Eşya düşme ihtimali bu şekilde büyücüler için oldukça yüksek ama bu her girişte böyle olacağı anlamına gelmez, senin ki biraz şans olmuş, zira çemberlitaş ilk geldiğinde 2+2+2 de çıldırttığı oluyordu
Lahza yazdı: ↑06 Eyl 2017 18:46Eşya düşme ihtimali bu şekilde büyücüler için oldukça yüksek ama bu her girişte böyle olacağı anlamına gelmez, senin ki biraz şans olmuş, zira çemberlitaş ilk geldiğinde 2+2+2 de çıldırttığı oluyordu
Aslında eşya alma ihtimalini yükselttiği felan yok sadece eşit duruma getiriyor
Plus+Çemberlitaş Paketi etkileri+Arttırıcı olunca böyle bi paket açmak normal gibi
yun1010 yazdı: ↑06 Eyl 2017 19:07
Plus+Çemberlitaş Paketi etkileri+Arttırıcı olunca böyle bi paket açmak normal gibi
Büyücümle daha 3 hafta önce karakterin ilk 5 gaffarından biriydi ama kaçtı bilmiyorum, aynı torbadan trans ceket ve sıfır ceket aldım çok sövdüler
yun1010 yazdı: ↑06 Eyl 2017 19:07
Büyücümle daha 3 hafta önce karakterin ilk 5 gaffarından biriydi ama kaçtı bilmiyorum, aynı torbadan trans ceket ve sıfır ceket aldım çok sövdüler
3 yıldır kıyamet asa düşmedi 4 defa üretme kararı alıp sonra bi hırsla madenleri satma olayı oldu yani anlayacağın istersen 4 ceket 3 asa al, gücenmem ama 1 kıyamet asa alsan bende söverim