Er Meydanından Düşmenin Cezasımı Bu..!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Er Meydanından Düşmenin Cezasımı Bu..!!

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

Arkadaşlar ben Spacex çarıyla emden düştüm vede İnwadexlxyeşim nickli karakter bana karşı plusını kullanarak e.m. 'e girme bidaha Spacex yazmıştır. Kendisine karşı ne kadar güzel konuşmama ragmen benden özür dilememiştir.
İnwadexlxyeşim özür dilemeni bekliyorum...

Foto alın size:Resim

Not:Spaces lonca degildir. Ben 2 spaces çarını kullanıyorum 1 Spaces çarını da ark. kullanıyor...

Lütfen bizim e.m.'deki halimizi lodos klanında iyi tartışın sonra plusınızla ötün bize karşı...
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Er Meydanından Düşmenin Cezasımı Bu..!!

Yorumlarınız yazın lütfen e.m'den düşünce plus ile klandan bir insanı kötülemek dogrumudur...
Ben bu oyuna plus almak istemiyorum.Böle insanlar yüzünden sırf plusmı almak gerek ...
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Whisky »

banada lan die hitab etsen bende özür dilemezdim ;)
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Whisky yazdı:banada lan die hitab etsen bende özür dilemezdim ;)

Şayet klandan lan diye hitap etigini bilsen bu lafı sölemezdin . ;) Foto yarım alındı lodos klanındakiler bilir. ;)
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NihtKiss »

salla yaf ashlie edde ben susturuldum D emde orkez oturuyor farkı yedik D ben durmuyorum şifaya dalyorum bi kuvvetle adamın biri sen emi satıyosun dedi klandan ve emden ötmeye başladı cevap veremiyorum ama içimden ne asaını bıraktım ne bacısını öle sinirlendim bi sonraki emde arkadaşlarda vardı oda vardı bana aynı lafı dedi çık girme dedi arkadaşlar müdahale etti sonrasında emde gene yenildik ama asla savaşmakdan geri çekilmedik 5 kişi ölüyosa 3 kişi öldürüyorduk. sonrasında adam böle emmi olur dedi çıktı emden gelde bu adama ... deme o yüzden bırak deymez diyeceğin basit beni stemeyen çıksın :D :D
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

NihtKiss yazdı:salla yaf ashlie edde ben susturuldum D emde orkez oturuyor farkı yedik D ben durmuyorum şifaya dalyorum bi kuvvetle adamın biri sen emi satıyosun dedi klandan ve emden ötmeye başladı cevap veremiyorum ama içimden ne asaını bıraktım ne bacısını öle sinirlendim bi sonraki emde arkadaşlarda vardı oda vardı bana aynı lafı dedi çık girme dedi arkadaşlar müdahale etti sonrasında emde gene yenildik ama asla savaşmakdan geri çekilmedik 5 kişi ölüyosa 3 kişi öldürüyorduk. sonrasında adam böle emmi olur dedi çıktı emden gelde bu adama ... deme o yüzden bırak deymez diyeceğin basit beni stemeyen çıksın :D :D

Süpersin racer vede çok haklısın :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön