2 tane bira birazda fıstık sigaranida yaktinmi keyfine dicek yokyumurtakafa yazdı: ↑28 Eyl 2017 19:24 Çifteli ve mor balyozlu defansif savaşçı kesim tarifi:
a)Çantamızda mutlaka olması gerekenler
-dinazor iksir
-zırh iksiri(1 levellik olanlar gayet iş görür ve ucuz)
b)Takılı olması mutlaka gerekenler
-maraton ayak
-maraton gözlük m2.5(mor)
-varsa fevzi solucan takı yoksa nucleus takı(solucan takı sadece kolye veya sadece yüzük olarak giyilirse daha iyi çünkü kritik ihtimali oldukça düşüyor çift solucan ile)
c)Mutlaka olması gereken yetenekler
-15 zihin
-15 kutup
-15 fizik ve bilgi
-15 buz ve bilgi
-1 tesla
d)Tılsımlar
-m1
-m23 (yoksa m21) isteyen bb3'te takabilir
_m(I) varsa m(III)
-istediğiniz buz tılsımı
Bu tarifle hiçbir savaşçı sizi alt edemez,test edildi onaylandıAyrıca ofansif savaşçıyı da bu tarifle çok daha kolay kesebilirsiniz.
Büyücülerin Hep Mağdur Olması
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Re: Büyücülerin Hep Mağdur Olması
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Buyuculere karakter acarken otomatik Game Masterlıkta verelimmi abi ?

Televizyondaki yemek tarifi verenler gibi oldu hacı bu, yine de bu yetenek ve tılsım kombinasyonu ile garanti olduğunu düşünmüyorum, savaşçı kesimi şans işi gibi ne bileyim buzun üst üste kritik vurması lazım ki buz 1 3 tılsımı ile her vurduğunda yerine sabitlenmesi lazım, ancak o şekilde kesilir, ofansif savaşçı kesmek sorun değil zaten, sıkıntı olan defansif ve onun çiftesi, yanında da dikkat 3 gibi tılsımlar olunca ağır problem .yumurtakafa yazdı: ↑28 Eyl 2017 19:24 Çifteli ve mor balyozlu defansif savaşçı kesim tarifi:
a)Çantamızda mutlaka olması gerekenler
-dinazor iksir
-zırh iksiri(1 levellik olanlar gayet iş görür ve ucuz)
b)Takılı olması mutlaka gerekenler
-maraton ayak
-maraton gözlük m2.5(mor)
-varsa fevzi solucan takı yoksa nucleus takı(solucan takı sadece kolye veya sadece yüzük olarak giyilirse daha iyi çünkü kritik ihtimali oldukça düşüyor çift solucan ile)
c)Mutlaka olması gereken yetenekler
-15 zihin
-15 kutup
-15 fizik ve bilgi
-15 buz ve bilgi
-1 tesla
d)Tılsımlar
-m1
-m23 (yoksa m21) isteyen bb3'te takabilir
_m(I) varsa m(III)
-istediğiniz buz tılsımı
Bu tarifle hiçbir savaşçı sizi alt edemez,test edildi onaylandıAyrıca ofansif savaşçıyı da bu tarifle çok daha kolay kesebilirsiniz.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
+Karışık var mı?Parlementxx yazdı: ↑03 Eki 2017 00:39 Buyuculere karakter acarken otomatik Game Masterlıkta verelimmi abi ?
-Var.
+Yükle.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bu tür konular çok saçma ne kadar da uzatmışsınız. Sizce de büyücüler hep mağdur olsa bu kadar çok kişi büyücü kullanmak için can atar mıydı? Ne yapsan büyücüyle yapıyosun ve bana kalırsa oyunun en güçlü karakteri büyücü canın mı sıkıldı para kas. Çemberlitaş a anında grup bulabiliyosun. Savaşçı veya şifacı öyle mi? Oyunda kullanıcı olmayınca savaşçıların en büyük hobisi Sancakta muhafızları izlemek. Şifacılar da aynı şekil bence konu kaldırılmalı bu tür itirazları haksız olarak görüyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Savaşçımla canım sıkılınca Eminönü sokaklarında kendi kendime yarış yapıyorum. Evde olduğum zamanlar(çift bilgisayar oynadığım zamanlar) iki tane savaşçımı açıp aynı anda depar atıp kapıştırıyorum. Bazen de kendi kendime ws atıyorumyun1010 yazdı: ↑03 Eki 2017 12:34 Bu tür konular çok saçma ne kadar da uzatmışsınız. Sizce de büyücüler hep mağdur olsa bu kadar çok kişi büyücü kullanmak için can atar mıydı? Ne yapsan büyücüyle yapıyosun ve bana kalırsa oyunun en güçlü karakteri büyücü canın mı sıkıldı para kas. Çemberlitaş a anında grup bulabiliyosun. Savaşçı veya şifacı öyle mi? Oyunda kullanıcı olmayınca savaşçıların en büyük hobisi Sancakta muhafızları izlemek. Şifacılar da aynı şekil bence konu kaldırılmalı bu tür itirazları haksız olarak görüyorum.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Sen aşıksın Ar-ka-daaş tırı rırı rınCHAPPIE yazdı: ↑03 Eki 2017 12:48Savaşçımla canım sıkılınca Eminönü sokaklarında kendi kendime yarış yapıyorum. Evde olduğum zamanlar(çift bilgisayar oynadığım zamanlar) iki tane savaşçımı açıp aynı anda depar atıp kapıştırıyorum. Bazen de kendi kendime ws atıyorumyun1010 yazdı: ↑03 Eki 2017 12:34 Bu tür konular çok saçma ne kadar da uzatmışsınız. Sizce de büyücüler hep mağdur olsa bu kadar çok kişi büyücü kullanmak için can atar mıydı? Ne yapsan büyücüyle yapıyosun ve bana kalırsa oyunun en güçlü karakteri büyücü canın mı sıkıldı para kas. Çemberlitaş a anında grup bulabiliyosun. Savaşçı veya şifacı öyle mi? Oyunda kullanıcı olmayınca savaşçıların en büyük hobisi Sancakta muhafızları izlemek. Şifacılar da aynı şekil bence konu kaldırılmalı bu tür itirazları haksız olarak görüyorum..
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Bazen çılgın robot CHAPPIE bazen de ismini sakladığım arz çarım
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Kuklacıda tanıdığım bir şifacı vardı eskilerden gazap yeteneği ile ırklarda xenotim kasıyordu. Hemde tek başına ve hala takdir ediyorum o kişiyi.Sufizm yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:44Retaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:32Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
Slot kesemiyoruz