video biraz eskidir o zamanın teknolojisi ile yine kaliteli bir kayıt oldu ne yazık ki ses yok.
gerçek dostlara gerçek arkadaşlara sahip olduğum bir dönem aynı zamanda karşı klan'daki sanal korkun loncasının 2 kurucusundan biri idim.
bir kaç hergele dışında sonuna kadar onlarda ölse bizde ölsek asla hakaret etmedik birbirimize.
yok siz kalabalıksınız demedik.
saklanmayın ağlamayın çıkın kaleden vs. demedik, onlarda demedi.
biz ölürsek ya tebrik ettik ya özelden nedefe kesen bir savaştı diyip tebrikleştik yada sustuk ve en güzeli ise karşı taraf'da aynını yaptı.
insanın insan olduğu bir dönemde çok keyifle oynuyorduk taki bir yöneticinin yaptığı akıl almaz bir olay yüzünden bırakana kadar.
ve burdan Kızılyangın'a Selamlar oyun aleminde görüp görülebilecek en mütevazi iyi niyetli ve zeki bir bayandı.
lütfen maksadını aşacak veya kişisel problemi olanlar yorum yapmasın maksat eski güzel savaş günlerini hatırlamak ve bunun üzerine sohbet etmek yalnızca.
bir zamanlar meteor'da savaşmak
bir zamanlar meteor'da savaşmak
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: bir zamanlar meteor'da savaşmak
çok etkileyici bu tip videolar izlerken oyuna tekrar bi bağlanıyor insan.
Merhaba
Keyifle izledim bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
En sevdiğim e.ö savaşlarıydı.
Keyifle izledim bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
En sevdiğim e.ö savaşlarıydı.
Başlığı görünce bir an 39 seviye de ki meteor savaşlarının videosunu attın sandım ,o zamanlar savaşçı oynardım kütük yaranla büyücü kovalamak çok zevkliydi ,birde büyücüler çok savunmasızdı hey gidi günler hey 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Aynen öyle kardeşim kütüklerle adam kovalamanın tadı bir başkaydı. Elinde itemsiz kütük dahi olsa o zamanlar ayrı bir havaydı
Malesef bizim hic bu tipde seylerimiz olmadi ben 39a gectigi gunlerde baslamistim
Kutuk yaran felan yoktu bizde eline baltayi alan inerdi meteora
Buyuculer turuncu safir basindan kalkmazlardi
eski mi
videoyu açınca ben de biraz hayal kırıklığına uğradım zira 12k vuran savaşçıların olduğu bir klan savaşı görmek beni pok heyecanlandırmıyor 
auril & DoubleLift
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Oyuna bi denge getirilmeli 2331 fizik ile adama fiziği 900 atıyorum adam 9 bin atıyo balyozla
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI