Silah Tasarımlarım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Re: Gerçek Silahlar.

Mesaj gönderen Boribars »

SPIEGLEIN yazdı: 12 Eyl 2017 20:47
Boribars yazdı: 12 Eyl 2017 20:37 Latife ++ basabiliyoz mu
Tabikide hocam + basmak için gerekli malzeme led işik =) cumartesi + basmayı planlıyorum ahsab-ı kehf bitimine 30 dakika :D kadar birşey kaldı :upside_down_face: harika gözüküyor şuan önümde umarım beğenirsiniz onuda
Yalnız takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz diyeyim. Öneri olarak bundan 6-7 sene önce ikv oyuncak çıkarsın diye bir şey sunmuştuk daha cevap gelmedi. Oyuncularin kendi çabaları ile oyuncaktan daha ust seviye şah eserler üretmeleri güzel bir şey. Fuarlara katilsaydi ikv bu tarz silahlari sergilemesi ayrıca hoş olabilirdi. Elinize emeğinize sağlık
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Boribars yazdı: 12 Eyl 2017 21:45
SPIEGLEIN yazdı: 12 Eyl 2017 20:47
Boribars yazdı: 12 Eyl 2017 20:37 Latife ++ basabiliyoz mu
Tabikide hocam + basmak için gerekli malzeme led işik =) cumartesi + basmayı planlıyorum ahsab-ı kehf bitimine 30 dakika :D kadar birşey kaldı :upside_down_face: harika gözüküyor şuan önümde umarım beğenirsiniz onuda
Yalnız takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz diyeyim. Öneri olarak bundan 6-7 sene önce ikv oyuncak çıkarsın diye bir şey sunmuştuk daha cevap gelmedi. Oyuncularin kendi çabaları ile oyuncaktan daha ust seviye şah eserler üretmeleri güzel bir şey. Fuarlara katilsaydi ikv bu tarz silahlari sergilemesi ayrıca hoş olabilirdi. Elinize emeğinize sağlık
Kesinlikle katılıyorum fuar buluşma gibi bir ortam oluştuğu taktirde herhangi bir ücret talep etmeden daha üst düzey çalışarak çok daha iyi işler çıkartırım sadece istesinler =) kendi çabalarımla yapmaya çalışıyorum öyle bir durum olduğunda kullanacağım malzemeler araç gereçler tamamen en üst düzeyde tutacağımdır şuan yaptıklarım amatörce =) çalışmalar.
Örneğin ben bunları dükkanda yapıp evde kendim boyuyorum öyle bir durum olduğu taktirde sonuçta örneğin latif x2 x5 adet latifi tek seferde yapıp dükkanda ufak tabancalar yardımı ile boyamak daha üst düzey durum katacaktır.

Ve bende hep düşünmüşümdür acaba ikv oyuncak v.s değişik birşeyler olsa nasıl olurdu gerçek hayata tasarlamak ve durup düşününce mobilyacıyım elimde her imkan var neredeyse tabi biraz kısıtlı malzemeler ile yapıyorum orası ayrı tabide =) birşeyler yapsam nasıl olur derken ilgiyide görünce devamını getiriyorum elimden geldiğince vakit ayırabildiğim kadarı ile.

Asayı bitirmek üzereyim =)) son rutuşları kaldı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Tekrardan Merhaba

Dün Gorgar bey açıklamada bulundu güncelleme ekibi için kimlerin olduğu ve hafif kafamızda birşeyler canlandı bende sabah güne mutlu başladım herkes gibi görür görmez bir mutluluk bir sevinç düşüncelerimi dahada büyüttüm bölge üzerindeki =) ister istemez süprizlerle dolu bir güncelleme bekliyor gibime geliyor ve büyük bir güncelleme olacağı kanaatindeyim fazla uzatmadan =) Sabah bir süredir üstünde çalıştığım ufak zaman aralıkları ile elime aldığım yarım yarım yapmakta olduğum ahsab-ı kehfi bitirmiş bulunmaktayım.

Destekleyen herkese öncelikle çok teşekkür ederim =)

Öncelikle dükkan aşaması =)

Göster
Resim
Resim
Resim

Ufak tefek eksikleri kaldı biraz gölgelendirme yapıcam ve kuyruk kısmını yarın tamamlayacağım kuyruk kısmında ufak bir sorun yaşadım =) düşündüğüm gibi olmadı yarın bitirdikten sonra sizlere tekrardan sunacağım.
Ve ek olarak ahsab-ı kehfin alt kısmını yapmadım neden diye soracak olursanız alt kısmını sabitleyip yatağımızın baş uçuna koyup gece lambası yapmayı hedefliyorum duvara asmak yerine yeşil led takip gece lambası olarak kullanmayı planlıyorum =)

Göster
Resim
ResimResim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Gene harika olmuş.Ledli halini merak ediyorum :yum:. Ha önce ledli latifi görseydik iyi olurdu :hugging:
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Efsane ötesi ellerine sağlık kesici 😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Abi sen bu işi biliyorsun ya tebrik ederim , ellerine kollarına sağlık , ejder asaya sıra ne zaman gelecek , her yaptığın harika gözüküyor ama latiften sonra ashap gerçekten çok hoş olmuş , önündeki çalışmalar içinde başarılar :)
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Bunlar bir harika ya ellerine kollarına sağlık
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
Lahza yazdı: 12 Eyl 2017 23:37 Abi sen bu işi biliyorsun ya tebrik ederim , ellerine kollarına sağlık , ejder asaya sıra ne zaman gelecek , her yaptığın harika gözüküyor ama latiften sonra ashap gerçekten çok hoş olmuş , önündeki çalışmalar içinde başarılar :)
Ejder asanın kulak kısmını yaptım :) onuda bitiricem en kısa zamanda

Facebook üzerinden nerull beye atıyorum tasarımları :) sordum sizin içinde bir şey yapmak isterim diye bıcak kılıç. İstiyor :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

SPIEGLEIN yazdı: 13 Eyl 2017 00:19 Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
Lahza yazdı: 12 Eyl 2017 23:37 Abi sen bu işi biliyorsun ya tebrik ederim , ellerine kollarına sağlık , ejder asaya sıra ne zaman gelecek , her yaptığın harika gözüküyor ama latiften sonra ashap gerçekten çok hoş olmuş , önündeki çalışmalar içinde başarılar :)

Facebook üzerinden nerull beye atıyorum tasarımları :) sordum sizin içinde bir şey yapmak isterim diye bıcak kılıç. İstiyor :)
Demek cevap verdi. Bundan sonra Face üzerinden destek alabiliriz. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Seven yazdı: 13 Eyl 2017 10:57
SPIEGLEIN yazdı: 13 Eyl 2017 00:19 Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Demek cevap verdi. Bundan sonra Face üzerinden destek alabiliriz. :')
İçerideki gizli ajanınızım artık :) bıcak kılıç yaptıktan sonra nerull beyden bilgileri alıcam :)
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön