz..
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
İnternetimi kapattım pc yi de sandığa kaldırdım. Ne zaman güncelleme gelir o zaman sandıktan pilgisayar compiterDarkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 00:35 Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olunsunucular Tenhalıktan arınsın
![]()
Oyunda bir şey beceremiyorum. Bu yüzden girmekte istemiyorum.Darkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 00:35 Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olunsunucular Tenhalıktan arınsın
![]()
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

Ben Kuklacıdayım Herhangi bir yardıma ihtiyaç duyarsan Nicklerim :TOLGARDA yazdı: ↑07 Eki 2017 09:20Oyunda bir şey beceremiyorum. Bu yüzden girmekte istemiyorum.Darkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 00:35 Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olunsunucular Tenhalıktan arınsın
![]()
Darkxfearless Crayzxfearless Efsanexfearless [genelde efsanedeyim

- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

ybrdelisix yazdı: ↑07 Eki 2017 08:51İnternetimi kapattım pc yi de sandığa kaldırdım. Ne zaman güncelleme gelir o zaman sandıktan pilgisayar compiterDarkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 00:35 Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olunsunucular Tenhalıktan arınsın
![]()
![]()

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Oyuna girmediğimden forum da daha çok zaman geçiriyorum ki forum daha eğlenceli hele ki son zamanlarda.
kedi
Teşekkürler, ben de Kuklacı'dayım ama sorun klasik çt sorunu. Yıllardır giremedim daha da oyuna girmek canımı sıkıyor.Darkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 11:10Ben Kuklacıdayım Herhangi bir yardıma ihtiyaç duyarsan Nicklerim :TOLGARDA yazdı: ↑07 Eki 2017 09:20Oyunda bir şey beceremiyorum. Bu yüzden girmekte istemiyorum.Darkxfearless yazdı: ↑07 Eki 2017 00:35 Şu forumda aktift olanlar gidin oyunda aktift olunsunucular Tenhalıktan arınsın
![]()
Darkxfearless Crayzxfearless Efsanexfearless [genelde efsanedeyim]
![]()