Merhaba arkadaşlar,
Mevcut tılsım sisteminde ürettiğim 5 tılsımdan sonra açıkçası diğer tılsımları üretme konusunda pek istekli olamadım. Sizlerin vazgeçilmezleri neler merak ediyorum. Yıldırım 2, Büyü Bozma III, Kons 1 III, Kutup Rüzgarı ve Ofansif 2 III tılsımlarını ürettim.
Artık top sizde, şimdiden teşekkürler...
En gerekli gördükleriniz!
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: En gerekli gördükleriniz!
25 adet tılsıma sahibim ve emin ol tek biri bile gereksiz değil ama favorin hangisi diye soruyorsan m1 met23 kons 13 meteorit 3 kombinasyonumukosito yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:10 Merhaba arkadaşlar,
Mevcut tılsım sisteminde ürettiğim 5 tılsımdan sonra açıkçası diğer tılsımları üretme konusunda pek istekli olamadım. Sizlerin vazgeçilmezleri neler merak ediyorum. Yıldırım 2, Büyü Bozma III, Kons 1 III, Kutup Rüzgarı ve Ofansif 2 III tılsımlarını ürettim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Benim en değerli tılsımım fiziksel bilgi 1 olduğu için tartışmaya katılamayacağım durum.
He elimdeki kombinasyonu sorarsanız fizik ve buz kullandığım için fizik bilgi 1 ve buz bilgisi 1 favorim zaten alternatifim yok
He elimdeki kombinasyonu sorarsanız fizik ve buz kullandığım için fizik bilgi 1 ve buz bilgisi 1 favorim zaten alternatifim yok
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Merhaba
Öncelikle vazgeçilmezim
Met1,BB3,Kons13,Met3
Tabi bölge sonu BB3 yerini mecburen met23 vermek zorunda kalıyorum 
Öncelikle vazgeçilmezim
Met1,BB3,Kons13,Met3
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Buz kombinasyonunu denemeni oneririm 3 saniyede bir durdurma atan buyucu yapmişlar oynayan yok.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Yıldırım 2, Büyü Bozma (III) Bunlar Elektrik için.
Meteorit 1, Meteorit 2 (III) ve Konsantrasyon 1 (III) Fiziksel için.
Meteorit 1, Meteorit 2 (III) ve Konsantrasyon 1 (III) Fiziksel için.
Twich abone sayısına göre bu tılsımlardan birini hediye verebilirsin.yun1010 yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:4825 adet tılsıma sahibim ve emin ol tek biri bile gereksiz değil ama favorin hangisi diye soruyorsan m1 met23 kons 13 meteorit 3 kombinasyonumukosito yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:10 Merhaba arkadaşlar,
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Olabilir aslında teşekkür ederim fikir için 12-13 tılsım boşta zatenSeven yazdı: ↑14 Eyl 2017 10:34Twich abone sayısına göre bu tılsımlardan birini hediye verebilirsin.yun1010 yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:4825 adet tılsıma sahibim ve emin ol tek biri bile gereksiz değil ama favorin hangisi diye soruyorsan m1 met23 kons 13 meteorit 3 kombinasyonumukosito yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:10 Merhaba arkadaşlar,
Artık top sizde, şimdiden teşekkürler...![]()
![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Eyw ama ben şakasına takılma amacıyla söylemiştim.yun1010 yazdı: ↑14 Eyl 2017 11:30Olabilir aslında teşekkür ederim fikir için 12-13 tılsım boşta zatenSeven yazdı: ↑14 Eyl 2017 10:34Twich abone sayısına göre bu tılsımlardan birini hediye verebilirsin.yun1010 yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:4825 adet tılsıma sahibim ve emin ol tek biri bile gereksiz değil ama favorin hangisi diye soruyorsan m1 met23 kons 13 meteorit 3 kombinasyonumukosito yazdı: ↑13 Eyl 2017 22:10 Merhaba arkadaşlar,
Artık top sizde, şimdiden teşekkürler...![]()
![]()
ne oyun icerisindeki itemlerle ne de yeteneklerle ilgili bir gorus belirtmeyecegim.
ben bu oyunu betasında oynamıs beta sonrasinda tam surumde de bir sure oynadiktan sonra birakmis ve an itibari ile tekrar baslamis bir oyuncuyum.
tek sikayetim oyunun oynanis mekaniklerinin gecikmeli olmasi. bunun nedeni nedir? yillardir buna bir yenilik oynanisi biraz daha hizlandiracak bir sey neden yapilamadi ? ben bunu merak ediyorum sadece ve bence bu konuda da yapilmasi gereken bazi seyler oldugunu dusunuyorum.
ben bu oyunu betasında oynamıs beta sonrasinda tam surumde de bir sure oynadiktan sonra birakmis ve an itibari ile tekrar baslamis bir oyuncuyum.
tek sikayetim oyunun oynanis mekaniklerinin gecikmeli olmasi. bunun nedeni nedir? yillardir buna bir yenilik oynanisi biraz daha hizlandiracak bir sey neden yapilamadi ? ben bunu merak ediyorum sadece ve bence bu konuda da yapilmasi gereken bazi seyler oldugunu dusunuyorum.