Ne zamandır aklıma takılan bir şey

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Ne zamandır aklıma takılan bir şey

Mesaj gönderen saglam »

Çemberlitaş 1. Bölge girişinde çalan "Mezar" adlı soundtrackin ilk kısımlarında arka vokalde bir kadın sesi var ve sanki Türkçe ve anlamı olan bir şeyler söylüyor.
Neden şu dünyaya geldim gibisinden bir şey diyor başlarda; sonrasını pek anlayamadım.Aslında uzun süredir oynama fırsatım olmuyor.O cümleden sonrasında da anlamı olan şeyler olduğunu hatırlıyorum da şimdi tekrar dinleyince çıkaramadım.Dikkatini çeken başka birileri var mı yani o kısımları anlayan biri varsa ve yazarsa çok güzel olur.

İyi Forumlar...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Ne zamandır aklıma takılan bir şey

Mesaj gönderen Retaliation »

Konuyu görünce bir dinleyeyim dedim. Yüksek seste de dinledim. Orada geçen haykırışların Arapça olduğunu farz ediyorum. Bahsettiğin cümlelerle benzerliği var ama büyük ihtimal onlar değildir.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 27 Eyl 2017 10:16 Konuyu görünce bir dinleyeyim dedim. Yüksek seste de dinledim. Orada geçen haykırışların Arapça olduğunu farz ediyorum. Bahsettiğin cümlelerle benzerliği var ama büyük ihtimal onlar değildir.

Arapça ise bizim yanımızda çalışan süriyelilere dinleteyim :) çeviri yapsınlar 😇😇😇
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Eyl 2017 12:24
Retaliation yazdı: 27 Eyl 2017 10:16 Konuyu görünce bir dinleyeyim dedim. Yüksek seste de dinledim. Orada geçen haykırışların Arapça olduğunu farz ediyorum. Bahsettiğin cümlelerle benzerliği var ama büyük ihtimal onlar değildir.

Arapça ise bizim yanımızda çalışan süriyelilere dinleteyim :) çeviri yapsınlar 😇😇😇
:') :')
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Dinlettin mi 😅
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bana Türkçe-Kürtçe karışımı gibi geldi. Saf kürtçe de olabilir. Genelde bu tarz ağıtlar o yörelere özgü sonuçta. Ama soundtrack efsanedir. Hatta İKV soundtrackleri arasında en sağlam 2 parçadan biridir benim gözümde.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

01:37 den itibaren "Ben de şu dünyaya geldim geleli..." deniyor arkadaşlar. Devamını merak eden Google'dan araştırabilir ;)

Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Nerull yazdı: 27 Eyl 2017 17:45 01:37 den itibaren "Ben de şu dünyaya geldim geleli..." deniyor arkadaşlar. Devamını merak eden Google'dan araştırabilir ;)

Bunu dinledikten sonra insanın içine Çemberli Taş bölgesine girmek geliyor :heart_eyes:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

yun1010 yazdı: 27 Eyl 2017 16:32

Dinlettin mi 😅
Baksana gerek kalmamış :) her türlü dil mevcut çeviri yapılır :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Eyl 2017 19:36
yun1010 yazdı: 27 Eyl 2017 16:32

Dinlettin mi 😅
Baksana gerek kalmamış :) her türlü dil mevcut çeviri yapılır :)
Gördüm 😅
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön