Şu oyuna başladığım zamanlar lisede okuyordum lan, şimdi evlenme durumlarına geldim. Neyse, tekrar aranıza dönsem mi diye düşünüyorum.
Hatta şimdi bir indireyim diyorum. Eski lezzeti verir mi, bilinmez; ama pek meraklıyım. Bu aralar kafama takılıyor bu oyun, acaba eski samimiyet kaldı mı?
Önerileriniz nedir arkadaşlar? Dönmek mantıklı mı?
Eski yönetimden kimler kaldı? cevap için şimdiden teşekkürler
Oyuna dönmeyi düşünüyorum beyler
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna dönmeyi düşünüyorum beyler
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Re: Oyuna dönmeyi düşünüyorum beyler
eski oyuncuların çoğu oyunu çoktan bıraktılar zaten. 29 lwl zamanındaki samimiyeti, dostluğu arıyorsan boşuna umutlanma derim. tekrar oynayacaksan oyna tabi ama mazi mazide kalır yani. güncelleme dedikoduları hızla yayıldı bu aralar. 12 yıllık oyunu ayakta tutma çabaları bunlar. 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Eski dostluk yardımlaşmalarda eser yok ama genede başlamanızı öneririm.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
İnternetin sinirli değilse bi indir derim zararı yok nede olsa
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Boribars
- Cin Avcısı

- Lonca: Jitem
Oyunun eski tadı yok fakat sarıyor indirmelisin. en azından Arz-lodos klan savaşları için oynanır
En son Boribars tarafından 14 Eyl 2017 09:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Vallahi hocam içinizde heves varsa indirin. Bu oyun vazgeçilemeyen bir sevda. Sıkılsanız da ne yapıp edip aklınızda yeni bir şeyle canlanıyor, içinize yeni bir heves tohumları ekiyor.
Eski tadı alır mısınız tartışılır ama oyunda Eminönü, Beyaz Köşk ve Kuklacı sunucularında oynarsanız sıkıntı yaşamazsınız. Tek yaşayacağınız sıkıntı piyasa durumu ve sürekli GB'lerde soracakları tılsımlar olacaktır. Ancak bir şifa açarak önce oyunu ve sunucudaki oyuncuların durumunu anlayarak bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca şifacılarda tılsım sormuyorlar.
Eski tadı alır mısınız tartışılır ama oyunda Eminönü, Beyaz Köşk ve Kuklacı sunucularında oynarsanız sıkıntı yaşamazsınız. Tek yaşayacağınız sıkıntı piyasa durumu ve sürekli GB'lerde soracakları tılsımlar olacaktır. Ancak bir şifa açarak önce oyunu ve sunucudaki oyuncuların durumunu anlayarak bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca şifacılarda tılsım sormuyorlar.
Retaliation yazdı: ↑14 Eyl 2017 09:17 Vallahi hocam içinizde heves varsa indirin. Bu oyun vazgeçilemeyen bir sevda. Sıkılsanız da ne yapıp edip aklınızda yeni bir şeyle canlanıyor, içinize yeni bir heves tohumları ekiyor.
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Beyazköşk' e gel. Eski günleri kafana vura vura yad edeceğiz.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
ben yeni paketi bekliyorum yoksa oynama eline yapışıyor kendini sıkmaya gerek yok paket gelince başlarsın o zaman düşünürsün ne yapılır yapılmaz piyasa oyun filan ölü şu an paket gelince insanlar da gelir