Beklenen GÜN YAKIN !! ( ÖNEMLİ )
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Beklenen GÜN YAKIN !! ( ÖNEMLİ )
25 aralıkda acıklama yapılırsa yappılır yapılmaz ise;''zeki mürende bizi görecek mi olur'' 

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Doğru. Ek olarak, müzikler yeni bitti sayılır ve tahminimce sayıları da epey fazla gibiler. Bu kadar çok olacak bir müziğe şuncacık küçük bölgeye uyarlamazlar herhalde. Büyük bir şey var ki, baya uzun sürecek gibi.
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Hayırlısı kardeş gelsin demehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Şu rengi kullanmayınız kör ediyosunuz adamılancelot5151 yazdı: ↑04 Eki 2017 10:35Hayırlısı kardeş gelsin demehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
🖒yun1010 yazdı: ↑04 Eki 2017 20:15Şu rengi kullanmayınız kör ediyosunuz adamılancelot5151 yazdı: ↑04 Eki 2017 10:35Hayırlısı kardeş gelsin demehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )![]()
![]()
Sonu güzel olacaksa beklemeye değer diyorum, 5 sene bekledik gerekirse biraz daha bekleyelim ama oyun güzel bir konuma gelsin, hatalardan kurtulsun ve geçiştirmek için bir bölge değil gerçekten emek verilmiş bir bölge bizlere sunulsun.Retaliation yazdı: ↑04 Eki 2017 10:08 Doğru. Ek olarak, müzikler yeni bitti sayılır ve tahminimce sayıları da epey fazla gibiler. Bu kadar çok olacak bir müziğe şuncacık küçük bölgeye uyarlamazlar herhalde. Büyük bir şey var ki, baya uzun sürecek gibi.
Yanlışım yoksa bu tür olaylar da müzik en son yapılır sanırım çok yakın ben maksimum 2 ay diyip çekiliyorum ya da 25 Aralık diyip çekileyim en fazla.Retaliation yazdı: ↑04 Eki 2017 10:08Doğru. Ek olarak, müzikler yeni bitti sayılır ve tahminimce sayıları da epey fazla gibiler. Bu kadar çok olacak bir müziğe şuncacık küçük bölgeye uyarlamazlar herhalde. Büyük bir şey var ki, baya uzun sürecek gibi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Yönetim 25 aralıkta yayınlayacaksa ve herkes 25 aralık diyor bir troll yapıp 24 aralıkta yayınlarlar 
Harbiden sağlam mı kaynaklar?
Abicim nasıl oluyor da herkesin sobeede bi' "emmioğlusu" oluyor.Herkesin kafasından bir ses çıkıyor ve herkes kendinden emin: KAYNAK SAĞLAM BEYLER BEN BİLİYORUM.
Unicorn gelecek diyen bir eleman vardı bi ara o çok güldürmüştü
Neyse adam akıllı bekleyin lütfen;bekleyeceğiz ve ekibin önümüze sunacağı şeyi zamanı gelince göreceğiz.Yani yapabileceğimiz tek şey bu noktada sabretmek...
İyi forumlar...
Unicorn gelecek diyen bir eleman vardı bi ara o çok güldürmüştü
Neyse adam akıllı bekleyin lütfen;bekleyeceğiz ve ekibin önümüze sunacağı şeyi zamanı gelince göreceğiz.Yani yapabileceğimiz tek şey bu noktada sabretmek...
İyi forumlar...
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Tek temennimiz o. Umarım gözlerimizin fal taşı gibi açılarak hayran hayran baktığı bir bölge ile karşılaşırız.Lahza yazdı: ↑04 Eki 2017 22:10Sonu güzel olacaksa beklemeye değer diyorum, 5 sene bekledik gerekirse biraz daha bekleyelim ama oyun güzel bir konuma gelsin, hatalardan kurtulsun ve geçiştirmek için bir bölge değil gerçekten emek verilmiş bir bölge bizlere sunulsun.Retaliation yazdı: ↑04 Eki 2017 10:08 Doğru. Ek olarak, müzikler yeni bitti sayılır ve tahminimce sayıları da epey fazla gibiler. Bu kadar çok olacak bir müziğe şuncacık küçük bölgeye uyarlamazlar herhalde. Büyük bir şey var ki, baya uzun sürecek gibi.
Yanlış hatırlamıyorsam Gorgar bir açıklamasında şöyle demişti: "Emre'nin yapmış olduğu müziklerle güzel bir esin kaynağı alıyorum." Yani cümleler vesaire yazarken müziğin ahengine göre hikayeyi oluşturuyor olabilir.KraToSs yazdı: ↑04 Eki 2017 23:55Yanlışım yoksa bu tür olaylar da müzik en son yapılır sanırım çok yakın ben maksimum 2 ay diyip çekiliyorum ya da 25 Aralık diyip çekileyim en fazla.Retaliation yazdı: ↑04 Eki 2017 10:08Doğru. Ek olarak, müzikler yeni bitti sayılır ve tahminimce sayıları da epey fazla gibiler. Bu kadar çok olacak bir müziğe şuncacık küçük bölgeye uyarlamazlar herhalde. Büyük bir şey var ki, baya uzun sürecek gibi.