Dedezade Lokumları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Dedezade Lokumları

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Seven yazdı: 17 Eyl 2017 22:26
TOLGARDA yazdı: 17 Eyl 2017 22:07 Öncelikle bunu yeni görmenizi hayretle karşılıyor ve oyunun tam olarak konseptini düşünmenizi istiyorum. İlla sponsor olmak zorunda değil. Mısır Çarşısı'nda ki popüler bir lokumcu olabileceği neden kimsenin aklına gelmiyor.
Adam bu logoyu görse telif atar. Haberi varsa sıkıntı yok. Ne kadar ünlü olursa olsun. Reeldede illaki bir ünlü firmanın logosunu başka biri kullanamaz. Tabiki o logoyu benden başka kimse kullanamaz şartı yoksa.
İkv'yi yapan ekip bu kadar bilinçsiz değildir. Diğer çalışmalarına baktığımda böyle şeyleri çok gördüm. Dedezade değil de Amcazade yapar yine koyarlardı koymak istedikten sonra.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

Kardeşim zamanında oyun açılırkene Reklam amaçlı başvurmuş ola bilir ikv ye ve oyle 1 2 yerde daha var Firma logosu.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

TOLGARDA yazdı: 18 Eyl 2017 19:30
Seven yazdı: 17 Eyl 2017 22:26
TOLGARDA yazdı: 17 Eyl 2017 22:07 Öncelikle bunu yeni görmenizi hayretle karşılıyor ve oyunun tam olarak konseptini düşünmenizi istiyorum. İlla sponsor olmak zorunda değil. Mısır Çarşısı'nda ki popüler bir lokumcu olabileceği neden kimsenin aklına gelmiyor.
Adam bu logoyu görse telif atar. Haberi varsa sıkıntı yok. Ne kadar ünlü olursa olsun. Reeldede illaki bir ünlü firmanın logosunu başka biri kullanamaz. Tabiki o logoyu benden başka kimse kullanamaz şartı yoksa.
İkv'yi yapan ekip bu kadar bilinçsiz değildir. Diğer çalışmalarına baktığımda böyle şeyleri çok gördüm. Dedezade değil de Amcazade yapar yine koyarlardı koymak istedikten sonra.
Amcazadeye o zaman telif atalım dostum oda logoyu almış. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön