Videonun Gizemi :) {SONUNDA ÇALAN TELEFON}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Videonun Gizemi :) {SONUNDA ÇALAN TELEFON}

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Seven yazdı: 08 Eyl 2017 10:37 Oradaki telefonun kablosu yok. Yoksa mor duman....
Yanlız o büyük holdeki telefondu. Bu görev Gaffar'i öldürdükten sonra stuartin yanındaki telefonla konuştuğumuz görev. Hatta karşınızdaki de İstihbarat Komutanı. Kendisi bize "İşini bitirdin mi?" diye soruyor. Biz de "Evet...Hatta şimdi de senin canını almaya geliyorum." gibi bir karşılık veriyoruz.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

turkoxHAMSTER yazdı: 08 Eyl 2017 15:10
Seven yazdı: 08 Eyl 2017 10:37 Oradaki telefonun kablosu yok. Yoksa mor duman....
Yanlız o büyük holdeki telefondu. Bu görev Gaffar'i öldürdükten sonra stuartin yanındaki telefonla konuştuğumuz görev. Hatta karşınızdaki de İstihbarat Komutanı. Kendisi bize "İşini bitirdin mi?" diye soruyor. Biz de "Evet...Hatta şimdi de senin canını almaya geliyorum." gibi bir karşılık veriyoruz.
Videodaki telefon holdeki telefon değil mi şuan mobildeyim. Ben onu holdeki telefon olarak gördüm ondan öyle bi cevap vermiştim. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ben Çemberlitaş teaser daki sonda çalan telefon sanmıştım. Bu video fan videosu zaten arkadaşlar :D Hazırlayan arkadasin hayal gücü sadece.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön