Bu müzik hakkında biraz hüzünlendim açıkcası biraz slow ortalarda hareketlense bile sonrası gene slow hikaye örgüsü sanırım o mekanda geçecek. Büyük bir açık dünya hissiyati verdi.
Emre Yücelen 'den Yeni Güncelleme Bildirisi
Re: Emre Yücelen 'den Yeni Güncelleme Bildirisi
Canlı yayını iyiki kaydetmiş bende oraya kadar izlemeden direk alakalı kesite baktım. Resmi atan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Bu müzik hakkında biraz hüzünlendim açıkcası biraz slow ortalarda hareketlense bile sonrası gene slow hikaye örgüsü sanırım o mekanda geçecek. Büyük bir açık dünya hissiyati verdi.
Canlı yayını videoya alan yokmu yaw
Canlı yayın halen duruyor 23 saat olmuş.
Instagramda degilmi bu sadece adamın hikayesini görebiliyorum
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hikâyesinden canlı yayın olarak açın profiline girip.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Emre yücelenin instagram hesabına girin profil fotoğrafının üstüne tıklayın hikayeyi gör ve canlı yayını izle seçenekleri var. Canlı yayını izle ile izleyebilirsiniz
Emre Yücelenin izlenme sayısı artıyor.
Geçmiş canlı yayını izledim aslında kayıt da aldım. Fakat paylaşmam doğru olmaz Emre Yücelen canlı yayınında bunu dinletmiş ve diğer arkadaşlarında geçmiş canlı yayın kayıtlarından dinlemesini tavsiye ederim.Böylece destek olmuş oluruz
Müziğe bakacak olursak bölge büyük bir bölgeye benziyor yavaşça artan bir tempo var ve müziğin ortalarında tempo zirveye çıkıyor sanırım bir boss ile kapışacağız. Canlı orkestra ise pastanın çileği olacak
Müziğe bakacak olursak bölge büyük bir bölgeye benziyor yavaşça artan bir tempo var ve müziğin ortalarında tempo zirveye çıkıyor sanırım bir boss ile kapışacağız. Canlı orkestra ise pastanın çileği olacak
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Merhaba, instagram kullanmıyorum da rica etsem özel mesaj yolu vasıtasıyla bana kayıt ettiğiniz linki gönderebilir misiniz ?EYUNAL yazdı: ↑11 Eyl 2017 13:17 Geçmiş canlı yayını izledim aslında kayıt da aldım. Fakat paylaşmam doğru olmaz Emre Yücelen canlı yayınında bunu dinletmiş ve diğer arkadaşlarında geçmiş canlı yayın kayıtlarından dinlemesini tavsiye ederim.Böylece destek olmuş oluruz![]()
Müziğe bakacak olursak bölge büyük bir bölgeye benziyor yavaşça artan bir tempo var ve müziğin ortalarında tempo zirveye çıkıyor sanırım bir boss ile kapışacağız. Canlı orkestra ise pastanın çileği olacak![]()
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \