Büyücülerin Hep Mağdur Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Re: Büyücülerin Hep Mağdur Olması

Mesaj gönderen 92Gner »

yumurtakafa yazdı: 28 Eyl 2017 19:24 Çifteli ve mor balyozlu defansif savaşçı kesim tarifi:

a)Çantamızda mutlaka olması gerekenler
-dinazor iksir
-zırh iksiri(1 levellik olanlar gayet iş görür ve ucuz)

b)Takılı olması mutlaka gerekenler
-maraton ayak
-maraton gözlük m2.5(mor)
-varsa fevzi solucan takı yoksa nucleus takı(solucan takı sadece kolye veya sadece yüzük olarak giyilirse daha iyi çünkü kritik ihtimali oldukça düşüyor çift solucan ile)

c)Mutlaka olması gereken yetenekler
-15 zihin
-15 kutup
-15 fizik ve bilgi
-15 buz ve bilgi
-1 tesla

d)Tılsımlar
-m1
-m23 (yoksa m21) isteyen bb3'te takabilir
_m(I) varsa m(III)
-istediğiniz buz tılsımı

Bu tarifle hiçbir savaşçı sizi alt edemez,test edildi onaylandı :yum: Ayrıca ofansif savaşçıyı da bu tarifle çok daha kolay kesebilirsiniz.
2 tane bira birazda fıstık sigaranida yaktinmi keyfine dicek yok 😊😊
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Buyuculere karakter acarken otomatik Game Masterlıkta verelimmi abi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

yumurtakafa yazdı: 28 Eyl 2017 19:24 Çifteli ve mor balyozlu defansif savaşçı kesim tarifi:

a)Çantamızda mutlaka olması gerekenler
-dinazor iksir
-zırh iksiri(1 levellik olanlar gayet iş görür ve ucuz)

b)Takılı olması mutlaka gerekenler
-maraton ayak
-maraton gözlük m2.5(mor)
-varsa fevzi solucan takı yoksa nucleus takı(solucan takı sadece kolye veya sadece yüzük olarak giyilirse daha iyi çünkü kritik ihtimali oldukça düşüyor çift solucan ile)

c)Mutlaka olması gereken yetenekler
-15 zihin
-15 kutup
-15 fizik ve bilgi
-15 buz ve bilgi
-1 tesla

d)Tılsımlar
-m1
-m23 (yoksa m21) isteyen bb3'te takabilir
_m(I) varsa m(III)
-istediğiniz buz tılsımı

Bu tarifle hiçbir savaşçı sizi alt edemez,test edildi onaylandı :yum: Ayrıca ofansif savaşçıyı da bu tarifle çok daha kolay kesebilirsiniz.
Televizyondaki yemek tarifi verenler gibi oldu hacı bu, yine de bu yetenek ve tılsım kombinasyonu ile garanti olduğunu düşünmüyorum, savaşçı kesimi şans işi gibi ne bileyim buzun üst üste kritik vurması lazım ki buz 1 3 tılsımı ile her vurduğunda yerine sabitlenmesi lazım, ancak o şekilde kesilir, ofansif savaşçı kesmek sorun değil zaten, sıkıntı olan defansif ve onun çiftesi, yanında da dikkat 3 gibi tılsımlar olunca ağır problem .
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Parlementxx yazdı: 03 Eki 2017 00:39 Buyuculere karakter acarken otomatik Game Masterlıkta verelimmi abi ?
+Karışık var mı?
-Var.
+Yükle.
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Bu tür konular çok saçma ne kadar da uzatmışsınız. Sizce de büyücüler hep mağdur olsa bu kadar çok kişi büyücü kullanmak için can atar mıydı? Ne yapsan büyücüyle yapıyosun ve bana kalırsa oyunun en güçlü karakteri büyücü canın mı sıkıldı para kas. Çemberlitaş a anında grup bulabiliyosun. Savaşçı veya şifacı öyle mi? Oyunda kullanıcı olmayınca savaşçıların en büyük hobisi Sancakta muhafızları izlemek. Şifacılar da aynı şekil bence konu kaldırılmalı bu tür itirazları haksız olarak görüyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

yun1010 yazdı: 03 Eki 2017 12:34 Bu tür konular çok saçma ne kadar da uzatmışsınız. Sizce de büyücüler hep mağdur olsa bu kadar çok kişi büyücü kullanmak için can atar mıydı? Ne yapsan büyücüyle yapıyosun ve bana kalırsa oyunun en güçlü karakteri büyücü canın mı sıkıldı para kas. Çemberlitaş a anında grup bulabiliyosun. Savaşçı veya şifacı öyle mi? Oyunda kullanıcı olmayınca savaşçıların en büyük hobisi Sancakta muhafızları izlemek. Şifacılar da aynı şekil bence konu kaldırılmalı bu tür itirazları haksız olarak görüyorum.
Savaşçımla canım sıkılınca Eminönü sokaklarında kendi kendime yarış yapıyorum. Evde olduğum zamanlar(çift bilgisayar oynadığım zamanlar) iki tane savaşçımı açıp aynı anda depar atıp kapıştırıyorum. Bazen de kendi kendime ws atıyorum 😄.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

CHAPPIE yazdı: 03 Eki 2017 12:48
yun1010 yazdı: 03 Eki 2017 12:34 Bu tür konular çok saçma ne kadar da uzatmışsınız. Sizce de büyücüler hep mağdur olsa bu kadar çok kişi büyücü kullanmak için can atar mıydı? Ne yapsan büyücüyle yapıyosun ve bana kalırsa oyunun en güçlü karakteri büyücü canın mı sıkıldı para kas. Çemberlitaş a anında grup bulabiliyosun. Savaşçı veya şifacı öyle mi? Oyunda kullanıcı olmayınca savaşçıların en büyük hobisi Sancakta muhafızları izlemek. Şifacılar da aynı şekil bence konu kaldırılmalı bu tür itirazları haksız olarak görüyorum.
Savaşçımla canım sıkılınca Eminönü sokaklarında kendi kendime yarış yapıyorum. Evde olduğum zamanlar(çift bilgisayar oynadığım zamanlar) iki tane savaşçımı açıp aynı anda depar atıp kapıştırıyorum. Bazen de kendi kendime ws atıyorum 😄.
Sen aşıksın Ar-ka-daaş tırı rırı rın
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

CHAPPIE yazdı: 03 Eki 2017 12:48 Bazen de kendi kendime ws atıyorum 😄
Kazanan kim oluyor bari 😂
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Lahza yazdı: 03 Eki 2017 12:54
CHAPPIE yazdı: 03 Eki 2017 12:48 Bazen de kendi kendime ws atıyorum 😄
Kazanan kim oluyor bari 😂
Bazen çılgın robot CHAPPIE bazen de ismini sakladığım arz çarım 😂.
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Sufizm yazdı: 29 Eyl 2017 09:44
Retaliation yazdı: 29 Eyl 2017 09:32
SPIEGLEIN yazdı: 28 Eyl 2017 20:16
92Gner yazdı: 28 Eyl 2017 17:54 Büyücü sınıfı ile gerek savaş gerek para kasma vb bir çok
etkinliklerde ön plandasın bu her zaman böyle kalıcak gibime geliyor 👍

Ve şuan oyunun en aktif rolu büyücüde herkes çoğunluk büyücü :D def23 ile çifte ile öldürme durumu olmasa oyunun en önemli sınıfı rolunde ve her işe yarıyor :D
Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
Resim

Slot kesemiyoruz
Kuklacıda tanıdığım bir şifacı vardı eskilerden gazap yeteneği ile ırklarda xenotim kasıyordu. Hemde tek başına ve hala takdir ediyorum o kişiyi.
HAYATResimDIR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön