BUZ DEVRİ(KELVİN)
Re: BUZ DEVRİ(KELVİN)
buz hiçbir zaman ana yetenek olmadı yaratığa göre farklı kullanım alanları var ama menzilinin az olması fizikten ve elektrikden onun ana yetenek oldumadığını gösteriyor m23 varken herşey çöp adam 100 vuruyor robota kıra kıra 100 bine ulaşıyor büyücü grubu ilk önce sistemde sıkıntı var denge vs yok sadece laftan ibaret m23, m1 akar her zaman
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Seviyorum sazan avlamayı ne yapayım. Gölde de balığa gittiğimde öyle. Tutmasını seviyorum ama yemesini değilYemeLik yazdı: ↑21 Eyl 2017 12:04Laf olsun diye bir şey sallamada o zaman bizde sazanlık yapmıyalım madem.inquisitor yazdı: ↑21 Eyl 2017 11:57taş kanat görevini ilk yapan grup üyeleri kuklacıda. 29 lv zamanıYemeLik yazdı: ↑21 Eyl 2017 08:48İyide iksir isimlerinin hepsi bölge adından oluşmuyorki zaten o dediğin zamanında yarışma kazanan birinin nicki olması lazım "Eski ve arkadaşları" gibi.inquisitor yazdı: ↑21 Eyl 2017 07:05Bakırköy nere karaköy nere. Iksirden çıkarım yapcaksak yeni bölgede TncyEkoÇlgnUykusz bossları gelcek. Kuklacı daki oyuncuların boss unu yapcaklar.CIZIK yazdı: ↑21 Eyl 2017 02:53 Ikv herzaman süprizlere açık bir oyun olmuştur 29da savaşçılar modaydı şifacı gereksiz büyülerse çok çelimsizken 39 geldi şartlar degişti vs atan savaşçılar degil şifacılar oldu çok fonksiyonel kullanımlı büyüler yine ezikleri oynuyordu ve ardından 49 bu sefer büyüler çok revaçta tüm gruplar onların üzerine kurulu peki ya 59? acaba hangi sınıf yeni gelecek gezgin şehir Bakırköy ile durumu 2 ye çıkaracak?
Yıllardır bölgelerden iksirler topladık
Asit - Buz , Asit - Zehir
Ateş - Asit , Ateş - Buz , Ateş - Zehir
Elektrik - Asit , Elektrik - Buz , Elektrik - Ateş , Elektrik - Zehir
Zehir - Buz Tüm iksir ikililerinde buz hep arkaplanda hep ikincil olmuştu tılsımlardada durum aynı gibi Fizik=M1 Elektrik=Y2
Buz= ? bu durum yeni paket ile düzeltilecektir. Şöyle ard arda tek yetenekle atılan bir buz yetenegi gelse nasıl olur?tabi bu durum ateş direncine adlarını veren karaköydeki gizit farelerinin hoşuna gitmeyecektir
Hikayedede belirtildigi gibi (Gaffar Bey fare adam üretimi ve İstanbul üzerinde tam hakimiyet sağlamak konularına temelden karşı idi.) Gaffarbey öldügüne göre Senaryo geregi (İki sene içerisinde Azat efendi bir çok fare adam üreterek köşkteki fare adam mevcudiyetini iki katına çıkardı.)'gına göre azat efendi adını verdigi elektrik büyülerinden korunma yöntemlerinide farelere ögretmiştir.
![]()
formül olarak " Çöp = Y2 + E3 + Y1 "![]()
Diger taraftan formüle ek olarak
![]()
![]()
eleştiri anlamında kinaye yaptım orda zaten sazanlık yapmamak lazım
![]()
- BirGaripYolcu
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
BirGaripYolcu yazdı: ↑21 Eyl 2017 17:47 Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi
Yönetim bunların testini yeterince yapmıştır zaten dostum neden pişman olsunlar , ama yeni bölgenin zorlaması açısından fiziğe aşırı dirençli yani zırhları yüksek yapabilirler , bir ihtimal.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
5 full tılsım ile aşılmayacak sorun yokLahza yazdı: ↑21 Eyl 2017 22:24BirGaripYolcu yazdı: ↑21 Eyl 2017 17:47 Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi
Yönetim bunların testini yeterince yapmıştır zaten dostum neden pişman olsunlar , ama yeni bölgenin zorlaması açısından fiziğe aşırı dirençli yani zırhları yüksek yapabilirler , bir ihtimal.
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Belki de slotlara ve bosslara ,büyücülerin kırdığı zırhın etkilerini silecek bi yetenek getirip meteoriti diğer büyülerle eş değer tutabilirler,aynı zamanda maksimum hasar kullanan savaşcılar için de geçerli olabilir(elemente döndürme maksadıyla),zaten zırhı yüksek bir bossa savaşcıların maksimum hasar vermesi savaşcılara eziyet olur,bakalım neler göreceğizLahza yazdı: ↑21 Eyl 2017 22:24BirGaripYolcu yazdı: ↑21 Eyl 2017 17:47 Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi
Bir güncelleme yaparlar olur biter. Başka oyuncunun zırh kırması senin hasarına etki etmez güncellemesi yaparak herkes kendi hasarından sorumlu olur.SPIEGLEIN yazdı: ↑21 Eyl 2017 22:275 full tılsım ile aşılmayacak sorun yokLahza yazdı: ↑21 Eyl 2017 22:24BirGaripYolcu yazdı: ↑21 Eyl 2017 17:47 Arkdşlar bu konu hakkında tek bıldıgım yönetim meteorit tılsımlarından çok pişman oldukları ve tum bossların çerez oldugunu gördüler yenı gelcek bölgede meteorıt yetenegıne pek yer verılmeyecek gibi
Yönetim bunların testini yeterince yapmıştır zaten dostum neden pişman olsunlar , ama yeni bölgenin zorlaması açısından fiziğe aşırı dirençli yani zırhları yüksek yapabilirler , bir ihtimal.![]()
Everything is about math just math
Elektrik pahalı hocam bence Tesla devri daha makul olacaktır. Bu arada topalın ordaki yer erzakları saklamak için yapılmış bir mekan.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bu ikv yetkilileri de hiç bişeyden anlamıyo ben olsam herkesin katılabileceği bi boss tasarlardım herkes katılınca hasarı ve savunması belirli bi düzeye geliyor boss buz ve elek tek atıyor ister menzilde ol ister dışında 700 buz 700 elektrik direnç veriliyor sana yani shen kara içmek şart canı 50 ye kadar 3 saniyede bir tereciye tere satmayın diyen bi boss yani mecburen buz veya elektrik tılsımı takacaklar 50 den sonra fizik işleyecek yani fiziksel tılsımları takıp iksir içecekler. 10 dan sonra boss direnç kırma atacak ve iş çığırından çıkacak baya bi zorlanacak oyuncular. Tabi zoru görünce oyuna daha çok bağlanacaklar akçe ile daha çok shen kara alacaklar sunucudaki herkes bu bossa girebildiği için artık kimse ejder iksir satmayacak ve yine akçeyle alacaklar buz elektrik ve fiziksel tılsımlar için bidaha kondrit çekecekler ve yine akçe yani anlayacağınız oyuncular kanser ben zengin olacağım 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Bu dediğin sistem en çok browser oyunlarında oluyor dediğin gibi 50 canlık bir sistem kobinasyonlu herkesin toplu halde olup bu bossun yere yatırması çok güzel olurdu.yun1010 yazdı: ↑21 Eyl 2017 23:40 Bu ikv yetkilileri de hiç bişeyden anlamıyo ben olsam herkesin katılabileceği bi boss tasarlardım herkes katılınca hasarı ve savunması belirli bi düzeye geliyor boss buz ve elek tek atıyor ister menzilde ol ister dışında 700 buz 700 elektrik direnç veriliyor sana yani shen kara içmek şart canı 50 ye kadar 3 saniyede bir tereciye tere satmayın diyen bi boss yani mecburen buz veya elektrik tılsımı takacaklar 50 den sonra fizik işleyecek yani fiziksel tılsımları takıp iksir içecekler. 10 dan sonra boss direnç kırma atacak ve iş çığırından çıkacak baya bi zorlanacak oyuncular. Tabi zoru görünce oyuna daha çok bağlanacaklar akçe ile daha çok shen kara alacaklar sunucudaki herkes bu bossa girebildiği için artık kimse ejder iksir satmayacak ve yine akçeyle alacaklar buz elektrik ve fiziksel tılsımlar için bidaha kondrit çekecekler ve yine akçe yani anlayacağınız oyuncular kanser ben zengin olacağım![]()