Söylediklerinle haklı olmakla birlikte ilk iletiyi tam olarak okumadığın düşünüyorum.
Başlıkta yapılan şey kinaye.
Büyücüler mağdur falan değil. Boşuna yapmış oldukları serzenişin gereksiz olduğunu dile getirmek için açtım konuyu.
Söylediklerinle haklı olmakla birlikte ilk iletiyi tam olarak okumadığın düşünüyorum.
M1 şart mı?yumurtakafa yazdı: ↑28 Eyl 2017 19:24 Çifteli ve mor balyozlu defansif savaşçı kesim tarifi:
a)Çantamızda mutlaka olması gerekenler
-dinazor iksir
-zırh iksiri(1 levellik olanlar gayet iş görür ve ucuz)
b)Takılı olması mutlaka gerekenler
-maraton ayak
-maraton gözlük m2.5(mor)
-varsa fevzi solucan takı yoksa nucleus takı(solucan takı sadece kolye veya sadece yüzük olarak giyilirse daha iyi çünkü kritik ihtimali oldukça düşüyor çift solucan ile)
c)Mutlaka olması gereken yetenekler
-15 zihin
-15 kutup
-15 fizik ve bilgi
-15 buz ve bilgi
-1 tesla
d)Tılsımlar
-m1
-m23 (yoksa m21) isteyen bb3'te takabilir
_m(I) varsa m(III)
-istediğiniz buz tılsımı
Bu tarifle hiçbir savaşçı sizi alt edemez,test edildi onaylandıAyrıca ofansif savaşçıyı da bu tarifle çok daha kolay kesebilirsiniz.
Hayır bence gayet mantıklı çünkü savaşçı karakteriyle 1 tılsım üretebilmek için verilen emek büyücü de verilirse 4 tılsım üretilir
kesinlikle sana katılıyorum kardeşim mesela y2 tılsımıda güncellenmeli yıldırım büyüsü y2 takıldığında kenanın vuruşu gibi yıldırım çemberine dönüşebilirKraToSs yazdı: ↑04 Eki 2017 14:34 dikkat 3 ve defansif 2,3 lü bir savaşçıyıyı büyücü yatıramaz buz tılsımları olayı çözüyor diye düşünürken afraiyabın hızlı desteğe yazdığı konu büyücünün çok çaresiz olduğunu gösteriyor hele depar 3 varsa ölme eşeğim ölme tek çare varolan tılsımların gözden geçirilip
savaşçı çiftesinin dengelenmesi
ehh biraz da oyunculuk olacak sağ sol yapacaksın vuramayacak,yerinde durmayacaksın gandalf gibi kaçacaksınLahza yazdı: ↑03 Eki 2017 11:32Televizyondaki yemek tarifi verenler gibi oldu hacı bu, yine de bu yetenek ve tılsım kombinasyonu ile garanti olduğunu düşünmüyorum, savaşçı kesimi şans işi gibi ne bileyim buzun üst üste kritik vurması lazım ki buz 1 3 tılsımı ile her vurduğunda yerine sabitlenmesi lazım, ancak o şekilde kesilir, ofansif savaşçı kesmek sorun değil zaten, sıkıntı olan defansif ve onun çiftesi, yanında da dikkat 3 gibi tılsımlar olunca ağır problem .yumurtakafa yazdı: ↑28 Eyl 2017 19:24 Çifteli ve mor balyozlu defansif savaşçı kesim tarifi:
a)Çantamızda mutlaka olması gerekenler
-dinazor iksir
-zırh iksiri(1 levellik olanlar gayet iş görür ve ucuz)
b)Takılı olması mutlaka gerekenler
-maraton ayak
-maraton gözlük m2.5(mor)
-varsa fevzi solucan takı yoksa nucleus takı(solucan takı sadece kolye veya sadece yüzük olarak giyilirse daha iyi çünkü kritik ihtimali oldukça düşüyor çift solucan ile)
c)Mutlaka olması gereken yetenekler
-15 zihin
-15 kutup
-15 fizik ve bilgi
-15 buz ve bilgi
-1 tesla
d)Tılsımlar
-m1
-m23 (yoksa m21) isteyen bb3'te takabilir
_m(I) varsa m(III)
-istediğiniz buz tılsımı
Bu tarifle hiçbir savaşçı sizi alt edemez,test edildi onaylandıAyrıca ofansif savaşçıyı da bu tarifle çok daha kolay kesebilirsiniz.