18 kez kadim kesimi...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: 18 kez kadim kesimi...
Evet Yeni rekor girişimi için Yeniden toplanalım... Bu sefer skor 20 geçsin.... :lol: :lol:

SİNCE 2007...
İşi Herkes Kaptı Zaten Gündüzden Toplanılsa Öğlen 2-3 Gibi Gece Saat 2 ye Kadar 12 Saat Eder 6 Saatte 18 Olduysa Bi 40 Kere Rahat Keseriz Sancakta Görevi Olmayan Kalmaz Kadim Pençe 1m Olur xDyarar yazdı:Evet Yeni rekor girişimi için Yeniden toplanalım... Bu sefer skor 20 geçsin.... :lol: :lol:

- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ulen ben bıkere kesemedım
bi el atında alalım su kadımı
Geceninyargıcı
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
helal olsun iyi olmuşta şaheserlerimiş cokta 1de saygı çerçevesinde oynasak su oyunu en gozde sunucu olabılır bu oyunun...
ѕтуℓє

Evet arkadaşlar bu gecede Ataxlonca öncülüğünde kadim kesimi yapılmıştır .
Hafta içi olması nedeni ile pek çok arkadaşımız oyunda olmadığından dolayı bu gece Kadim aralıksız 10 Kez kesilmiştir.
İlerliyen günlerde tekrar Kadim kesim yapılacaktır.
Emeği geçen orda bulunan herkese teşekkürleri bir borç biliriz .
Saygılarımızla Ataxlonca ekibi
Vesselam
Hafta içi olması nedeni ile pek çok arkadaşımız oyunda olmadığından dolayı bu gece Kadim aralıksız 10 Kez kesilmiştir.
İlerliyen günlerde tekrar Kadim kesim yapılacaktır.
Emeği geçen orda bulunan herkese teşekkürleri bir borç biliriz .
Saygılarımızla Ataxlonca ekibi
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Dün Kadim Hidranın 4 kesiminde orda kalabildim bizim loncadan 3 grup bulunmaktaydı, emeği geçen Lonca arkadaşlarıma ve Lodos arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Ata Farkı Her Yerde...
Ata Farkı Her Yerde...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
olcaytoo yazdı:Dün Kadim Hidranın 4 kesiminde orda kalabildim bizim loncadan 3 grup bulunmaktaydı, emeği geçen Lonca arkadaşlarıma ve Lodos arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Ata Farkı Her Yerde...
bize kesilemeden dağıldı
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Selamlar
Organize edip emek veren herkese teşekkürler. Öncülük etmek liderlik edip yönetmek sorumluluk yüklenmek zor
iştir bunları gereğince yapan ekip oldumu başarı gelir. Ben şahsen hayel ettiğim lonca yok diyordum ikv de her kes bir çıkar amaçlı lonca tebelası açıyorlar çünkü her gün. Oysa yapılan iyi şeylerle kendini göstermesi zaten
zamanla her keste görür kabul ederki bu emekler verildi der hakkını verir hak edene. Burda kişinin olsun bir toplumun olsun kendini övmesine gerek yok biz işlerimizi yaparız övgüyü hak ettiğimiz için başkalarından beklemeliyizki eminim gören gözlerde bu övgüyü verir. İşte adınıza layık güzel adımlarla inşallah hiç bir sekteye
uyramadan örnek olmaya her yönden devam edersiniz. Bu yolda başarılar diliyorum Bende orda idim yedi grup vardı
sıra belirlerken ama sonradan gelenlerde olduğu için on kez kesilene kadar devam ettik birlik içinde. Öncülük liderlik edenler oldumu işin gerisi geliyor işte tekrar teşekkürler öncülük edenlere ve atalara. Her şeyin böyle güzellikler içinde devam etmesi dileği ile iyi eylenceler.
Sarıgülx Ormes Mesxsarıgül
Organize edip emek veren herkese teşekkürler. Öncülük etmek liderlik edip yönetmek sorumluluk yüklenmek zor
iştir bunları gereğince yapan ekip oldumu başarı gelir. Ben şahsen hayel ettiğim lonca yok diyordum ikv de her kes bir çıkar amaçlı lonca tebelası açıyorlar çünkü her gün. Oysa yapılan iyi şeylerle kendini göstermesi zaten
zamanla her keste görür kabul ederki bu emekler verildi der hakkını verir hak edene. Burda kişinin olsun bir toplumun olsun kendini övmesine gerek yok biz işlerimizi yaparız övgüyü hak ettiğimiz için başkalarından beklemeliyizki eminim gören gözlerde bu övgüyü verir. İşte adınıza layık güzel adımlarla inşallah hiç bir sekteye
uyramadan örnek olmaya her yönden devam edersiniz. Bu yolda başarılar diliyorum Bende orda idim yedi grup vardı
sıra belirlerken ama sonradan gelenlerde olduğu için on kez kesilene kadar devam ettik birlik içinde. Öncülük liderlik edenler oldumu işin gerisi geliyor işte tekrar teşekkürler öncülük edenlere ve atalara. Her şeyin böyle güzellikler içinde devam etmesi dileği ile iyi eylenceler.
Sarıgülx Ormes Mesxsarıgül
yine keyifli bir geceydi emeği geçen herkese teşekkürler
yalnız bi dahaki toplanamayı daha erken bi saatte yapalım
çünkü ertesi günü işe gitmesi gereken arkadşlarımız saat 12 den sonra kalamıyorlar
erken başlarsak daha çok insanın görevi olur
kadim pençe 5m
yalnız bi dahaki toplanamayı daha erken bi saatte yapalım
çünkü ertesi günü işe gitmesi gereken arkadşlarımız saat 12 den sonra kalamıyorlar
erken başlarsak daha çok insanın görevi olur
kadim pençe 5m
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"