Fatih ÖZBAKAN ( Açıklama )

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Fatih ÖZBAKAN ( Açıklama )

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar Sevgili arkadaşlar..

İlk olarak Yeni forumunuz hayırlı ugurlu olsun. ve sonradan Söyleyeceklerime geçebilirim.

Tam'ı tamına 1 sene önce Başladık... Sunucu ilklerde aşırı kalabalıktı.. Kesecek yaratık bulamıyorduk .. Sonradan ise gittikce Azaldı.. Azaldıda Azaldı.. Kavgalar oldu Sunucudaki millet Gitmeye Başladı..

Ve kala kala sunucuda 5-10 Kişi Zor kalmıştık...
Ankadaki ilk Çarım Kuvaixinzibatiye , UnKown , Agonustos , Iıxinzibatxıı " Bu 4 çardı ilk çarlarım

5 Günde 4 tanesini 25 lwl yaptım bıraktım. Sonradan 1 hafta kadarıyla Emin Önü Sunucusuna başladım..
Tarık " Withoutlove" , Gürkan " Jhontürk " , Ben " İnzibat " , Ersin " CinoWild " Sonradan Bize katılan Hasan " Alfonzo "
Bizim Ekip Yine aynı toparlanmış Kafede Oyun Yapıyoruz.. Sunucuda Donmalar.. Bölgeden Klanlardan Küfürleşmeler...
Ben Gidiyorum ankada Kasıyorum dedim...
ardından Tarık abi... Ersin abi... eee Sen gidersen Biz bu sunucudamı duracaz.. Yaratık kesmeye gitsen elin hızlıysa Yaratık keseceksinde İtem düşüreceksinde... Oyun Donmayıp Sen İyi vakit geçireceksin de.... Cooook Uzun iş.di Zamanında Eminönü sunucusunda Oyun oynamak...

Hep bir Kararla ANKA sunucusuna girdik..çarları Başladık kasmaya.. Millet ozaman KP kasma yarışmasında...
Dedim Tarık abi Bizde Kasalım... zaten ortamımızda var Hem kasar Hem oynarız... Ah anacuumm 25 lwl'e çar kasılacakta vuracakta... çıkıp girecekte... :geek: böööö geLdi yani.. xDD

Neyse Biz alştık ortama... arkadaşlıklar edindik... düşmanlarda edindik... Ama Anladıkki... ANKA Burası ÖZEL bir yer..
Herkez'e soruldu Nasıl oynayacaksın Bu oyunu.. Biz Gürkanla DediK Gurub'a Saldıran veya Savaş açanlar olursa Üstümümüzü WS'ci yapalım... O sıralarda bir olay oldu Gürkan Oyundan Azda olsa uzak kalmk zorunda kaldı.. Ben 1 Hafta Eve gitmedim.. Kafede yattım kafede kalktım.. Üretim Yapacaktım MateryaL toplamak için....
Ama İstediklerimide aldım.. 2-3 tür WS kıyafeti oldu üstümde...

Ama Hiç Unutmam Çook Uzun bir süre TEk item Kolyelerle Ws attığımı bilirim..

Çok güzeL dostluklar Kazandım.. Çok büyük İhanetler Yaşadım.. Çok Büyük olaylar gördüm..

Ama.. ARtık O Eski Tad... O eski Heyacan Kalmadı artık.. Fatih ÖZBAKAN " Kuvaixinzibatiye , Unkown " Daki o Eski Savaş Merakı.. o eski item Kasma Takdiği Kalmadı artık içimde....

Ve Bu yuzden Artık Gerçek Anlamda Veda Etme Vakti geLdiğini düşünüyorum. Ve Bu karar'ım Cok Kesin Ve Net.

Geride Kalan Dostlarım ;

Lekerxfatih
Lekerxufuk
Lekerxugur
Enfection
Tetik
Mojito
vuraL abi
MerLin
Djbarbaros
KamiL abi " Kurtpençe"

İsmini saymadıklarım.. K.bakmasın Unuttum...

Hadi Kalın Sağlıcakla.. Bundan sonra Girersem EMİNÖNÜ Sunucusunda bulabilirsiniz beni..
Girersem Selam verip cıkacağım...

HoşcakaLde Fatih'im HoşcakaL Ahalim...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fatih ÖZBAKAN ( Açıklama )

Mesaj gönderen TetiK »

Fatihim sninle çok olay yaşadık çok şeyler atlattık senle çok muhhabbet ettik kiminin eceli kiminin en yakın dostu olduk senle sen benim için şu ikw camiasında unutamıyacğım kişiler arasındasın biliyorsun ki Ankadaki bütün çarlarımı sildim bir anlık sinirle sonra aklım başıma geldiğinde ve açtığım konuya yorumları görene kadar sonra üzüldüm Kamil abi Gökhan abi HüSo ankaya geri dönelim dedik bir akşam Benim dire aklıma o olay geldi Kamil abinin bana dediği tekşey kafana takma Sana hazır 49 çar (Pusu) veririz dedi sevinmiştim.O gece ankaya geldiğimizde baktılarki eskitadı yok geri tılsıma döndük ama belki bir umut ankayı sallaya biliriz.Sen kafana takma Kardeşim seninde bu ortamdan kopamıyacağını biliyorum tıpkı benim ve bizim gibi Ankada tanıdığım ilk kişi sendin seni unutmak zor kardeşim tabi doğru olanı yine sen bilirsin Allaha emanetsin Kendine çok iyi bak zaten senle msn ve tlf la konuşuyoruz ..

TetiK
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

TetiK yazdı:Fatihim sninle çok olay yaşadık çok şeyler atlattık senle çok muhhabbet ettik kiminin eceli kiminin en yakın dostu olduk senle sen benim için şu ikw camiasında unutamıyacğım kişiler arasındasın biliyorsun ki Ankadaki bütün çarlarımı sildim bir anlık sinirle sonra aklım başıma geldiğinde ve açtığım konuya yorumları görene kadar sonra üzüldüm Kamil abi Gökhan abi HüSo ankaya geri dönelim dedik bir akşam Benim dire aklıma o olay geldi Kamil abinin bana dediği tekşey kafana takma Sana hazır 49 çar (Pusu) veririz dedi sevinmiştim.O gece ankaya geldiğimizde baktılarki eskitadı yok geri tılsıma döndük ama belki bir umut ankayı sallaya biliriz.Sen kafana takma Kardeşim seninde bu ortamdan kopamıyacağını biliyorum tıpkı benim ve bizim gibi Ankada tanıdığım ilk kişi sendin seni unutmak zor kardeşim tabi doğru olanı yine sen bilirsin Allaha emanetsin Kendine çok iyi bak zaten senle msn ve tlf la konuşuyoruz ..

TetiK

Kanka. Eyw SaoL Sen Beni Ben Seni Tanırım..Ufacık bir Kavgadan Sonra Bitmek Bilmez Bir Kardeşliğimiz doğdu..

Ama Yah Artık bilmiyorum.. Oyuna girince Sen , Adaş , Ugur , Ufuk , Bizim VuraL , Dier VuraL abi...

Eğer Bunlar Yoksa Saten 2 dk durmam cıkar giderim... Geçen Bir gireyim dedim.... Bu saydıklarımdan Hiç Kimse Yok.. Selam verdim 2-3 kişi aldı.. Ama Alanları bir tanısam :S :? Yohk Dedim yah bundan sonra ankaya anca Selam vermek için girer Çıkarım dedim.
Hem Bi Kesmek için girdiğim Rıdvanda yok ortalıkta.. Ne geLirse geLsin Ne olursa olsun.. Ankada 50-60 Kişi Surekli Oyunda Savaşmadığı surece ben Girmem pek ankaya xS :S Bana Savaş Lazım Kesmek Ve KesiLmem lazım. Büyücü Lazım
Büyücü ile Şow yapmam lazm.. Savaşcının yapamadıgını yapmam lazım...

Ben buyum işte Ya savaş yada Büyücü....
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

Kardeşim yapamaz geri gelir ben bunu bilir bunu söylerim şimdilik kib aeo. gene görüşücez emin ol...

Lekerxuğur
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TetiK »

Fatih sen çok şey istiyon :D daha gelme :D
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
enfectionn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen enfectionn »

Bu gitmeler Gİtme değil.DAha işimiz Bitmedi :twisted: herşey güzel olucak Dön geri Adamı Hasta Etme BUrda.. :evil: :evil:
Resim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

merhabalar...
Yukarıda uzun uzun yazdım... Ve birkez daha açık bir anlatım gerçekleştireyim.

ANKA ya başlayalı 1 yıl oldu.. önceden insan coktu EM yapabiliyoduk.. bu 1...
Ankada İnsan coktu MUHABBET GENİŞDİ. bu 2..
ANKADA İnsan ÇOKTU SAVAŞ vardı ... Bu 3... En önemlilerinden
Ankada Ortam Vardı... KP'sine WS Atıyoduk Bu 4... En önemlilerinden
Ankada Ortam vardı.. PARASINA ws Atabilyorduk bu 5... En önemlilerinden
Ankada ortam vardı.. İtem kasmak Dert değildi... bu 6...
Ankada ortam vardı... Maden Cekmek Zevkliydi.. bu 7...
Ankada İnsan çoktu... Bir olay olunca herkez yanındaydı...bu 8...
Ankada ortam vardı... Görewlere 2 klan beraber giderdik. bu 9...

Unkown'um vardı.. tek başıma lox örümceklere Geçerdim..
Unkown'um vardı.. Canım sıkılınca İstediğimi yazardım klandan
Unkwn'um vardı... Meran Başından başlayıp Meran'ı tek başıma gezerdim.. Buz buyucusunden KORKMADAN
Unkown'um vardı... 2 ucan keserdim peş peşe...
Unkown'um vardı... 44 lwlde Meran'a girmek için solucan'ın orada TEK Görew yapardım
unkown'um vardı 2. İridyumun Başındaydı 2 bombacı 7 karacin'i oturmadan keserdim...

böyle işte..

Kuvaixinzibatiye vardı.. Canımı sıkan birisi olursa Gider kafa tutar Kesilirsem eğer üstünü değiştirirdim.
Kuvaixinzibatiye vardı.. Kesemediğim Yaratık olmazdı...
Kuvaixinzibatiye vardı.. 2. 4 yapraklı yoncaya Tek başıma giderdim.
Kuvaixinzibatiye vardı.. 2. budaksız abonoz odunun tam ustundeyken hem gümüş hemde o dier akrep dalıpta Kalizatör Vurmadan 2 sinide keserdi...

Söyleseniz e artık Hangisi VaR ankada?

Tamam. En yakın arkadaşlarım olan Sizler varsınızda.... Yok Be .. Bu sefer Gerçek anlamda EminÖNÜ Sunucusndayım..

" HoşcakaLde Fatihim.. HoşcakaL Ahalim.. "
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
lekerxfatih
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen lekerxfatih »

Adaşım kankam kardeşim ne diyim bırakanlar oldu sende yapma bari kim kime kaldık şunun şurasında zaten neyse kararına saygı duyarım kendine iyi bak a.e.o... arada uğra unutma bizi...

Saygılar...

LekerxFatih
Leker Çeteci Loncası

LEKERxFATİH,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,xLEKERxFATİHx,Taçsızkral
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Gecemavisi
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman

Sen Bilmezsin, O Bilmez, Hiç Kimse Bilmez, Bir Tek ''PAŞA'' Gönlüm Bilir...

~Ĺ € Ķ € ®~ x ~ƒ @ Ť Ĩ Ĥ~... ~Fatih-ÇOKKAŞ~
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Verdiğin kararasaygı duyarım.Ama unutmaki biz hep Anka da olucaz.
Birgün eğer birgün dönmek istersen biz seni bekliyo olucaz.
Bende bırakabileceğini sanmıyorum şahsen.Burd ki dostluklar kolay kolay unutulmaz kardeşim.
Şimdilik kib aeo kardeşim

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Adaş , Alp ... Ugurla Görüştüm..sizlerede olayı açayım.

Bu aralar Morelim Aşırı derecede bozuk.. Önceden oyunda Ecrinabla vardı Sorunlarımı dinliyodu..azda olsa Rahatlıyodum.. Bakıyorum ne zaman morelim Bozuk Ne ecrin abla var oyunda nede Birisi...
Savaşcıdayım Canm sıkılıo büyücüye geçsem daha 12 lwl Artık çar kasmaktan Böğöö geLdi :geek: .!

Dedim eminönü sunucusunda 40 lwl büyücümvar.. 39 lwlde savaşcı..
Ankada Max hasar item mi vardıda.. sonradan yaptık hepsını.. Tabi biraz zorluk cekeceğim.. ama oLsun.. Savaş yapılıyor yinede eminönü sunucusunda....

Canım sıkıldığında gelirim anka'ya...

sizleri asla unutmıcam.....

" Fatih ÖZBAKAN "
HoşcakaL'de fatih'im HoşcakaL ahalim....
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

“Genel Sohbet” sayfasına dön