O iş kolayda, kimin/neyin kellesini, nereden bulacağız?CHAPPIE yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:07İnat Kıran'ı yapmak için al bir tane kelle,onu yüz sonra çubuğa geçir. Çok eskiden birisi öyle yapmıştı forumda
.
Silah Tasarımlarım
Re: Gerçek Silahlar.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Saygı değer arkadaşlar durun kan vahşet bunlar bizlik değilABERTHOL yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:12O iş kolayda, kimin/neyin kellesini, nereden bulacağız?CHAPPIE yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:07İnat Kıran'ı yapmak için al bir tane kelle,onu yüz sonra çubuğa geçir. Çok eskiden birisi öyle yapmıştı forumda
.
Slime alıp yap kardeşim kansızSPIEGLEIN yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:31Saygı değer arkadaşlar durun kan vahşet bunlar bizlik değilABERTHOL yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:12O iş kolayda, kimin/neyin kellesini, nereden bulacağız?CHAPPIE yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:07İnat Kıran'ı yapmak için al bir tane kelle,onu yüz sonra çubuğa geçir. Çok eskiden birisi öyle yapmıştı forumda
.
gelin bir kaç ham mdf biraz ağaç kansız vahşetsiz el birliği ile yapalım
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
ABERTHOL yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:12O iş kolayda, kimin/neyin kellesini, nereden bulacağız?CHAPPIE yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:07İnat Kıran'ı yapmak için al bir tane kelle,onu yüz sonra çubuğa geçir. Çok eskiden birisi öyle yapmıştı forumda
.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Tekrardan merhaba arkadaşlar
Öncelikle güzel bir haber ile tekrardan karşınızdayım Ahsab-ı Kehf Bitişinin üzerinden 3 gün geçmiş bulunmakta ve tekrardan iş başına dönmenin vakti gelmiş bulunmakta.
Hız kesmeden gün içerisinde kalınlaştırma işlemlerini yaptım Bıcak Sırtı Kılıç için
gözümde gerektiği kadarlık bir kalınlaştırma yaptım ve akşam ödevi gibi yanımda alip eve getirdim. Bu akşamdan Bıcak sırtı kılıç çizimini bitirip cumartesi ve pazar günü gerek kesimini yapıp gerek boyamasını yapıp sizlere sunmak için hazır gele getirmeye çalışacağım bilhassa Nerull Beye hitaben
Bıcak sırtı kılıça ek olarak ecel getirenide sizlere sunmak üzere cumartesi pazar günü çalışacağım
Ben kolları sıvadım başlıyorum çizime
Öncelikle güzel bir haber ile tekrardan karşınızdayım Ahsab-ı Kehf Bitişinin üzerinden 3 gün geçmiş bulunmakta ve tekrardan iş başına dönmenin vakti gelmiş bulunmakta.
Hız kesmeden gün içerisinde kalınlaştırma işlemlerini yaptım Bıcak Sırtı Kılıç için
Bıcak sırtı kılıça ek olarak ecel getirenide sizlere sunmak üzere cumartesi pazar günü çalışacağım
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Zor iş emek ister kolay gelsinSPIEGLEIN yazdı: ↑15 Eyl 2017 20:11 Tekrardan merhaba arkadaşlar
Hız kesmeden gün içerisinde kalınlaştırma işlemlerini yaptım Bıcak Sırtı Kılıç içingözümde gerektiği kadarlık bir kalınlaştırma yaptım ve akşam ödevi gibi yanımda alip eve getirdim. Bu akşamdan Bıcak sırtı kılıç çizimini bitirip cumartesi ve pazar günü gerek kesimini yapıp gerek boyamasını yapıp sizlere sunmak için hazır gele getirmeye çalışacağım bilhassa Nerull Beye hitaben
Bıcak sırtı kılıça ek olarak ecel getirenide sizlere sunmak üzere cumartesi pazar günü çalışacağım![]()
![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ay Bu Ne Bayıldım Resmen Kıskandım ya Mevlana Asa Falan Satılsa Alırdım Net
(Tabi Bi De El Emeği Göz Nuru Olunca İnsanın Gözü Kalıyo)
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Mevlana asada yapıcam ilerliyen zamanlardaMutlakguven yazdı: ↑16 Eyl 2017 02:49 Ay Bu Ne Bayıldım Resmen Kıskandım ya Mevlana Asa Falan Satılsa Alırdım Net(Tabi Bi De El Emeği Göz Nuru Olunca İnsanın Gözü Kalıyo)
Aklımda değişik bir şey var siz değerli oyunculara yaptığım tasarımları biree hatıra niteliğinde yollamak bütün silah tasarımlarını bitirdikten sonra
Şuana kadar yapmış olduğum tasarımlar hepsi sahibi var yapacak olduğum silahlar hep burada ben şunu isterim bunu isterim bu olsa olabilir mi bunu yapabilirmisin diyen arkadaşlara hitaben yapıyorum bir işi yapmak kadar içinin dolu olmasıda önemlidir.
Örnek vermek gerekirse mevlana asayı yaparkende sizin için olacaktır
(Bıcak sırtı kılıç çizimi bitmiş durumda baya uğraştırdı öncelikle Chappieye teşekkür ederim çizimi yaparken anlık fotoğraf yardımı ile kendisinden fikir ve görüşlerini aldım.)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
İlk cehennem asayı ben dilemiştim tekrar yazayım ne olur ne olmazSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Eyl 2017 07:19Mevlana asada yapıcam ilerliyen zamanlardaMutlakguven yazdı: ↑16 Eyl 2017 02:49 Ay Bu Ne Bayıldım Resmen Kıskandım ya Mevlana Asa Falan Satılsa Alırdım Net(Tabi Bi De El Emeği Göz Nuru Olunca İnsanın Gözü Kalıyo)
![]()
Aklımda değişik bir şey var siz değerli oyunculara yaptığım tasarımları biree hatıra niteliğinde yollamak bütün silah tasarımlarını bitirdikten sonra![]()
Şuana kadar yapmış olduğum tasarımlar hepsi sahibi var yapacak olduğum silahlar hep burada ben şunu isterim bunu isterim bu olsa olabilir mi bunu yapabilirmisin diyen arkadaşlara hitaben yapıyorum bir işi yapmak kadar içinin dolu olmasıda önemlidir.
Örnek vermek gerekirse mevlana asayı yaparkende sizin için olacaktırşuana kadar mevlana asa diyen olmadı diye hatırlıyorum.
(Bıcak sırtı kılıç çizimi bitmiş durumda baya uğraştırdı öncelikle Chappieye teşekkür ederim çizimi yaparken anlık fotoğraf yardımı ile kendisinden fikir ve görüşlerini aldım.)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------