Ben Kimim ?
Re: Ben Kimim ?
buraya kadar olan kısım eski yazdığım kısımdı bundan sonra paylaşacağım bölümleri yeni yazıyorum
auril & DoubleLift
Meydanda kalabalık hala dağılmamıştı ve hiddetleri gözlerinden okunabiliyordu, kara kara düşünmeye başladım ben böyle güçlü insanlara karşı nasıl savaşacaktım ? Kendimi henüz o kadar güçlü hissetmemekle birlikte yeteneklerimin de yetersiz olduğunun farkındaydım. Neyse başa gelen çekilir diyip kalabalığın peşine takıldım. Bir süre ilerledikten sonra kale gibi bir yere geldik burası dağın içine gömülmüş ve çok iyi korunan bir kaleye benziyordu, göbekli adam yüksek bir taşa çıkarak son kez halka konuşma yaptıktan sonra savaşçıların kalkan sesleri bizi kutsamaya başlamıştı bir yandan da şifacılar değişik dualar okuyarak canımızı ve dirençlerimizi arttırıyorlardı, etrafımda onlarca yetenekli ve güçlü insan vardı acaba ben de bir gün öyle olabilecek miyim diye sordum kendi kendime. Uzun bir çatışmadan sonra ilk kuvvetler kalenin içine girmeyi başardılar ancak olağan üstü bir savunmayla karşı karşıyaydık ben elimde eskilerden kalma bir çifte ile geriden destek verebiliyordum ancak. Yaklaşık 2 saat süren çatışma sonrası tüm Lodos kuvvetleri kalenin içine girmeyi başarmıştık ve en üst katına doğru tırmanıyorduk ama o da ne aniden gök gürlemeye şimşekler çakmaya başladı ben tecrübesizliğim yüzünden şoka girmiş ve dona kalmıştım insanların çığlıklarını adeta beynimin içinde hissedebiliyordum o kadar uğraşlar sonucu içine girmeyi başardığımız kaleden saniyeler içinde def edilmiştik... Çok fazla yaralı ve kaybımız vardı, şifacılar durmadan dualar okuyor değişik numaralar yaparak insanları iyileştirmeye çalısıyorlardı uzun bir aradan sonra çoğu kişi toparlamıştı ve meteor bölgesindeki Lodos sancağına çekildik. İki klanın liderleri konuşarak bir antlaşma imzaladılar zira iki tarafta da çok fazla zaiyat vardı, bu antlaşma gereği 2 hafta süre ile iki klan üyeleri de birbirlerine saldırmayacaklardı, bu habere istemsizce sevinmiştim aslında....
auril & DoubleLift
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Çok içten ama bi o kadar da tuhaf daha fare görevini yeni bitirdin 2 levelde klana girdin. Girer girmez üst üste 40 tane kurt adam gözü çıkardın ama Zincir delisini tek başına öldüremiyosun 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Auril senin imzandan dolayı hiç unutmuyorum. Yıllardır aynı imza. Hep tanışmak istemişimdir.
Bir ara forumda görünmüyorsun son aylarda aktifsin. Herkesin olduğu gibi seninde bir kıyamet anın var ve bizimle bunu paylaştığın için teşekkür eder. Devamının gelmesini isterim.
Bir ara forumda görünmüyorsun son aylarda aktifsin. Herkesin olduğu gibi seninde bir kıyamet anın var ve bizimle bunu paylaştığın için teşekkür eder. Devamının gelmesini isterim.
Selamlar, öncelikle uygun olursa elbet neden olmasın ikv üzerinden dost edinmek gerçekten güzel ve özlediğim bir durumSeven yazdı: ↑20 Eyl 2017 01:16 Auril senin imzandan dolayı hiç unutmuyorum. Yıllardır aynı imza. Hep tanışmak istemişimdir.
auril & DoubleLift
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
ozet geç
Sıkı takipçinim merak etme konunu okuyup 1 cevap yazayım dedim. Bir ara özelden tanışma faslını yaparız.Auril yazdı: ↑20 Eyl 2017 09:48Selamlar, öncelikle uygun olursa elbet neden olmasın ikv üzerinden dost edinmek gerçekten güzel ve özlediğim bir durumSeven yazdı: ↑20 Eyl 2017 01:16 Auril senin imzandan dolayı hiç unutmuyorum. Yıllardır aynı imza. Hep tanışmak istemişimdir.
Bir ara forumda görünmüyorsun son aylarda aktifsin. Herkesin olduğu gibi seninde bir kıyamet anın var ve bizimle bunu paylaştığın için teşekkür eder. Devamının gelmesini isterim.yaklaşık 5 6 yıldır aynı imzayı kullanıyorum buradan yapan arkadaşa selamlar oyunda da bazı görenler imzadan hatırlıyor açıkcası
Bir ara yurt dışında yaşadığım için saatler uyuşmuyordu o yüzden ne oyuna ne foruma yeteri kadar ilgi gösteremedim zaten son 4 yıldır oyun oynamıyorum ama bu forumun eski güzel muhabbetlerini ve dostluğunu hiç unutamıyorum umarım o eski günlere geri döneriz... Son olarak boş vakit buldukca hikayeyi devam ettirmeye çalışacağım umarım beğenirsiniz..
O gün meteor bölgesinin bana göre olmadığını anlamıştım ancak ilk geldiğim yerdeki yaratıklar da beni hiç zorlamıyordu artık. Yeni bir arayış içine girmiştim resmen meteor bölgesinde boş boş dolaşırken birden kendimi yılanların arasında buldum şanssızlık bu ki ben de yılanlardan nefret ederim.... Son sürat koşarken karşıma beyaz bir sütun çıkıverdi sağına soluna bakarken birden kendimi bir adada buldum, burası çok güzel bir yere benziyordu kuşlar uçuşuyor balıklar yüzüyordu ben de doğayı çok sevdiğim için etrafta dolaşmaya karar verdim ama vermez olaydım 2 adım atmadan peşimden köpeğe benzeyen yaratıklar koşturmaya başladı hoş diyorum git diyorum ama peşimi bir türlü bırakmıyorlardı en son yapacak bir şey yok vur dedim başladım vurmaya vur vur vur en son ortalık ter temizdi ve yürümeye devam etti. Biraz yürüdükten sonra kendimi yüksek bir tepede buldum etrafımda uçan kaçan bir sürü yaratık vardı ve kafama kafama vuruyorlardı koşarak uzaklaştım ama ne fayda uçsuz bucaksız bir yere gidiyordum adeta en son karşımda metruk bir bina gördüm ve hemen içine sığındım, binanın yanında bir de deniz feneri vardı ve manzarası çok güzeldi neden olmasın dedim kendi kendime evet artık burda yaşamayı planlıyordum ancak burada ne yiyip ne içecektim? Hemen geri dönüp bir miktar erzak aldım 2 şişe de rakı... 1 kavun biraz beyaz peynir tamamdır bu gece harika olacaktı koşarak yeni mekanıma gittim ve güzel bir sofra kurdum denize karşı demlenmeye başladım...
auril & DoubleLift
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Tamamdır sen selamisin tüm sırrı bozdumAuril yazdı: ↑20 Eyl 2017 20:23
O gün meteor bölgesinin bana göre olmadığını anlamıştım ancak ilk geldiğim yerdeki yaratıklar da beni hiç zorlamıyordu artık. Yeni bir arayış içine girmiştim resmen meteor bölgesinde boş boş dolaşırken birden kendimi yılanların arasında buldum şanssızlık bu ki ben de yılanlardan nefret ederim.... Son sürat koşarken karşıma beyaz bir sütun çıkıverdi sağına soluna bakarken birden kendimi bir adada buldum, burası çok güzel bir yere benziyordu kuşlar uçuşuyor balıklar yüzüyordu ben de doğayı çok sevdiğim için etrafta dolaşmaya karar verdim ama vermez olaydım 2 adım atmadan peşimden köpeğe benzeyen yaratıklar koşturmaya başladı hoş diyorum git diyorum ama peşimi bir türlü bırakmıyorlardı en son yapacak bir şey yok vur dedim başladım vurmaya vur vur vur en son ortalık ter temizdi ve yürümeye devam etti. Biraz yürüdükten sonra kendimi yüksek bir tepede buldum etrafımda uçan kaçan bir sürü yaratık vardı ve kafama kafama vuruyorlardı koşarak uzaklaştım ama ne fayda uçsuz bucaksız bir yere gidiyordum adeta en son karşımda metruk bir bina gördüm ve hemen içine sığındım, binanın yanında bir de deniz feneri vardı ve manzarası çok güzeldi neden olmasın dedim kendi kendime evet artık burda yaşamayı planlıyordum ancak burada ne yiyip ne içecektim? Hemen geri dönüp bir miktar erzak aldım 2 şişe de rakı... 1 kavun biraz beyaz peynir tamamdır bu gece harika olacaktı koşarak yeni mekanıma gittim ve güzel bir sofra kurdum denize karşı demlenmeye başladım...
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------