Yalnız takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz diyeyim. Öneri olarak bundan 6-7 sene önce ikv oyuncak çıkarsın diye bir şey sunmuştuk daha cevap gelmedi. Oyuncularin kendi çabaları ile oyuncaktan daha ust seviye şah eserler üretmeleri güzel bir şey. Fuarlara katilsaydi ikv bu tarz silahlari sergilemesi ayrıca hoş olabilirdi. Elinize emeğinize sağlık
Silah Tasarımlarım
- Boribars
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Re: Gerçek Silahlar.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Kesinlikle katılıyorum fuar buluşma gibi bir ortam oluştuğu taktirde herhangi bir ücret talep etmeden daha üst düzey çalışarak çok daha iyi işler çıkartırım sadece istesinlerBoribars yazdı: ↑12 Eyl 2017 21:45Yalnız takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz diyeyim. Öneri olarak bundan 6-7 sene önce ikv oyuncak çıkarsın diye bir şey sunmuştuk daha cevap gelmedi. Oyuncularin kendi çabaları ile oyuncaktan daha ust seviye şah eserler üretmeleri güzel bir şey. Fuarlara katilsaydi ikv bu tarz silahlari sergilemesi ayrıca hoş olabilirdi. Elinize emeğinize sağlık
Örneğin ben bunları dükkanda yapıp evde kendim boyuyorum öyle bir durum olduğu taktirde sonuçta örneğin latif x2 x5 adet latifi tek seferde yapıp dükkanda ufak tabancalar yardımı ile boyamak daha üst düzey durum katacaktır.
Ve bende hep düşünmüşümdür acaba ikv oyuncak v.s değişik birşeyler olsa nasıl olurdu gerçek hayata tasarlamak ve durup düşününce mobilyacıyım elimde her imkan var neredeyse tabi biraz kısıtlı malzemeler ile yapıyorum orası ayrı tabide
Asayı bitirmek üzereyim
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Tekrardan Merhaba
Dün Gorgar bey açıklamada bulundu güncelleme ekibi için kimlerin olduğu ve hafif kafamızda birşeyler canlandı bende sabah güne mutlu başladım herkes gibi görür görmez bir mutluluk bir sevinç düşüncelerimi dahada büyüttüm bölge üzerindeki
ister istemez süprizlerle dolu bir güncelleme bekliyor gibime geliyor ve büyük bir güncelleme olacağı kanaatindeyim fazla uzatmadan
Sabah bir süredir üstünde çalıştığım ufak zaman aralıkları ile elime aldığım yarım yarım yapmakta olduğum ahsab-ı kehfi bitirmiş bulunmaktayım.
Destekleyen herkese öncelikle çok teşekkür ederim
Öncelikle dükkan aşaması
Ufak tefek eksikleri kaldı biraz gölgelendirme yapıcam ve kuyruk kısmını yarın tamamlayacağım kuyruk kısmında ufak bir sorun yaşadım
düşündüğüm gibi olmadı yarın bitirdikten sonra sizlere tekrardan sunacağım.
Ve ek olarak ahsab-ı kehfin alt kısmını yapmadım neden diye soracak olursanız alt kısmını sabitleyip yatağımızın baş uçuna koyup gece lambası yapmayı hedefliyorum duvara asmak yerine yeşil led takip gece lambası olarak kullanmayı planlıyorum
Dün Gorgar bey açıklamada bulundu güncelleme ekibi için kimlerin olduğu ve hafif kafamızda birşeyler canlandı bende sabah güne mutlu başladım herkes gibi görür görmez bir mutluluk bir sevinç düşüncelerimi dahada büyüttüm bölge üzerindeki
Destekleyen herkese öncelikle çok teşekkür ederim
Öncelikle dükkan aşaması
Ufak tefek eksikleri kaldı biraz gölgelendirme yapıcam ve kuyruk kısmını yarın tamamlayacağım kuyruk kısmında ufak bir sorun yaşadım
Ve ek olarak ahsab-ı kehfin alt kısmını yapmadım neden diye soracak olursanız alt kısmını sabitleyip yatağımızın baş uçuna koyup gece lambası yapmayı hedefliyorum duvara asmak yerine yeşil led takip gece lambası olarak kullanmayı planlıyorum
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Gene harika olmuş.Ledli halini merak ediyorum
. Ha önce ledli latifi görseydik iyi olurdu
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Efsane ötesi ellerine sağlık kesici 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Abi sen bu işi biliyorsun ya tebrik ederim , ellerine kollarına sağlık , ejder asaya sıra ne zaman gelecek , her yaptığın harika gözüküyor ama latiften sonra ashap gerçekten çok hoş olmuş , önündeki çalışmalar içinde başarılar 
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bunlar bir harika ya ellerine kollarına sağlık
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Teşekkür ederim yorumlarınız için
onuda bitiricem en kısa zamanda
Facebook üzerinden nerull beye atıyorum tasarımları
sordum sizin içinde bir şey yapmak isterim diye bıcak kılıç. İstiyor 
Ejder asanın kulak kısmını yaptım
Facebook üzerinden nerull beye atıyorum tasarımları
Demek cevap verdi. Bundan sonra Face üzerinden destek alabiliriz.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
İçerideki gizli ajanınızım artıkSeven yazdı: ↑13 Eyl 2017 10:57Demek cevap verdi. Bundan sonra Face üzerinden destek alabiliriz.![]()