Yetenek puanlarının yetersiz olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Yetenek puanlarının yetersiz olması

Mesaj gönderen movie »

Yetenek puanları bu oyunda yetersiz kalmaktadır. Her sınıfın 15 yeteneği bulunmakta ve bir yeteneğe en fazla 15 puan verilebildiği düşünüldüğünde toplam 225 puanlık bir yetenek ağacı bulunmaktadır. Buna karşın bir oyuncunun ne kadar yetenek puanı var? 98. Toplam puanın yarısı bile değil. Zaten +5 yetenek puanını da bu yüzden eklediler oyuna. Yetersiz çünkü.

Şu anda bu konu hakkında bir şey yapacaklarını düşünmüyorum lakin yeni güncelleme çalışmalarında bulundukları için bu konu hakkında da bir çalışma yapmalarını umuyorum.

Eğer yeni güncellemede yeni yetenekler de eklenirse oyuna, toplam yetenek puanı 45 puan daha artacaktır fakat oyuncuların kullanabileceği puan sadece 20 puan artacak. Bu sayı 25 hatta 30 puan olmalı ki en azından yetenekler verimli kullanılabilsin. Hem yetenek kombinasyonları artacağı için oyun daha zevkli olacaktır.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Yetenek puanlarının yetersiz olması

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Puanlar arttıkça tıpkı tılsım bug'unda olduğu gibi kusursuz ve monoton bir karakterler silsilesi olacak.Puanlar arttıkça her sınıf fazla fazla yetenekler kullanıp , kombinasyon çeşitliliği tekdüze olacak yine tılsım bug'unda olduğu gibi.
Önerin bence gereksiz.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Bütün yeteneklere puan verip makine yapmaktan mı kurtulmak istiyorsun?
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yetenek yuvalarının sayısına göre gayet yeterli.
Bütün yeteneklere versen bile hepsini istedigin zaman kullanamazsın.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

FiratCakiroglu yazdı: 15 Eyl 2017 21:42 Puanlar arttıkça tıpkı tılsım bug'unda olduğu gibi kusursuz ve monoton bir karakterler silsilesi olacak.Puanlar arttıkça her sınıf fazla fazla yetenekler kullanıp , kombinasyon çeşitliliği tekdüze olacak yine tılsım bug'unda olduğu gibi.
Önerin bence gereksiz.
Arkadaşın dediği gibi şuan gereksiz ve şuan olmamalı.

Düşünülmesi bile saçma yani herkes her yeteneği her an kullanabilmesi oyunun tadınıda kaçıracaktır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Arkadaşlara katılıyorum ve yetenek puanlarının yönetim tarafından epey bir test edilmesinden sonra yürürlüğe sokulduğunu düşünüyorum , bizim için ve oyun için en uygunu budur şüphesiz .
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Savaşçı büyücü şifacıya aynı yetenek puanı sistemi uygulanmasa daha iyi aslında günümüzde adamlar of 23 def 23 of 3 def 3 takıp hem ofansif hem defansif oynuyorlar ama profesyonel bi ateş çemberi oyuncusu buz ve bilgisini aynı anda 15 yapamıyor bu düzeltilebilir
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

yun1010 yazdı: 16 Eyl 2017 01:09 Savaşçı büyücü şifacıya aynı yetenek puanı sistemi uygulanmasa daha iyi aslında günümüzde adamlar of 23 def 23 of 3 def 3 takıp hem ofansif hem defansif oynuyorlar ama profesyonel bi ateş çemberi oyuncusu buz ve bilgisini aynı anda 15 yapamıyor bu düzeltilebilir

Bu konuda nispeten katılmıyor değilim, büyücülerin zihin kutup v.b yeteneklerinden vazgeçmeden oynaması için genel olarak gördüğüm herkes buz ve bilgisinden puan kesiyor , bilmiyorum gerekli testler neticesinde bunun böyle mi olması gerekiyordu ama bu konu büyücüler için can sıkıcı , diğer sınıflar için zaten bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Lahza yazdı: 16 Eyl 2017 07:14
yun1010 yazdı: 16 Eyl 2017 01:09 Savaşçı büyücü şifacıya aynı yetenek puanı sistemi uygulanmasa daha iyi aslında günümüzde adamlar of 23 def 23 of 3 def 3 takıp hem ofansif hem defansif oynuyorlar ama profesyonel bi ateş çemberi oyuncusu buz ve bilgisini aynı anda 15 yapamıyor bu düzeltilebilir

Bu konuda nispeten katılmıyor değilim, büyücülerin zihin kutup v.b yeteneklerinden vazgeçmeden oynaması için genel olarak gördüğüm herkes buz ve bilgisinden puan kesiyor , bilmiyorum gerekli testler neticesinde bunun böyle mi olması gerekiyordu ama bu konu büyücüler için can sıkıcı , diğer sınıflar için zaten bir problem olduğunu düşünmüyorum.
+
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

FiratCakiroglu yazdı: 15 Eyl 2017 21:42 Puanlar arttıkça tıpkı tılsım bug'unda olduğu gibi kusursuz ve monoton bir karakterler silsilesi olacak.Puanlar arttıkça her sınıf fazla fazla yetenekler kullanıp , kombinasyon çeşitliliği tekdüze olacak yine tılsım bug'unda olduğu gibi.
Önerin bence gereksiz.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön