Tekrardan selam Agahefendii;
Göndermiş olduğunuz yeni bildirim neticesinde hem tarafınıza yönelik incelemeler, hem de bireysel denemeler yapmış bulunmaktayım. Küçük bir bilgi yanlışlığını düzeltmem gerekiyor. Konudaki ilk iletimde "Oyun içi ganimet torbalarının kaybolma süreleri 30 dakikadır." şeklinde bir ifade kullanmıştım. Yani grup bölgelerinden veya diğer bölgelerde normal yaratıklardan elde etmiş olduğunuz materyallerin, çektiğiniz madenlerin yer aldığı ganimet torbalarının kaybolma süresi 30 dakika, bunda bir yanlışlık yok. Fakat üretilen eşyalar sistemde farklı bir ganimet torbası kategorisine giriyor ve 300 saniyede yani tam 5 dakikada kayboluyor. Yapmış olduğum kontrollerde sizin de üretim işlemini sorunsuzca gerçekleştirdiğinizi görmekteyim. Lakin kendinizin de ifade ettiği gibi üzerinden 5 dakika geçtiği için ganimet torbalarınız kaybolmuş. Bir dahaki üretimlerinizde mevcut tüm materyaliniz tutarında eşya üretip ganimet torbasından almak yerine, parça parça üretip ganimet torbasından aldıktan sonra tekrar üretime devam etmenizi önermekten başka yapabilecek bir şeyimiz maalesef bulunmamakta. Kaybınız için üzgünüz.
(Ek olarak; buradan yanıt verdiğim için İletişim/Destek Formu'ndaki bildiriminizi yanıtlamıyorum, bilginiz olsun)
İyi forumlar dilerim.
ÇANTA KAYBOLMA SÜRELİ HK.
Re: ÇANTA KAYBOLMA SÜRELİ HK.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
Agahefendii
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cleavland Cavaliers
Yaklaşık 500 iksir üretecektim üret topla uzun zamanımı alacağı için toplu üretip hızlı hızlı toplayayım demiştim.Bir daha bu hataya düşmem tabi92Gner yazdı: ↑28 Eyl 2017 14:25AFRASiYAB yazdı: ↑27 Eyl 2017 02:24 Selam Agahefendii;
Oyun içi ganimet torbalarının kaybolma süreleri 30 dakikadır. Öncelikle bunu belirtelim. Fakat bölge değiştirirseniz (Örneğin Er Meydanı'na girip çıkarsanız) ya da oyundan çıkıp tekrar girerseniz (Kritik hata alarak oyundan düşmeniz de buna dahildir) ganimet torbalarınızı tekrar göremeyebilirsiniz. Geçmişte bazı oyuncularımız özellikle böyle toplu iksir üretimlerini gerçekleştirirken mağdur olmuştur, sizlere her zaman önerimiz böyle üretimlerde hepsini üretip ganimet torbasından almak yerine, parça parça üretip ganimet torbasından aldıktan sonra tekrar üretime devam etmeniz yönündedir. Şayet ne bölge değiştirmiş, ne de oyundan çıkıp tekrar girmemişseniz İletişim/Destek Formu > Oyun Hatası başlığı altında olayın gerçekleştiği tarih ve tahmini saat aralığını yazarsanız bizzat bir inceleme gerçekleştirerek tarafınıza daha sağlıklı yanıt verebilirim. Kaybınız için üzgünüz.
İyi forumlar dileriz.
Mantıklı olanıda parça parça üretmektir zaten 10 yıllık ikv geçmişimde bir kere 10 taneden fazla iksir urettigimi hatırlamam internet gidebiliriz vb. bir çok sorunla karşılaşabiliriz .
Maden topladığında düşen torbanın süresiyle ayagının dibine düşen(Peptit,salgı,xeo) gibi düşen torbaların kaybolma süresi bir değil ama o maden topladığında düşen torba 30dkdan çok çok daha az sürede kayboluyor nasıl bilgi veriyorsunuz.Ya bende yanlışlık var yada sizde.
burda dikkat edilmesi gereken nokta madenlerin olduğu torba hemen kaybolmuyor, torbaya tıklandığında ilgili materyale ULAŞILMIYOR. Bu sabit değildir madenler 22 dakika da bir de çıkabilir 11 dakikada
Buraya dikkat DÜŞÜK SEVİYELİ madenlerin daha sık ve erken çıkma ihtimali DAHA FAZLADIR. Grup bölgelerinde itemleri ise bunu 5 yıl hiç denemedim çünkü maksimum 10 dakika girmezsen zaten oyun atıyor bölgeden çünkü Geri bağlantı noktası aktifliğini kaybediyor. Herşeye hazırlıklı ve temkinli yaklaşın 1 kadimim kendiliğinden 2 oldu oyun geri sarmasıyla bedavadan 10m param geldi mazi canlandı gözümde
Buraya dikkat DÜŞÜK SEVİYELİ madenlerin daha sık ve erken çıkma ihtimali DAHA FAZLADIR. Grup bölgelerinde itemleri ise bunu 5 yıl hiç denemedim çünkü maksimum 10 dakika girmezsen zaten oyun atıyor bölgeden çünkü Geri bağlantı noktası aktifliğini kaybediyor. Herşeye hazırlıklı ve temkinli yaklaşın 1 kadimim kendiliğinden 2 oldu oyun geri sarmasıyla bedavadan 10m param geldi mazi canlandı gözümde
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
YemeLik yazdı: ↑28 Eyl 2017 22:57 Maden topladığında düşen torbanın süresiyle ayagının dibine düşen(Peptit,salgı,xeo) gibi düşen torbaların kaybolma süresi bir değil ama o maden topladığında düşen torba 30dkdan çok çok daha az sürede kayboluyor nasıl bilgi veriyorsunuz.Ya bende yanlışlık var yada sizde.
Şöyle bir örnek vereyim, saatte slotu kestim ve ayağıma attığı torbayı alamadan öldüm, kalktım tekrar gelirken saate çok yakın bir yerde tekrar öldüm, tekrar kalktım ve saate geldiğimde o torba orda duruyordu, yani demem o ki bu süreç yaklaşık 20 30 dakika arasıydı, demekki 30 dakika kavramı doğru bir kavram .
-
Agahefendii
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cleavland Cavaliers
Bu üretimlerde yaşanan kaybolmalar bir yerlerde uyarı olarak yazmalı bence benim bilgim yoktu sağlık olsun bir daha yapmam aynı şeyi de başkası da yaşamasın aynı durumu
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum