BUZ DEVRİ(KELVİN)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: BUZ DEVRİ(KELVİN)

Mesaj gönderen KraToSs »

buz hiçbir zaman ana yetenek olmadı yaratığa göre farklı kullanım alanları var ama menzilinin az olması fizikten ve elektrikden onun ana yetenek oldumadığını gösteriyor m23 varken herşey çöp adam 100 vuruyor robota kıra kıra 100 bine ulaşıyor büyücü grubu ilk önce sistemde sıkıntı var denge vs yok sadece laftan ibaret m23, m1 akar her zaman
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

YemeLik yazdı: 21 Eyl 2017 12:04
inquisitor yazdı: 21 Eyl 2017 11:57
YemeLik yazdı: 21 Eyl 2017 08:48
inquisitor yazdı: 21 Eyl 2017 07:05
CIZIK yazdı: 21 Eyl 2017 02:53 Ikv herzaman süprizlere açık bir oyun olmuştur 29da savaşçılar modaydı şifacı gereksiz büyülerse çok çelimsizken 39 geldi şartlar degişti vs atan savaşçılar degil şifacılar oldu çok fonksiyonel kullanımlı büyüler yine ezikleri oynuyordu ve ardından 49 bu sefer büyüler çok revaçta tüm gruplar onların üzerine kurulu peki ya 59? acaba hangi sınıf yeni gelecek gezgin şehir Bakırköy ile durumu 2 ye çıkaracak?
Yıllardır bölgelerden iksirler topladık
Asit - Buz , Asit - Zehir
Ateş - Asit , Ateş - Buz , Ateş - Zehir
Elektrik - Asit , Elektrik - Buz , Elektrik - Ateş , Elektrik - Zehir
Zehir - Buz Tüm iksir ikililerinde buz hep arkaplanda hep ikincil olmuştu tılsımlardada durum aynı gibi Fizik=M1 Elektrik=Y2
Buz= ? bu durum yeni paket ile düzeltilecektir. Şöyle ard arda tek yetenekle atılan bir buz yetenegi gelse nasıl olur? :yum: tabi bu durum ateş direncine adlarını veren karaköydeki gizit farelerinin hoşuna gitmeyecektir :grinning:Hikayedede belirtildigi gibi (Gaffar Bey fare adam üretimi ve İstanbul üzerinde tam hakimiyet sağlamak konularına temelden karşı idi.) Gaffarbey öldügüne göre Senaryo geregi (İki sene içerisinde Azat efendi bir çok fare adam üreterek köşkteki fare adam mevcudiyetini iki katına çıkardı.)'gına göre azat efendi adını verdigi elektrik büyülerinden korunma yöntemlerinide farelere ögretmiştir. :*
formül olarak " Çöp = Y2 + E3 + Y1 " :upside_down_face:
Diger taraftan formüle ek olarak
Resim :yum:
Bakırköy nere karaköy nere. Iksirden çıkarım yapcaksak yeni bölgede TncyEkoÇlgnUykusz bossları gelcek. Kuklacı daki oyuncuların boss unu yapcaklar.
İyide iksir isimlerinin hepsi bölge adından oluşmuyorki zaten o dediğin zamanında yarışma kazanan birinin nicki olması lazım "Eski ve arkadaşları" gibi.
taş kanat görevini ilk yapan grup üyeleri kuklacıda. 29 lv zamanı ;) eleştiri anlamında kinaye yaptım orda zaten sazanlık yapmamak lazım :D
Laf olsun diye bir şey sallamada o zaman bizde sazanlık yapmıyalım madem.
Seviyorum sazan avlamayı ne yapayım. Gölde de balığa gittiğimde öyle. Tutmasını seviyorum ama yemesini değil ;)
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BirGaripYolcu »

Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

BirGaripYolcu yazdı: 21 Eyl 2017 17:47 Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi

Yönetim bunların testini yeterince yapmıştır zaten dostum neden pişman olsunlar , ama yeni bölgenin zorlaması açısından fiziğe aşırı dirençli yani zırhları yüksek yapabilirler , bir ihtimal.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 21 Eyl 2017 22:24
BirGaripYolcu yazdı: 21 Eyl 2017 17:47 Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi

Yönetim bunların testini yeterince yapmıştır zaten dostum neden pişman olsunlar , ama yeni bölgenin zorlaması açısından fiziğe aşırı dirençli yani zırhları yüksek yapabilirler , bir ihtimal.
5 full tılsım ile aşılmayacak sorun yok =)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Belki de slotlara ve bosslara ,büyücülerin kırdığı zırhın etkilerini silecek bi yetenek getirip meteoriti diğer büyülerle eş değer tutabilirler,aynı zamanda maksimum hasar kullanan savaşcılar için de geçerli olabilir(elemente döndürme maksadıyla),zaten zırhı yüksek bir bossa savaşcıların maksimum hasar vermesi savaşcılara eziyet olur,bakalım neler göreceğiz :)
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

SPIEGLEIN yazdı: 21 Eyl 2017 22:27

5 full tılsım ile aşılmayacak sorun yok =)
Bir güncelleme yaparlar olur biter. Başka oyuncunun zırh kırması senin hasarına etki etmez güncellemesi yaparak herkes kendi hasarından sorumlu olur.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Elektrik pahalı hocam bence Tesla devri daha makul olacaktır. Bu arada topalın ordaki yer erzakları saklamak için yapılmış bir mekan.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Bu ikv yetkilileri de hiç bişeyden anlamıyo ben olsam herkesin katılabileceği bi boss tasarlardım herkes katılınca hasarı ve savunması belirli bi düzeye geliyor boss buz ve elek tek atıyor ister menzilde ol ister dışında 700 buz 700 elektrik direnç veriliyor sana yani shen kara içmek şart canı 50 ye kadar 3 saniyede bir tereciye tere satmayın diyen bi boss yani mecburen buz veya elektrik tılsımı takacaklar 50 den sonra fizik işleyecek yani fiziksel tılsımları takıp iksir içecekler. 10 dan sonra boss direnç kırma atacak ve iş çığırından çıkacak baya bi zorlanacak oyuncular. Tabi zoru görünce oyuna daha çok bağlanacaklar akçe ile daha çok shen kara alacaklar sunucudaki herkes bu bossa girebildiği için artık kimse ejder iksir satmayacak ve yine akçeyle alacaklar buz elektrik ve fiziksel tılsımlar için bidaha kondrit çekecekler ve yine akçe yani anlayacağınız oyuncular kanser ben zengin olacağım 😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

yun1010 yazdı: 21 Eyl 2017 23:40 Bu ikv yetkilileri de hiç bişeyden anlamıyo ben olsam herkesin katılabileceği bi boss tasarlardım herkes katılınca hasarı ve savunması belirli bi düzeye geliyor boss buz ve elek tek atıyor ister menzilde ol ister dışında 700 buz 700 elektrik direnç veriliyor sana yani shen kara içmek şart canı 50 ye kadar 3 saniyede bir tereciye tere satmayın diyen bi boss yani mecburen buz veya elektrik tılsımı takacaklar 50 den sonra fizik işleyecek yani fiziksel tılsımları takıp iksir içecekler. 10 dan sonra boss direnç kırma atacak ve iş çığırından çıkacak baya bi zorlanacak oyuncular. Tabi zoru görünce oyuna daha çok bağlanacaklar akçe ile daha çok shen kara alacaklar sunucudaki herkes bu bossa girebildiği için artık kimse ejder iksir satmayacak ve yine akçeyle alacaklar buz elektrik ve fiziksel tılsımlar için bidaha kondrit çekecekler ve yine akçe yani anlayacağınız oyuncular kanser ben zengin olacağım 😄
Bu dediğin sistem en çok browser oyunlarında oluyor dediğin gibi 50 canlık bir sistem kobinasyonlu herkesin toplu halde olup bu bossun yere yatırması çok güzel olurdu.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön