Lakin görüntü olarak göz zevkimizi açabilirdi.Serrakura yazdı: ↑28 Eyl 2017 16:38bence yanlış olurdu savaşçılar için konuyu ele alırsak adam mesela asit seti var vs atacak e rakibi bu durumdan bi haber olup makineden asit direnci verebilir
İKV ÖLÜ SUNUCULAR PWPYE ÇEVRİLSE
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: İKV ÖLÜ SUNUCULAR PWPYE ÇEVRİLSE
valla ikvnin göz zevki için oynanan bir oyun olduğunu düşünmüyorum kulağa hitap ediyor orası ayrıRetaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:25Lakin görüntü olarak göz zevkimizi açabilirdi.Serrakura yazdı: ↑28 Eyl 2017 16:38bence yanlış olurdu savaşçılar için konuyu ele alırsak adam mesela asit seti var vs atacak e rakibi bu durumdan bi haber olup makineden asit direnci verebilir![]()
Daha öncede benzer konuları görüyordum forumda şahsen v.sde bassettiginizin dışında farklılık olması çok güzel olurdu.Retaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:25Lakin görüntü olarak göz zevkimizi açabilirdi.Serrakura yazdı: ↑28 Eyl 2017 16:38bence yanlış olurdu savaşçılar için konuyu ele alırsak adam mesela asit seti var vs atacak e rakibi bu durumdan bi haber olup makineden asit direnci verebilir![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Farklı şeyler iyidir.SPIEGLEIN yazdı: ↑29 Eyl 2017 12:18Daha öncede benzer konuları görüyordum forumda şahsen v.sde bassettiginizin dışında farklılık olması çok güzel olurdu.Retaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:25Lakin görüntü olarak göz zevkimizi açabilirdi.Serrakura yazdı: ↑28 Eyl 2017 16:38bence yanlış olurdu savaşçılar için konuyu ele alırsak adam mesela asit seti var vs atacak e rakibi bu durumdan bi haber olup makineden asit direnci verebilir![]()
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
+
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI