Yetenek puanlarının yetersiz olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: Yetenek puanlarının yetersiz olması

Mesaj gönderen saglam »

onun yerine çokça yetenek getirilip puanların sabit kalması yani az olması daha mantıklı çeşitlilik şart
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Arkadaş 98 puan 200 olsun dedim sanki yorumlara bak. 98 olan puan en az 110 115 olmalı. Sana 3 yetenek sunuyor 1 tanesini kullanabilirsin diyor oyun. Ne kadar adil.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

movie yazdı: 16 Eyl 2017 22:42 Arkadaş 98 puan 200 olsun dedim sanki yorumlara bak. 98 olan puan en az 110 115 olmalı. Sana 3 yetenek sunuyor 1 tanesini kullanabilirsin diyor oyun. Ne kadar adil.
En fazla olacağı sayı 110'dur. Daha ilerisi dengeyi sarsacaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Tüm yeteneklere puan verseydik bu oyunun ne anlamı kalırdı. 98 puan bence ideal bir durum hemde 3 sn de hangi yetenekleri atacaksın. Bir oyun vardı 1 sn bekleme vardı herkes birbirine süresiz atış yapıyordu. Dediğin mantık biraz buna benziyor.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Seven yazdı: 17 Eyl 2017 20:28 Tüm yeteneklere puan verseydik bu oyunun ne anlamı kalırdı. 98 puan bence ideal bir durum hemde 3 sn de hangi yetenekleri atacaksın. Bir oyun vardı 1 sn bekleme vardı herkes birbirine süresiz atış yapıyordu. Dediğin mantık biraz buna benziyor.
Loldeki urf modu olabilirmi o acaba :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

SPIEGLEIN yazdı: 17 Eyl 2017 21:00
Seven yazdı: 17 Eyl 2017 20:28 Tüm yeteneklere puan verseydik bu oyunun ne anlamı kalırdı. 98 puan bence ideal bir durum hemde 3 sn de hangi yetenekleri atacaksın. Bir oyun vardı 1 sn bekleme vardı herkes birbirine süresiz atış yapıyordu. Dediğin mantık biraz buna benziyor.
Çaktırma reklama giriyormuş. :') oyunu oynamayın diyecek halimiz yok Jahrein gibi oda gerçek manada söylemese sıkıntıya düşmüştü. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Seven yazdı: 17 Eyl 2017 21:06
SPIEGLEIN yazdı: 17 Eyl 2017 21:00
Çaktırma reklama giriyormuş. :') oyunu oynamayın diyecek halimiz yok Jahrein gibi oda gerçek manada söylemese sıkıntıya düşmüştü. :')
Ahanda reklam oldu an itibariyle ikvyi bırakıp şu bahsettiğiniz oyuna dönüyorum yayın işi de iptal sırf siz böyle yazdınız diye Afrasiyab Baba ban at arkadaşlara yoksa benim gibi milyonlarca kişi oyunu bırakacak
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
ikvTDK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ikvTDK »

üretim ve toplama puanları bana göre 2 puan eksik ama sorun mu çok da önemli değil. mesela 49 zırhçı 49 silahtar yapamıyoruz bi tanesi 49 diğeri 47de kalıyor
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

ikvTDK yazdı: 18 Eyl 2017 02:08 üretim ve toplama puanları bana göre 2 puan eksik ama sorun mu çok da önemli değil. mesela 49 zırhçı 49 silahtar yapamıyoruz bi tanesi 49 diğeri 47de kalıyor
Çünkü çemberlitaş kutu içeriği ile silah bastıktan sonra hop makine ol sonra zırhları bas hop makine ol oradan sarraf lokmana dön. Sadece cüzi bir miktar olan 35 liraya tabii ki.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

MobilSorun78 yazdı: 18 Eyl 2017 02:14
ikvTDK yazdı: 18 Eyl 2017 02:08 üretim ve toplama puanları bana göre 2 puan eksik ama sorun mu çok da önemli değil. mesela 49 zırhçı 49 silahtar yapamıyoruz bi tanesi 49 diğeri 47de kalıyor
Çünkü çemberlitaş kutu içeriği ile silah bastıktan sonra hop makine ol sonra zırhları bas hop makine ol oradan sarraf lokmana dön. Sadece cüzi bir miktar olan 35 liraya tabii ki.
Hocam yanlışınız var 35 tl ve kusuratı vardı neyse :)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön