Demo yok arkadaşlar müzikler bitmiş anladıgım kadarıyla
Hadi gözümüz aydın bi seviye daha atladık
Selam ve saygılar oyuncu arkadaşlarım sizler için daha guzel haberler vermem dileğiyle

Arkadaşın dedikleri çıkar mı dersinizmehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )

Hoca seni hergün farklı bir ruh halinde görüyorum, yanlış anlama sakın dün yeter falan diye isyan ediyordun şimdi pozitifsin valla helal olsun.

Gorgar gelip benim niye haberim yok kardeş der ve konu kapanırLahza yazdı: ↑01 Eki 2017 22:45Arkadaşın dedikleri çıkar mı dersinizmehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )![]()

Beni yakından tanıyan arkadaşlar çok iyi bilirler buradaki forumdaşlarım da az çok tanımıştır hiç umrumda olmayan olayları hayat meselesine çevirip yaygara kopartırım sonra kenara çekilir izlerim. Aslında oyuna girdiğim bile yok
Çıkabilir pek bilemicemLahza yazdı: ↑01 Eki 2017 22:45Arkadaşın dedikleri çıkar mı dersinizmehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )![]()

Gorgar'a Selamlarımı ilet kardeş madem böyle birşey yok postun altına gelip yalanlaya bilir veya dedigin gibi bi selam verir ( İzlemede kal )yun1010 yazdı: ↑01 Eki 2017 22:53Gorgar gelip benim niye haberim yok kardeş der ve konu kapanırLahza yazdı: ↑01 Eki 2017 22:45Arkadaşın dedikleri çıkar mı dersinizmehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )![]()
![]()

Adamlar zaten bizim daha fazla heyecanlanmamızı istiyolar neden böyle bişey yapsınlar kimehmetcan78 yazdı: ↑02 Eki 2017 05:47Gorgar'a Selamlarımı ilet kardeş madem böyle birşey yok postun altına gelip yalanlaya bilir veya dedigin gibi bi selam verir ( İzlemede kal )yun1010 yazdı: ↑01 Eki 2017 22:53Gorgar gelip benim niye haberim yok kardeş der ve konu kapanırLahza yazdı: ↑01 Eki 2017 22:45Arkadaşın dedikleri çıkar mı dersinizmehmetcan78 yazdı: ↑01 Eki 2017 20:45 Daha önce konu başlıgını takip eden arkadaşlar görecektirki bütün şahıslardan önce ikv nin game x e katılmayacagını belirttigimde kesin bildigidir dedigimde dalga geçip gülenler olmuştu şimdi buraya yazıyorum tekrardan Genişleme Paketi Teaser Yayınlanması Çok Yakındır Bu Ay içersinde Teaser Yayınlanacaktır ( FORUM YETKİLİSİ BU BAŞLIGI KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIM VE BULGULARIMA DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORUM DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ YAPMAYIN )![]()
![]()