Merhaba arkadaşlar, ben oyuna eklenmesini istediğim bir sistemden bahsedeceğim sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. Bizim para kasarken (çöp eşyaları depoya doldurup satarken) çektiğimiz eziyet büyük. Kaldı ki hepimizin kasası da boş değil para kasamıyor dolayısıyla. Benim düşündüğüm sistem düşürdüğümüz çöp eşyaları kumaşlara çevirmek veya parçalamak. Örneğin: Latex Pantalon'u parçaladığımız da 1 adet latex elde etsek. Normalde pantolonun fiyatı 49.000 lira iken biz onu 27.000 liralık bir kumaşa çeviriyoruz kazancımız düşüyor fakat Holde çukurda para kasarken 5-6 turda bir Gönül'e dönmek zorunda kalmıyoruz.
Yani ana mantık Kıyafeti parçalıyoruz ve bize kumaş parçaları kalıyor. Kasa sınırı sıkıntısı çekmiyoruz, zaman kaybı yaşamıyoruz.
İpekli ceket den ipek, Kenevirlifi ayakkabı dan Kenevirlifi, Geyik derisi ceket den geyik derisi vb.
Kıyafetlerden İpek,Latex,Kenevirlifi Elde Etmek.
Re: Kıyafetlerden İpek,Latex,Kenevirlifi Elde Etmek.
Mantıklı bir öneri ama bu çeviri işlemini yapmak için yine bir npc ye ihtiyaç duyulacak ve o npc ye gitmek gerekecek, bunun yerine kasa ve çantanın büyümesi, npc ye eşya satma olayınında kolaylaştırılması lazım, kasadan çantaya alıp, sonra teker teker o tik işaretine basarak eşya satmak çile gibi birşey, başka hiç bir oyunda böyle bir satış sistemi yok, direk sağ tıkla çatır çutur satmak lazım npc ye ama ikv de bu bir eziyet resmen.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bu yetkililere bildirilmiş bi istek ama gelmeye de bilir heyecanı bozmiyim kaynak sağlam 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Mantık yaklaşım çok güzel bildiğiniz gibi oynadığımız oyunda her gelen güncelleme ile o güncelleme öncesi harcanan tüm emekler çöpe gidiyor mesela (Ejder Asa, Ashabı Keyf, Ecel Getiren, Latif ) vs yeni gelecek güncellemenin ardından yeni çemberli taş eşyaları çöp olacak yani bu kadar oyuncunun emekleri bir günde hiç olacak dediğin sistemi efsunlu ve şaheser eşyaları parçalamak içinde kullanabilsek çok iyi olurdu tabi belli bir orana göre meselaMuverrih yazdı: ↑05 Eki 2017 11:05 Merhaba arkadaşlar, ben oyuna eklenmesini istediğim bir sistemden bahsedeceğim sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. Bizim para kasarken (çöp eşyaları depoya doldurup satarken) çektiğimiz eziyet büyük. Kaldı ki hepimizin kasası da boş değil para kasamıyor dolayısıyla. Benim düşündüğüm sistem düşürdüğümüz çöp eşyaları kumaşlara çevirmek veya parçalamak. Örneğin: Latex Pantalon'u parçaladığımız da 1 adet latex elde etsek. Normalde pantolonun fiyatı 49.000 lira iken biz onu 27.000 liralık bir kumaşa çeviriyoruz kazancımız düşüyor fakat Holde çukurda para kasarken 5-6 turda bir Gönül'e dönmek zorunda kalmıyoruz.
Yani ana mantık Kıyafeti parçalıyoruz ve bize kumaş parçaları kalıyor. Kasa sınırı sıkıntısı çekmiyoruz, zaman kaybı yaşamıyoruz.
İpekli ceket den ipek, Kenevirlifi ayakkabı dan Kenevirlifi, Geyik derisi ceket den geyik derisi vb.
Tek efsunlu eşya reçetesindeki madenlerin %10 ile %20 oranında
İki efsunlu eşya reçetesindeki madenlerin %20 ile %30 oranında
Nadide efsunlu eşya reçetesindeki madenlerin %30 ile % 40 arasında (reçete ile üretimi mümkün olmayan eşyalar parçalanamaz örn: Maraton adam Cansiperhane ayakkabı)
Şaheser efsunlu eşya reçetesindeki madenlerin %50 ile %70 oranında
^^Şaheser efsunlu eşya reçetesindeki madenlerin %100 oranında
Madenlerini geri kazanma imkanı sunulsa harika olurdu tabi bunlar bedava olacak değil ve bunun için bir npc gerekli mısır çarşısına yeni bir npc veya bir gbmx otomatı koyulsa
Tek efsun item parçalama maliyesi 50 bin
İki efsun item parçalam maliyesi 500 bin
Nadide item parçalama maliyeti 2.5 milyon
Şaheser item parçalama maliyeti 5 milyon (tabi plus paketi olanları unutmayalım üçte bir fiyatına
Bu sistem az kalan ikv oyuncusunu çok rahatlatır diye düşünüyorum umarım bir gün bu günleride görebiliriz
Bir NPC de değilde çantada yapabileceğimiz bir işlem olarak düşünmüştüm, bıçakla kıyafeti kesmek gibi aslında çok kolay çantaya bir buton ile eklenebilecek birşey belkide yeni bir pencere düzenlerler onun için.Lahza yazdı: ↑05 Eki 2017 11:31 Mantıklı bir öneri ama bu çeviri işlemini yapmak için yine bir npc ye ihtiyaç duyulacak ve o npc ye gitmek gerekecek, bunun yerine kasa ve çantanın büyümesi, npc ye eşya satma olayınında kolaylaştırılması lazım, kasadan çantaya alıp, sonra teker teker o tik işaretine basarak eşya satmak çile gibi birşey, başka hiç bir oyunda böyle bir satış sistemi yok, direk sağ tıkla çatır çutur satmak lazım npc ye ama ikv de bu bir eziyet resmen.
Bir kaç öneri hoşuma gitti nadide item parçalama gibiMuverrih yazdı: ↑05 Eki 2017 12:21Bir NPC de değilde çantada yapabileceğimiz bir işlem olarak düşünmüştüm, bıçakla kıyafeti kesmek gibi aslında çok kolay çantaya bir buton ile eklenebilecek birşey belkide yeni bir pencere düzenlerler onun için.Lahza yazdı: ↑05 Eki 2017 11:31 Mantıklı bir öneri ama bu çeviri işlemini yapmak için yine bir npc ye ihtiyaç duyulacak ve o npc ye gitmek gerekecek, bunun yerine kasa ve çantanın büyümesi, npc ye eşya satma olayınında kolaylaştırılması lazım, kasadan çantaya alıp, sonra teker teker o tik işaretine basarak eşya satmak çile gibi birşey, başka hiç bir oyunda böyle bir satış sistemi yok, direk sağ tıkla çatır çutur satmak lazım npc ye ama ikv de bu bir eziyet resmen.
Bıcakla kesmek derken
konu hortlasın 
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Çok iyi bir düşünce okurken düşündüm içim rahatladi vallahi