Tsk Dan Merana Armağan... Yaptıklarımız xD
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Tsk Dan Merana Armağan... Yaptıklarımız xD
pis yalancı mertle msnde klan savşlrından konuşan ben miydim tam hatırlasmda mert sni mi kemsişti sn mi merti öyle bşyler diodunuz bu teşkilatat gerçkelşemiyceğine görexDMORDuMan yazdı:meranda çarım yok)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
o kaç hafta önceydi funda ?FuNdaa yazdı:pis yalancı mertle msnde klan savşlrından konuşan ben miydim tam hatırlasmda mert sni mi kemsişti sn mi merti öyle bşyler diodunuz bu teşkilatat gerçkelşemiyceğine görexDMORDuMan yazdı:meranda çarım yok)
o zamanlar teşkilata gitmek gibi bir niyetimde yokdu meranda mutlu mesut oyunumu sürdürüyordum
inanmıyosan hesapları veriyim

bilmiyom kaç hafta önce olduğunu=))bn mernadna gittin diye çarları siliceni tahmin etmesdim neyse parodn demicem sna laf söyledim rahatladımxDMORDuMan yazdı:o kaç hafta önceydi funda ?FuNdaa yazdı:pis yalancı mertle msnde klan savşlrından konuşan ben miydim tam hatırlasmda mert sni mi kemsişti sn mi merti öyle bşyler diodunuz bu teşkilatat gerçkelşemiyceğine görexDMORDuMan yazdı:meranda çarım yok)
o zamanlar teşkilata gitmek gibi bir niyetimde yokdu meranda mutlu mesut oyunumu sürdürüyordum
inanmıyosan hesapları veriyim
-
- FareAdam Düşmanı
eminonune gelin kütük yaran var :mrgreen:
hiç sevmiyom kütük yaranı itfaiye balatsını bile tercih ederimxDSifabasanx yazdı:eminonune gelin kütük yaran var :mrgreen:
mert kütük yaran diye tutturdu kalas alıcam ben ona xD
ucuzda değilki 1mden başlıyo topu topu 1.5m var zaten xD

-
- FareAdam Düşmanı
1 m mi satanokki :mrgreen: beta car benimki hepsi buyk ahheha
datalarla oynıyıp bende büyük açıcakdımda ban yerim diye kıyamadım hesabımaSifabasanx yazdı:1 m mi satanokki :mrgreen: beta car benimki hepsi buyk ahheha

kalas al sn idare etsin onla sn gene iisn bnde 100bin yokturxDMORDuMan yazdı:mert kütük yaran diye tutturdu kalas alıcam ben ona xD