Yarın bi gün bizim kader den kastımız kader mühürleriydi güncellemeyi oraya getirdik bb deseler şaşırmamSeven yazdı: ↑12 Eyl 2017 01:05 Benim şahsi görüşüme göre Kader kibirlileri kollamaz... Ama her şey kader ve kısmet.
Kader olarak oyun içinde bakarsak hikaye örgüsüne göre çizgiden gidiyor. Yani önceden yazılmış tasarlanmış bir oyun dünyası oyundaki karakterlerin yazılmış kaderi...
Kibirli insan kendini büyük ve üstün görür. Yani herşeyi hiçe sayan kendini yücelten kişidir. Tabi böyle olmak acaba kader mi yoksa kişinin kendi şahsi davranışımı orası farklı olarak tartışılır.
Burada Agah kibirli olduğu kadar bence Domuzda göründüğü gibi temiz biri değil...![]()
![]()
Sorgu ve Sualler
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Sorgu ve Sualler
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
İşte konu sorgu sualler ama sorgulamayan bir oyuncu kitlesi agah bizi buyutmedi biz ikv de cami avlusuna bırakıldık çaresiz bir şekilde Agâh ellerine teslim edildik cahildik bilmiyorduk fare filan keserek hizmet ettik başta sonra iş çığrından çıktı. Agah denilen herif teşkilat adlı sözde Eminönü kurtarıcılar ile beraber bizi kullandı. Herşeyi yalan herşeyi dolan olan agah denilen efendi bizim bir köre yardım edeceğimizi düşünerek kendisine bu rolu seçti sonra yardımın dokunabilir evlat ayaklari yapti. Oyuna gelmeyin.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- yun1010
- Labirent Rehberi

Aynen bence arzuhalci de adam değilBoribars yazdı: ↑12 Eyl 2017 13:34İşte konu sorgu sualler ama sorgulamayan bir oyuncu kitlesi agah bizi buyutmedi biz ikv de cami avlusuna bırakıldık çaresiz bir şekilde Agâh ellerine teslim edildik cahildik bilmiyorduk fare filan keserek hizmet ettik başta sonra iş çığrından çıktı. Agah denilen herif teşkilat adlı sözde Eminönü kurtarıcılar ile beraber bizi kullandı. Herşeyi yalan herşeyi dolan olan agah denilen efendi bizim bir köre yardım edeceğimizi düşünerek kendisine bu rolu seçti sonra yardımın dokunabilir evlat ayaklari yapti. Oyuna gelmeyin.![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Çok güzel yazmışsın dostum. Sorgulamayan bir oyuncu kitlemiz var. Bu konuyu Arzuhalci açsaydı hikayeyi öğrenmek için birşeylerin peşinde koşarlardı. Bu savaşın hiçbir yerinde olmayıp kendini düşünen bir kitle.Boribars yazdı: ↑12 Eyl 2017 13:34İşte konu sorgu sualler ama sorgulamayan bir oyuncu kitlesi agah bizi buyutmedi biz ikv de cami avlusuna bırakıldık çaresiz bir şekilde Agâh ellerine teslim edildik cahildik bilmiyorduk fare filan keserek hizmet ettik başta sonra iş çığrından çıktı. Agah denilen herif teşkilat adlı sözde Eminönü kurtarıcılar ile beraber bizi kullandı. Herşeyi yalan herşeyi dolan olan agah denilen efendi bizim bir köre yardım edeceğimizi düşünerek kendisine bu rolu seçti sonra yardımın dokunabilir evlat ayaklari yapti. Oyuna gelmeyin.![]()
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Sonunda beni anlayan birisi çıktıSeven yazdı: ↑12 Eyl 2017 14:44Çok güzel yazmışsın dostum. Sorgulamayan bir oyuncu kitlemiz var. Bu konuyu Arzuhalci açsaydı hikayeyi öğrenmek için birşeylerin peşinde koşarlardı. Bu savaşın hiçbir yerinde olmayıp kendini düşünen bir kitle.Boribars yazdı: ↑12 Eyl 2017 13:34İşte konu sorgu sualler ama sorgulamayan bir oyuncu kitlesi agah bizi buyutmedi biz ikv de cami avlusuna bırakıldık çaresiz bir şekilde Agâh ellerine teslim edildik cahildik bilmiyorduk fare filan keserek hizmet ettik başta sonra iş çığrından çıktı. Agah denilen herif teşkilat adlı sözde Eminönü kurtarıcılar ile beraber bizi kullandı. Herşeyi yalan herşeyi dolan olan agah denilen efendi bizim bir köre yardım edeceğimizi düşünerek kendisine bu rolu seçti sonra yardımın dokunabilir evlat ayaklari yapti. Oyuna gelmeyin.![]()
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Görev penceresindeki her kelimeden bir anlam çıkarmaya kalkarsak 300-400 sayfalık görev yazısı incelemek zorunda kalırdık. Gorgar'ın bizimle paylaştığı şey bir görev yazısı. Orada neferimiz uzun zamandır peşinde olduğu bir parçayı kullanmak üzere yanına alıyor. Fakat o kadar uğraşın ardından muhafaza etmeye bile uğraşmadan pervasız bir şekilde cebine atıyor. Bunu farkettiğinde de kendi kendine konuşuyor. Yani sen git o kadar ölüm tehlikesi atlattığın şeyi cebine at gel. Ya düşseydi? Ya işlevini kaybetseydi? Bu kadar kibir ve pervasızlık fazla değil mi?
- yun1010
- Labirent Rehberi

++++turkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Eyl 2017 16:10 Görev penceresindeki her kelimeden bir anlam çıkarmaya kalkarsak 300-400 sayfalık görev yazısı incelemek zorunda kalırdık. Gorgar'ın bizimle paylaştığı şey bir görev yazısı. Orada neferimiz uzun zamandır peşinde olduğu bir parçayı kullanmak üzere yanına alıyor. Fakat o kadar uğraşın ardından muhafaza etmeye bile uğraşmadan pervasız bir şekilde cebine atıyor. Bunu farkettiğinde de kendi kendine konuşuyor. Yani sen git o kadar ölüm tehlikesi atlattığın şeyi cebine at gel. Ya düşseydi? Ya işlevini kaybetseydi? Bu kadar kibir ve pervasızlık fazla değil mi?
Görev metinindeki her kelimeden bir anlam çıkarmaya kalkmadım. Sadece oradaki soru cümlesi hoşuma gitti ve görüş almak istedim ne düşünüyorsunuz diyerek. Burası oyunun yazışma platformu ve bu konuya illaki cevap verme zorunluluğunun olmadığını sende biliyorsun. Ön yargını yıkıp düzgün bir ileti atabilirdin. Neyse Gorgar'ın paylaşmış olduğu yazının zaten görev yazısı olduğunu sağır sultan bile anladı bunu tekrar tekrar söylemenin bir manası kalmadı. Görüşüne saygı duyuyorum genede...turkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Eyl 2017 16:10 Görev penceresindeki her kelimeden bir anlam çıkarmaya kalkarsak 300-400 sayfalık görev yazısı incelemek zorunda kalırdık. Gorgar'ın bizimle paylaştığı şey bir görev yazısı. Orada neferimiz uzun zamandır peşinde olduğu bir parçayı kullanmak üzere yanına alıyor. Fakat o kadar uğraşın ardından muhafaza etmeye bile uğraşmadan pervasız bir şekilde cebine atıyor. Bunu farkettiğinde de kendi kendine konuşuyor. Yani sen git o kadar ölüm tehlikesi atlattığın şeyi cebine at gel. Ya düşseydi? Ya işlevini kaybetseydi? Bu kadar kibir ve pervasızlık fazla değil mi?
Felsefi olarak bakarsak sorgulamadan birşey öğrenilmez...
Birşeyler zamanla kazanılır ve öğrenilir. Özellikle algılama bunu yapabilmek için önce dinlemek veya okumak sonra anlamak ve harekete geçip karşıdakine karşı söyleyeceğin 2 kelam söz... Tabi yazmış olduğun yazı takdire şayan...Boribars yazdı: ↑12 Eyl 2017 15:56Sonunda beni anlayan birisi çıktıSeven yazdı: ↑12 Eyl 2017 14:44Çok güzel yazmışsın dostum. Sorgulamayan bir oyuncu kitlemiz var. Bu konuyu Arzuhalci açsaydı hikayeyi öğrenmek için birşeylerin peşinde koşarlardı. Bu savaşın hiçbir yerinde olmayıp kendini düşünen bir kitle.Boribars yazdı: ↑12 Eyl 2017 13:34İşte konu sorgu sualler ama sorgulamayan bir oyuncu kitlesi agah bizi buyutmedi biz ikv de cami avlusuna bırakıldık çaresiz bir şekilde Agâh ellerine teslim edildik cahildik bilmiyorduk fare filan keserek hizmet ettik başta sonra iş çığrından çıktı. Agah denilen herif teşkilat adlı sözde Eminönü kurtarıcılar ile beraber bizi kullandı. Herşeyi yalan herşeyi dolan olan agah denilen efendi bizim bir köre yardım edeceğimizi düşünerek kendisine bu rolu seçti sonra yardımın dokunabilir evlat ayaklari yapti. Oyuna gelmeyin.![]()
Arzuhalci bu Eminönü eşrafının sayılı kişilerindendir fakat delikanlı değil. Yanında karısı gelene geçene öpücük filan atıyor ayip yahu bir de kahve var karşıda sevket dayi biyik burkuyor sürekli yanlış şeyler bunlar