hahah o dedi bna güsel bi yorum yas die xDMORDuMan yazdı:ahahahah funda delirdinmi kızım bunun açdığı konuya girilmi xD
Tsk Dan Merana Armağan... Yaptıklarımız xD
Re: Tsk Dan Merana Armağan... Yaptıklarımız xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
anladım tmm xDFuNdaa yazdı:hahah o dedi bna güsel bi yorum yas die xDMORDuMan yazdı:ahahahah funda delirdinmi kızım bunun açdığı konuya girilmi xD

burak snde izledin mi mösnde izlemez izler muahbbeti vardı bn burak izlemz dedim izledin mi izlemedin mixD
şarkı dedi tıkladım bakdım ses gelmiyo kapadım sonra izlemedi bakmadım bile tıkladım msnden muhabbete girdim bunlarlaFuNdaa yazdı:burak snde izledin mi mösnde izlemez izler muahbbeti vardı bn burak izlemz dedim izledin mi izlemedin mixD

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
MORDuMan yazdı:şarkı dedi tıkladım bakdım ses gelmiyo kapadım sonra izlemedi bakmadım bile tıkladım msnden muhabbete girdim bunlarlaFuNdaa yazdı:burak snde izledin mi mösnde izlemez izler muahbbeti vardı bn burak izlemz dedim izledin mi izlemedin mixD
hade len xD
yalan söyleme mert şahit..
belgelerle konuşoz
tüm msn kayıtlaını koyarım ortaya bak
hahaha:D Burak Fatih ve Mertle uğraşılmas doğru söyle derim kanıtsız bi işleri olmas onların foruma koymadna önce itiraf etxD
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Helal kardeşim yakışır. 
galiba sn linklere bakamdın bid elinklere bakta öyle yorum yap derim=)Sifabasanx yazdı:Helal kardeşim yakışır.
çakdırma kuzen geldi kapadım xDKevinnasH yazdı:MORDuMan yazdı:şarkı dedi tıkladım bakdım ses gelmiyo kapadım sonra izlemedi bakmadım bile tıkladım msnden muhabbete girdim bunlarlaFuNdaa yazdı:burak snde izledin mi mösnde izlemez izler muahbbeti vardı bn burak izlemz dedim izledin mi izlemedin mixD
hade len xD
yalan söyleme mert şahit..![]()
belgelerle konuşoz![]()
tüm msn kayıtlaını koyarım ortaya bak:mrgreen:

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
fatihim ne yapsa iyidr