Oyunda bıldıgımız gıbı eskıden labirent aktif bı sekılde kullanıyordu antrepoda grup bulmak zor olmuyordu şimdi bu bolgelerin pek amacı kalmadı cunkı hızlı lvl kasılabılecek bır hol var ve 49 lvl olmak cok zor bısey degıl artık y2 olan bırı bır karakterı cok rahat kasabılıyor.
Labirent ve antrepo yada antrepo olmayadabılır lvl sınırları getırılse 20 lvl adamın gırdıgı canavarlarla 49 lvl adamın gırdıgı canarvarlar bır olmayabılır ırklar gıbı orayada bır maden konulabılır ve labırentıde aktıf kullanmıs oluruz guzel bır bolgenın boyle kaybolup gıtmesı pek hosuma gıtmıyor sızın dusuncenız nedır acaba ?
Labirent,Antrepo(kaybolan bölgeler)
-
CHOSENPERSON
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Labirent,Antrepo(kaybolan bölgeler)
Mantıklı bir öneri olduğunu düşünüyorum ama bence bunun yerine Hole giriş sınırı 49 level olsa getiripte 1 level karakteri Hole sokamasalar zaten böyle bir girişime gerek kalmaz ve insanlar görev yaparken antrepo ve labirent türlerini kullanırlar .
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Meteora 29 sivri adaya 31 yerraltına 39 hole 49 sınırı getirilir diye umud ediyorum
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Bölgelere göre lvl sınırı getirilir diye bende umut ediyorum.
Migrata girerken veya çemberlitaşa girerken ilgili görevi yapmamızı istiyorsa farklı bölgeye girmek içinde lvl sınırı getirilebilir. Yanılmıyorsam labirentde vardı sadece bu işlenmiş gümüşü getirmeden giremiyoduk. Sanki öyle hatırlıyorum.
Migrata girerken veya çemberlitaşa girerken ilgili görevi yapmamızı istiyorsa farklı bölgeye girmek içinde lvl sınırı getirilebilir. Yanılmıyorsam labirentde vardı sadece bu işlenmiş gümüşü getirmeden giremiyoduk. Sanki öyle hatırlıyorum.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Aynen abi Fotoğrafçı görevini almadan girilmiyorSeven yazdı: ↑12 Eyl 2017 17:30 Bölgelere göre lvl sınırı getirilir diye bende umut ediyorum.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Öneri hoş ama daha da basit olanı; Hol'e bir sınır getirilirse daha etkili olur. Mesela 45 ve üstü girebilsin.
1 levellik cocuklardan kurtulmus oluruz
Daha öncede benzer konuda arkadaşlarla düşüncelerimizi paylaştık.
Bir seviye sınırlaması getirilmesi kanatindeydik.
Çemberlitaş görevler yapılmadan girilmiyor labirent aynı şekilde meran şehri.
Bazı haksız kazançların önüne geçilmişte olur naylon kp seri car kasma durumları.
Bir seviye sınırlaması getirilmesi kanatindeydik.
Çemberlitaş görevler yapılmadan girilmiyor labirent aynı şekilde meran şehri.
Bazı haksız kazançların önüne geçilmişte olur naylon kp seri car kasma durumları.
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jitem
Labirente girerim oranın yeri her zaman başkadır. Phileteos adını tam yazamadigim namı diğer tilsim i kesip cikarim arada sırada. Antrepo ise gereksiz sacma sapan bir bölge zaten
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...